nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Uz ovaj trik gore radi na kom hoćeš telefonu.
Ovo je dobar stos, moram da probam, ovako mi traje oko dan ipo i zabode kasno popodne, taman da kupim vreme do veceri...Mali trik koji sam ja koristio da mi baterija duze traje. Kad god nisam koristio sat (od 18h do 6h ujutru) prebacim ga u onaj battery mod i skoro da ne potrosi ni 1% do sledeceg puta kad ga stavim na ruku. Ako ga ne koristis nocu prebaci ga u ovaj mod.
Kod mene ide svako veče na punjač, kao i telefon, i nemam problema sa tim da li je svukao 1% ili 10%kad vam sat stoji na polici i NE KORISTITE ga da li je bitno da vam radi GPS, NFC, pracenje svega i svacega, AOD...i da vam sat tako svuce 7-10% za 12sati ili ga prebacite u watch only mod i potrosi svega 1%
Ako se na mene odnosi pitanje, imam posao gde mimimum 8 sati provedem radeći, pa vrtić pa dečije aktivnosti, pa moje učenje i slično tako da, na žalost, nemam vremena da provedem 3 sata na bajsu, 2 u teretani, i sat vremena plivanja ili hajkinga dnevno. Bavim se sportom ali mmogo manje nego što provodim vremena u "poslovnim" aktivnostima tokom radne nedelje. Tokom radne nedelje mi više znači da mi baterija duže traje i da mi ne meri EKG tokom sastanaka.Mene samo zanima šta je poenta kupovine takvog sata ako ćete da mu ugasite sve funkcije?
Za notifikacije služi i fitnes narukvica od 3 hiljade i traje 10 dana, ili bilo koji honor Huawei watch koji ima 70% ovoga što ima Samsung, košta manje i traje 14 dana.
Pa onda si kupio pogrešan sat. Gt pro serija ili Huawei koji već em izgledaju poslovno em im baterija traje 10 dana, ne sa svim trakerima uključenim ali sa većinom.Ako se na mene odnosi pitanje, imam posao gde mimimum 8 sati provedem radeći, pa vrtić pa dečije aktivnosti, pa moje učenje i slično tako da, na žalost, nemam vremena da provedem 3 sata na bajsu, 2 u teretani, i sat vremena plivanja ili hajkinga dnevno. Bavim se sportom ali mmogo manje nego što provodim vremena u "poslovnim" aktivnostima tokom radne nedelje. Tokom radne nedelje mi više znači da mi baterija duže traje i da mi ne meri EKG tokom sastanaka.
Vikendom kada krenem na triatlon, nije mi problem da uključim, GPS, oksimetar, merenje hematokrita i da me podseća da na svakih par sati popijem čašu vode obogaćene mineralima, kao i da se oduševi kada detektuje da sam digao guzicu i počeo da hodam.
Uključiš samo taj battery save mod ili i ona podopcija Watch only?Mali trik koji sam ja koristio da mi baterija duze traje. Kad god nisam koristio sat (od 18h do 6h ujutru) prebacim ga u onaj battery mod i skoro da ne potrosi ni 1% do sledeceg puta kad ga stavim na ruku. Ako ga ne koristis nocu prebaci ga u ovaj mod.
Ne znam da li je nešto promenjeno, ali kada sam samo jednom upalio tu opciju, da bih mogao da je isključim morao sam da resetujem sat (ugasim i uplaim sat). Ok je zamisao, ali u toj opciji sat samo pokazuje vreme i ništa više.Watch only mod (prebacuje sat u obicnog dogitalca koji prikazuje samo vreme i nista vise). Nazalost dok sam imao sat nisam mogao da izvucem kao precicu, ne znam da li sad moze ali stedi ogromnu kolicinu baterije dok ti sat ne treba i ne koristis ga.
Iako je ovde pročitao da GW 5 Pro ne podržava Gpay ,on je ipak dodao, iako njegova banka ne podržava GPay.. 😅Koliko vidim Samsung Wallet jos ne funkcionise kod nas, a Google Wallet mi je odbio karticu (probao sam, iako sam ovde procitao da ne podrzavaju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari