Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Stiglo azuriranje na gw6 classic, sutra sneg. 😎😂
Hvala, znači stiže mi sutra.Tako je Milsped, Dexpres kuriri!
Reče mi danas kurir da rade i sutra, verovano zbog gužve jer PE nije radio u prethodnom preioduTako je ,mada mislim da Dexpres ne radu subotom
Nešto sam i ja ubeđen da nisu radili, ali malopre me zvao i doneo mi tablet. NS je u pitanjuTako je ,mada mislim da Dexpres ne radu subotom
Da li se nakon update-a na satu vidi ime kontakta kod dolaznog poziva ili samo broj telefona?Nakon abdejta sat dosta bolje radi, nema pocetnog seckanja, ni nista. Nista novo nisu dodali, samo su sredjivali izgleda rad sistema.
Preporuka da se uradi wipe cache nakon abdejta.
Pisao sam već o tome. Reset sata, pa i deinstaliranje i ponovo instaliranje wearable app ne pomaže. Čekamo sledeći update sa nadom da će rešiti taj problema.Moram dupli post..
Da li se nakon update-a na satu vidi ime kontakta kod dolaznog poziva ili samo broj telefona?
Na GW4 ne radi nakon poslednjeg update-a...
Nisam 100% siguran, ali mislim da pise ime kontakta.Moram dupli post..
Da li se nakon update-a na satu vidi ime kontakta kod dolaznog poziva ili samo broj telefona?
Na GW4 ne radi nakon poslednjeg update-a...
Sad cu probati ovoSad sam se malo igrao sa kontaktima i primetio sledeće:
- Na satu prikazuje broj s kojeg je dolazni poziv u formatu +381 xx.
- Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u tom formatu, na satu prikaže ime kontakta
- Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u formatu 0xx onda ne prikazuje ime, već prikazuje broj u +381 xx formatu
Upravo ovako...Meni na GW5pro identifikacija kontakta radi kako treba. Inače, svi brojevi u imeniku su mi memorisani sa full prefiksom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari