Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Moram dupli post..
Nakon abdejta sat dosta bolje radi, nema pocetnog seckanja, ni nista. Nista novo nisu dodali, samo su sredjivali izgleda rad sistema.
Preporuka da se uradi wipe cache nakon abdejta.

Koliko dana treba da se dobije potvrda o poklonu? Još uvek imam samo email o:
"Vaša registracija je prihvaćena.
Nakon provere priložene dokumentacije primićete e-mail sa više informacija o statusu vaše registracije.
Lep pozdrav,"

Sat je kupljen 4 novembra, a registrovano je 16 (kasnilo je zbog nesporazuma sa prodavcem u A1, mada kaže da je ok da se registruješ do 12, dec).

Stigao i meni poklon tj. tablet.
Mozda zbog toga sto sam se medju prvima prijavio 🙂

Poslednja izmena:
Recite mi samo šta vam je pisalo ko ga šalje?
Zvali su me je kurir iz D ekpresa i kaže da ima paket koji šalje Milšped pa ne znam da li je to to, a
nisam bio kod kuće da primim pošiljku.

I meni danas stiglo .
A u vezi onog potvrđenog maila što pita neko gore ,pa meni stiglo sutra dan .Obrati im se na mail [email protected] i pitaj ih.

Stigao tablet takođe. Registrovao sam se prvog dana promocije ali potvrde nije bilo dok ih nisam pozvao na broj agencije(nakon 10 dana). Već u toku razgovora stigao je mail da je prihvaćeno.

Moram dupli post..
Nakon abdejta sat dosta bolje radi, nema pocetnog seckanja, ni nista. Nista novo nisu dodali, samo su sredjivali izgleda rad sistema.
Preporuka da se uradi wipe cache nakon abdejta.
Da li se nakon update-a na satu vidi ime kontakta kod dolaznog poziva ili samo broj telefona?
Na GW4 ne radi nakon poslednjeg update-a...

Moram dupli post..

Da li se nakon update-a na satu vidi ime kontakta kod dolaznog poziva ili samo broj telefona?
Na GW4 ne radi nakon poslednjeg update-a...
Pisao sam već o tome. Reset sata, pa i deinstaliranje i ponovo instaliranje wearable app ne pomaže. Čekamo sledeći update sa nadom da će rešiti taj problema.

Kod mene isto na GW4 se ne vide kontakti posle update S23U, cak mi nisu radile i neke notifikacije, stigne poruka Viber, na satu ne, odradio sam hard reset GW iz Recovery i za notifikacije se popravilo stanje dok kontakte jos uvek ne prikazuje, ovih dana cu uraditi i hard reset telefona.

Sad sam se malo igrao sa kontaktima i primetio sledeće:

• Na satu prikazuje broj s kojeg je dolazni poziv u formatu +381 xx.
  • Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u tom formatu, na satu prikaže ime kontakta
  • Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u formatu 0xx onda ne prikazuje ime, već prikazuje broj u +381 xx formatu

Meni na GW5pro identifikacija kontakta radi kako treba. Inače, svi brojevi u imeniku su mi memorisani sa full prefiksom.

Sad sam se malo igrao sa kontaktima i primetio sledeće:

• Na satu prikazuje broj s kojeg je dolazni poziv u formatu +381 xx.
  • Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u tom formatu, na satu prikaže ime kontakta
  • Ako je u kontaktima na telefonu broj upisan u formatu 0xx onda ne prikazuje ime, već prikazuje broj u +381 xx formatu
Sad cu probati ovo

To je to, sad prikazuje ime.

Poslednja izmena:
Pozdrav, da li moze neko da pomogne, hocu da kupim za caleta Galaxy Watch5 pro ima u A1 sada je oko 31.000, uzeo bih najvise zbog merenja pulsa i krvnog pritiska, medjutim citam negde da za Srbiju nije dozvoljeno merenje krvnog pritiska, interesuje me da li ima neko, i kako nije dozvoljeno, da li mogu nesto da uradim da imam to merenje krvnog pritiska?

Nazad
Vrh Dno