Blago tebi , ja moj iz MTS-a jos uvek cekam , nakon danasnjeg kontaktiranja sam dobio informaciju da ocekuju isporuku iduce nedelje ( wtf ) od strane uvoznika , dobavljaca ...
Iskreno, nisam očekivao da će biti ovako "rano". Kad sam zvao Samsung, rekli su da će crni biti dostupan odmah a sivi krajem prošle nedelje kod njih i kod operatera pa ko zna kad će biti isporuka.
A sa A1 sam baš imao natezanje jer sam prvo poručio crni pa im pisao da promene na sivi. Onda sam im pisao 25. Da neću biti u Srbiji naredne nedelje pa ako bude isporuka, da pošalju kod mojih na adresu, međutim to kao ne može jer moram da budem lično prisutan.
Onda sam ih zvao i žena je rekla nema problema, zvaće vas prodaja 6. Septembra kad se vratite nazad.
Mene niko ne zove, pišem im ja, odgovore da je moja porudžbina je otkazana jer kao nismo mogli da se čujemo ranije.
Onda sam ih zvao pa oni nešto proveravali pa me posle zvali ponovo da završimo porudžbinu, rekoh je li i dalje imam pravo na slušalice, kaže ne znam 😀 rekoh otkazali ste porudžbinu vi bez mog znanja a bilo je reči da se čujemo kasnije, da sam znao, napravio bih porudžbinu na mamino ime, boli me uvo.
Proveri ona, kaže mogu slušalice, uzme podatke, rekoh samo da proverim, sivi sat? Kaže ona, ne, crni.... Rekoh 15. avgusta sam vam pisao i kolege su promenile sat, kaže ne vidim ja to ali nema veze, dobićete sivi, datum isporuke između 5 do 7 dana. Ali stiglo je za 2, odmah sutradan sam dobio poruku od dexa da je preuzet paket i danas je dostavio.