Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Sad nevezano za kvasenje - meni je na starom s3 frontieru punjac blinkao crveno uz fabricki strujni adapter, kad sam presao na drugi poceo je da puni.
 
Jedan apdejt za bateriju na classic 43 sad posto je sat naucio obrasce,mozda ce nekom znaciti.Skinut sa punjaca jutros u 8 i koriscen sa always on citav dan,sinhronizacijom i ukljucenom lokacijom tokom nekih 1 h i 20 min treninga.u 23.30 baterija na 30%...Za moje potrebe,punjenje na dan,dan i po,dva bas da se nategne...
Prijatelj i brat mi koriste Polar i Garmin pa cu da uporedim ali mislim da je ovaj senzor za mjerenje pulsa na Samsungu obična šarena laža...
 
Sinoć imao vremena pa se poigrao malo. Fastboot radi normalno kada udjem u download i download wifi, recovery i ostale opcije isti slucaj kao ranije, gasi se i restartuje. Videh na XDA forumu da su imali slican problem i resavali tako sto otvore sat i naprskaju kontaktnim sprejom svuda osim baterije. Planiram to za vikend, nek stoji malo u pirincu mada mislim da je ipak do neceg drugog.
 
Pozdrav ljudi, nedavno uzeh galaxy watch 5.
I posle par dana primetih da mi telefon dosta vise trosi bateriju od kako imam sat. I to neki servis "nearby services"
svaki dan mi uzme preko 25 % baterije.
Da li jos neko ima ovakav slucaj?
 
Ako si na Samsung telefonu isključi nearby device scanning, pa vidi šta se dešava vezano za potrošnju baterije. Pretpostavljam da je to u pitanju.
 
Jel neko presao sa 5 Pro na 6 Classic 47mm? Ne znam koji da uzmem, pa me zanimaju iskustva.
 
Otišla matična ploča, necu ga popravljati. Razmišljam da uzmem Galaxy4 46mm ili huawei gt2pro. Kako se pokazao Galaxy 4 klasik? Huawei mi je nekako sigurniji ali sam navikao na samsung i pored crkavanja mesec dana posle isteka regularne garancije.
 
Jel neko presao sa 5 Pro na 6 Classic 47mm? Ne znam koji da uzmem, pa me zanimaju iskustva.
To zanima i mene. Prodao sam GW4 classic i bio rešen da uzmem GW6 Classic, jer mi mnogo lepše izleda sat sa bazelom.
Međutim sada kada vidim da su spustili bateriju u odnosu na 5 pro, ne znam šta da radim. A taman sam pomislio i bazel i dobra baterija, ali...

Kako se pokazao Galaxy 4 klasik?
Telefon koji mi se jako sviđao po izgledu i funkcijama, ali po meni jako slabo trajanje bterije.
 
@Oliver013 resio sam da uzmem 5 Pro, ovih dana cu da stavim oglas ovde da trazim pomenuti sat. Baterija je bila presudna stvar zbog cega je izbor pao na njega.
 
Sta se desava sa azuriranjima na Galaxy Watch 5 uzetim u Yettelu? Mislim da je neki aprilski update jos na njemu...
 
Ne nadam se previse :D
 
Malo su ga osvezili sto se kaze :)
 
Ko ima 5 Pro, kakav je za skijanje?
Jel moguce da niko nije uzeo 6 Classic 47mm?
 
Pa da, pogotovo ljudima kome je sve ukljuceno od funkcija, drzi osvetljenje na max i ima trening 3x dnevno.
Najverovatnije niko nije uzeo 6 Classic, a testovi na netu kazu da je baterija kriminal i da tesko moze dan max koriscenja da izdrzi.
 
I na satovima koji nisu uzeti preko operatera je aprilski update poslednji.
 
Mmmmm, bebooooo!!! Odličan ovaj Watch6 sa 47mm. Taman sat koji sam jurio za sebe, ali mi se čini (barem onaj primerak koji sam juče čačkao u Yettel-u) da laguje nekako. Možda je do modela, same postavke sw na satu, ali šta god da sam otvorio, štuckalo je. Vizuelno mi se jako dopao, baš razlika u odnosu na Watch4 46mm koji sada imam.
 
I ja se vodim time da je taj izložbeni napucan u prepucan svim i svačim pa zato ima i tih lagova, ali ovako mi baš deluje moćno. Pogotovo što su vratili rotirajući prstenac :D.
 
Ja se zeznuo sto ga nisam uzeo u preorderu i sad cetkam dok ne padnu cene malo na oglasima, mislim da je dostojna zamena za GW4 Classic.
 
A nemaš ni u drugim sferama pa ljudi menjaju uređaje :). To je u prirodi čoveka, uvek nekako povuče novije. Barem mene :D.
 
Nazad
Vrh Dno