- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Naručih sa Rinke stora bezel, staklo i protectiv case za GW4 Classic 46mm, videćemo kada će da stigne. Čudi me da na Ringke store nema u ponudi metalnih narukvica za GW4 Classsic 46mm.
I meni dosao danas. Jako smara sto su poceli kao Apple da forsiraju nudjenje manual recordinga koji je katastrofa, em te pinguje non stop vibracijama em blamira stalnim kokodakanjem o pace-u.
Širina je 20mm, a to znači da je malo teže naći narukvicu mimo Samsungovih original narukvica koje inače nemaju na stanju već mora da se naručuje.Jedno pitanje koja je velicina narukvice kod Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm i 46mm?
Uzmi kožnu kao ja, savršena kombinacija na klasiku bi sigurno i bolje bilaMeni je najveći problem kod tih zakrivljenih narukvica što imam mnogo lufta između sata i ruke kad zakačim kopču na zadnju rupu, imam malu širinu zgloba.
Kad stavim kopču kod zakrivljenjene narukvice na zadnju rupu mogu još dva mala prsta da provučem ispod.
Tako da moram da nađem običnu narukvicu.
Možda ovaj...Zna li iko koji je ovo watch face...
Nop, tek kad stigne Google pay kod nas..Mozda bude nekome korisno, galaxy watch 4 radi na globaltel esim. Globaltel ima jeftine prepaid pakete pa mislim da je korisno kao neki side paket. Ne znam iz kog razloga, sat prepoznaje globaltel kao roaming, tako da mora u opcijama da se ukljuci roaming kako bi radio net.
Da li postoji neka opcija da se sat koristi za placanje(imam intesinu aplikaciju za placanje na telefonu, pa preko bt), ili ne? Posto google i samsung pay jos nisu stigli.
Mozda bude nekome korisno, galaxy watch 4 radi na globaltel esim. Globaltel ima jeftine prepaid pakete pa mislim da je korisno kao neki side paket. Ne znam iz kog razloga, sat prepoznaje globaltel kao roaming, tako da mora u opcijama da se ukljuci roaming kako bi radio net.
Da li postoji neka opcija da se sat koristi za placanje(imam intesinu aplikaciju za placanje na telefonu, pa preko bt), ili ne? Posto google i samsung pay jos nisu stigli.
Na KP sam uzeo...ne znam odakle je nabavljen. Nije ni meni proslo iz prvi put, ali iz drugi put jeste, s tim sto sam drugi put pokrenuo proces registracije esima iz sata, a prvi put preko telefona, ako to ima veze uopste.Gde je kupljen taj GW4 sa LTE podrškom?
Nisam video da ih neko u Srbiji prodaje.
Moj LTE je stigao iz USA i zbog različitih bandova nije uspeo da se ukači ovde na mrežu. Probano baš sa Globaltel eSIM, pošto kod ostalih mora da se ide u poslovnicu da bi se uzeo prepaid eSIM.
SM-R875FKoja je model number sata?
Moj je SM-R895U
Moze li pomoc... kupio sam galaxy watch 4 clasic ali nema app za merenje pritiska? Kako instaliratiEvo nove teme za Samsung satove, sve generacije.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari