Slušalice mi ne trebaju, dobio sam već buds pro uz s22 ultra 😂 mislio sam da prodam ove koje idu uz sat ali im je cena na KPu oko 70-80e, daleko manje od cene iz radnje koja je 22k, tako da i ako ih prodam, nije neka ušteda.Kako nece izgubiti?
Veca baterija i brze punjenje,ne znam cene na crno i ne zanimaju me ali ako uzima legalno razlika je nikakva
Plus uz seriju 5 dobija slusalice koje ako proda ispade ga 5 tica jeftinije
Ne znam koji sat sada imaš, ali ako imaš Watch 4 Classic, bolje čekaj Watch 6.Slušalice mi ne trebaju, dobio sam već buds pro uz s22 ultra 😂 mislio sam da prodam ove koje idu uz sat ali im je cena na KPu oko 70-80e, daleko manje od cene iz radnje koja je 22k, tako da i ako ih prodam, nije neka ušteda.
Ali ipak mislim da ću uzeti 5 pro i pokloniti sluške sestri ili kome pa dogodine ako izbace nešto sa bezelom, da prodam pro za 200-250e pa menjam za novi.
Da imam Classic 4, ne bih razmišljao niti gledao peticu.Meni se Watch 5 Pro ne sviđa, jedino što mi se sviđa je što su stavili safirno staklo, titanijum je npotreban, ogroman minus što su izbacili rotirajući bezel. Dodatno, ne sviđa mi se ni dizjan Watch 5 Pro, tu je napravljen po meni, korak nazad u odnosu na Watch 4 Classic.
Definitivni preskačem Watch 5 Pro, pa ćemo videti da li će vratiti rotirajući bezel na Watch 6 naredne godine.
Ne znam koji sat sada imaš, ali ako imaš Watch 4 Classic, bolje čekaj Watch 6.
Jok, imaju i LTE i BT.Da li ovo samo A1 nudi LTE opciju ili ja nešto dobro ne gledam?
Pa na activ modelima nije bilo bezela, pa su ga vratili na Watch 3 i na Watch 4. Mehanički bezel je možda bila jedna od najboljih stvari na Samsung pametnim satovima, lako se krećeš kroz meni sata, a opet satu daje dodatan premum osećaj.Nadam se da će isti biti implementiran na watch 6 Pro (Classic) modelu.Sumnjam iskreno da su ga izbacili skroz, pa da ga vraćaju u sledećem modelu.
Nisu ga izbacili sigurno bez prethodne duboke analize tržišta.
Nismo se razumeli. Znam da sat ima ili BT+WiFi ili BT+WiFi+LTE.Jok, imaju i LTE i BT.
Dok sam imao watch 4 44mm tokom noci dok je apsolutno sve iskljuceno (Bluetooth, Wi-Fi, merenje svega) znao je da skinene od 5-8% a sat stoji na pultu.Ovaj battery drain na Watch 4 46mm je skrnavan. Ne moze sat u idle-u da sklopi 2 dana. Uzas.
LTE podržava esim gde možeš da uzmeš poseban broj od provajdera i pričaš preko sata bez telefona dok BT je BT, ako želiš da pričaš preko sata, moraš da budeš povezan sa telefonom.Pozdrav,moze li neko ukratko da mi kaze koja je razlika izmedju GW 5 Pro LTE i GW 5 Pro BT modela.(u softveru,funkcijama,velicini..)
Hvala!
Meni isto zapao za oko Huawei Watch 3 pro. Samo sto sam preorderovao GW5 pro, poceo sam da gledam okolo i sad se premisljam. Huawei je definitivno lepsi, odlicna baterija. Ali softverski ne znam, ne svidja mi se nikako. Ruzan, previse nekih decijih bolesti, mislim da je Samsungov Wear OS bez premca tu.Ja se opasno razmišljam iz tog razloga da ga prodam, jer uz drugi brand koji imam, baterija traje 14 dana bez da nema problema dušu da mu vadim. Baš sam na prekretnici jer ne mogu svaki dan da se mlatim sa punjenjem, pogotovo što ga za teretanu ne koristim uopšte. Ima mnogo neprecizniji senzor u odnosu na Huawei satove za praćenje tempa, ritma, pulsa itd.
Ne mora da znaci, mozda je samo neki bag. Tako i kod mene active 2 sa vremena na vreme, baterija uglavnom traje 3 dana i posle nekog perioda traje jedva 30h. Resetujes ga i unormali se.@vojkan85 - ja bih rekao da ti imas falican primerak, 25% baterije dole u nicemu je kvar negde!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari