Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Imam problem sa merenjem hearth ratea! Galaxy watch classic 46mm prve generacije, ne pokazuje zelen signal kada meri! Sta mi je ciniti ?

Restart? Ako ni posle ne pomogne, možda je senzor problem.

I ja imam slicno pitanje. Instalirao sam timeFlick, skinuo neki watch face koji mi se svidja, dozvolio pristup lokaciji i senzorima, medjutim bpm je zakucan na pocetnu vrednost koju je ocitao.

Jel ima jos neko podešavanje ili fix?

meni ne moze da izmeri HR, elem jos ni ne svetle senzori pozadi!

Kod mene se na GW 6 classic osetno popravila baterija vremenom...
Napominjem da ga nosim iskljucivo od 08:00 do nekih 19h.. od 19 do 8 ujutru stoji na stolu, ali ga ne gasim.
Screenshot_20231020_143854_Galaxy Watch6 Manager.jpg20231020_144933.jpg

Ja sam juce podesio watch6 47mm pa sada pratim stanje stvari. Lep je uredjaj...oprastam mu bateriju ako ne bude dobra🤣🤣🤣.

Samo mu daj vremena sto se tice baterije... meni je u pocetku gurao 2 dana sa AOD... evo nakon mesec i par dana gura duplo duze, bez ikakvih promena u podesavanju.
Jedino sto sam primetio u pocetku je da neki fejsovi trose osetno vise baterije od drugih.. valjda optimizacija, sta znam..

Face je pored AOD uvek bio konzument. Jurim sada neku zastitu. Jel uzimao neko nesto da valja?

Da li je neko ima problem da mu ne ocitava stres i heart rate na galaxy watch classic 46mm ?

Da li je neko kupio obican galaxy watch 6?

Face je pored AOD uvek bio konzument. Jurim sada neku zastitu. Jel uzimao neko nesto da valja?
Uzeo sam ja dva stakla sa kp, ali ih jos nisam stavio. Knap se uklapaju. Sat ce biti jos dva dana na prodaju, pa ako ga ne prodam postavicu zastitu.
Kako si zadovoljan baterijom?

Moze i bolje. Jedan dan max ali sa nekim ustedama...

Zašto mi je stalno uključen AOD, ne da se manekenišem već da bi video koliko je sati, pogotovo kad sam na pecanju noću, pa ne mogu stalno da pipkam sat ili okrećrm zglob , pogotovo kad držim pribor itd..

Prilozi

• IMG_20231022_181909.jpg
    IMG_20231022_181909.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 65
Greska drugari bio ubedjen da je 42.mm ,kao i njen stari active 2, novi gw 6 ja 40mm moja greska

Kakva je baterija na toj sestici 40mm ?
Razmisljam da uzmem zeni, ali nisam siguran zbog baterije..

Slikacu ti kada dodje sa posla! jako lepo radi fluidnije nego moja 4orka ! Dan i po sigurno!

Jel još uvek neko čeka potvrdu ili email da je sve ok vezano za onu promociju gde se dobija tablet? 18.10 sam sve odradio i dobio email od njih da ću dobiti odgovor kad sve provere, ali, još ništa.

Dvoumim se izmedju 40 i 44mm..
Trenutno ima Watch 3 41mm, ali ima tanak zglob, nisam siguran kako bi joj stajao 44mm.. 40 je sigurno bolja opcija za nju samo me baterija brine.
Ali ako kazes dan ipo, to je sasvim ok za najmanju verziju

bolja je opcija 40mm koji svakako na zenskom zglobu nije mali, supruga isto ima tanak zglob!

Slazem se. Kupljeno. Malo pre bas bio da pogledam i uporedim 40 i 44, s tim sto 40 ima samo silver a 44 crni.
40 u silver varijanti mi deluje mnogo mnogo lopsi zbog toga sto mu nije ceo ram u silver boji, i izgleda mi daleko lepse u poredjenju sa crnim 44mm.

20231023_112553.jpg20231023_112605.jpg

Prelep sat za gospodje :] Ja sad cekam uz sat i poklon tab a8 ali poklon za mene :] A1 promocija

@Garfild111
A na 5 min od posla mi je pa izleteh brzinski da uzmem :)

@beatport
Registovao se i ja, videcemo da li ce da daju.. mada mi je svejedno pravo da ti kazem, i onako ce u fioku ili na oglas posto ne koristim tablete :)

Nazad
Vrh Dno