Šta je novo?

Samsung Galaxy TabPro i NotePro serija tableta

DeletedUser

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.07.2013
Poena
195
Mind-blowing : http://mobile.benchmark.rs/mobile_v...dstavio_seriju_galaxy_notepro_i_tabpro_tablet
Evo i samsung da izbaci nesto zanimljivo, i svidja mi se to sto idu na to da pruze korisnicima desktop iskustvo. A da bi to uspeli moraju da idu dalje od androida, za pocetak ovaj UI je sasvim ok. Pogledajte samo aplikacije, hw dodatke.... A jos su rekli da ce se u 2014. usresrediti na sw. Desktop je desktop, a nekome je dovoljan i tablet. Nekome ko samo ide na face je dovoljan i fon, ali ovim potezom ce se svakako povecati broj korisnika kome je tablet dovoljan i moze da odradi sve sto mogu i na pc-ju. Voleo bih da sam u skoli umesto svih onih glupih svezaka i knjiga koristio notepro 12". Mislim da je idealan za to. Zanima me samo tezina ovih 12" tableta, njihova verovatno nenormalna cena i objasnjenje za 8MP kameru na 12"!!!
zeleo bih da cujem vase misljenjewo 12". Mislim na samu velicinu... Gde i kada biste koristili ovaj tablet.

Poslednja izmena:
Sa 760g ga nikako ne bih koristio. Tablet treba da bude elegantan, lagan za upotrebu, sa dobrim ekranom i autonomijom.

Ovaj od 8" je odlican, najkompletniji tablet definitivno.

Opa, ovaj od 10" samo 470g.

Prijatno sam iznenađen dvanaesticama, rezolucijama svih tableta i interfejsom koji ih prati. Još na 8.4 inča 2560 x 1600 - bruka oštro. TouchWiz koji zapravo i može da prođe - suprotno od onoga kad sam se razočarao na Note 10.1 2014 Jelly Bean verziji koju su traljavo odradili. Dakle, kod mene su Note Pro i Tab Pro 12.2, Tab Pro 10.1 i 8.4. Zanimljiva Pro ponuda, deluju kao pristojni tableti, ali tek su mi stigli, nisam još imao prilike da se duže družim sa njima.

Prilozi

• IMG_9410.jpg
    IMG_9410.jpg
    996.9 KB · Pregleda: 206
10" ce biti moj sledeci tablet. Ovo sam cekao od pocetka godine

Prijatno sam iznenađen dvanaesticama, rezolucijama svih tableta i interfejsom koji ih prati. Još na 8.4 inča 2560 x 1600 - bruka oštro. TouchWiz koji zapravo i može da prođe - suprotno od onoga kad sam se razočarao na Note 10.1 2014 Jelly Bean verziji koju su traljavo odradili. Dakle, kod mene su Note Pro i Tab Pro 12.2, Tab Pro 10.1 i 8.4. Zanimljiva Pro ponuda, deluju kao pristojni tableti, ali tek su mi stigli, nisam još imao prilike da se duže družim sa njima.
Ajd' kad se vec zezas sa njima javi kako ide Real Racing 3 na Note Pro 12'' sa 2,3ghz procesorom. Da li je slika krzava makar malo,da li ide u fulu 60fps na ultra high podesavanjima?

Meni je primamljiv tab pro 8.4 model. Dvoumim se da li da jurim njega ili Lenovo thinkpad 8. :)

Nasao sam na kp, zena is Subotice, valja robu iz Madjarske, tab pro 12" za 600e. Kaze medjunarodna samsung garancija 2 godine, ali ne vazi kod nas. Medjutim ona kaze da ako dodje do nekih problema, besplatno nosi u Madjarsku u servis. Jel neko prepoznao prodavca i ako je cuo nesto?
Moram opet da odem do Usca ili DC da malo iscvakam ovaj model mada mi se svideo, klatim se izmedju 10 i 12 inca :D

Meni sutra stize tab pro 8.4 verzija. Jedva cekam da stigne.

Iscvakao danas malo sva tri pro tableta. Taj tab pro 8 bi mi bio super samo da nemam mobilni note 2. Dvanaestica je fina za gledanje videa, ali je ipak prevelika za drzanje jednom rukom.
Ovaj tabpro 10.1 mi se za sada najvise svidja, ali samo imaju jedan izlozen i tako stoji mesec dana.

U Commtrade prodavnici. Samo mislim da sam se zezno, ono nije tab pro 12.2 nego note pro 12.2. U sustini sve je to isto, samo je valjda tab pro serija laksa i bez olovke u odnosu na note, sve ostalo isto.
Ko ce da ih pohvata, samo stancuju modele. Nego mi nisu jasni da izbacuju sada tab pro seriju koja ce za par meseci da bude prevazidjena note 2015 tabletom. Sa ovim samsungom ne mozes ni godinu dana da sastavis sa top modelom.

Pošto im je 8.4 verzija? Meni je stigao danas iz mađarske pa me zanima da li sam dobro prošao.

Izgleda da jos nemaju cenu za 8. A evo sada na sajtu vidim tabpro 10.1 za 65k tj oko 570e dok je note 10.1 69k. Sinoc sam bio do Usca i tada jos nisu imali cenu za desetku.
Dobro je da nisam potpuno corav :D Bio sam ubedjen da sam procitao tab pro 10.1 pa sam zato mislio da je i onaj drugi tabpro 12.2

Sta mislite za koliko realno moze da se proda polovan tab pro 10.1 za jedno 6 meseci, pod uslovom da ga ne ostetim? Ako ga sada platim 570 bas me zanima koliko "gubim" ako na jesen izadje neka azdaja. Jedno 250e kao polovnjak?

Ne mozes tako rezonovati stvari. Ako ti se svidja tablet, i ako imas para, kupi sad, uvek ce kasnije nesto bolje izaci i bices u gubitku kako god da okrenes.

Sta mislite za koliko realno moze da se proda polovan tab pro 10.1 za jedno 6 meseci, pod uslovom da ga ne ostetim? Ako ga sada platim 570 bas me zanima koliko "gubim" ako na jesen izadje neka azdaja. Jedno 250e kao polovnjak?

Tablete nema smisla menjati na svakih 6 meseci, pogotovo sada kad nista epohalno ne moze da se predstavi novijim modelom

Pa i to sto kazes, ne bi trebalo da bude nekih velikih skokova kao sto je na primer bila rezolucija ekrana izmedju prvog i 2013 note 10.1. Cak i da povecaju vec postaje neprimetno.

Pa da.Jedino mozda tada da vidis u oglasima, za koliko bi se prodavalo u tom trenutku, kao bi ga bilo u oglasima, ako bi se ipak odlucio da prodajes.
Mada si sa tabletima, pogotovo high end miran duze vreme.Ovi sada imaju dovoljno snage da guraju minimum godinu dana bez problema(a i duze, sasvim dovoljno rama da potraje sa nesmetanim radom, pogotovo zbog sve bolje optimizacije, jedino ce biti pitanje kako ce tw na tabletima raditi), pogotovo na kitketu ili novom koji bude dosao u buducnosti.

Napisao sam u drugoj temi da sam nasao note 10.1 2014 lte za 435e, drugi za 460. Ovaj tab pro 10.1 ima 2gb rama i slabiji procesor u odnosu na lte. Zasto su morali da mu smanje giga rama ako su vec izbacili olovku i kosta neznatno manje od note :/

Pošto im je 8.4 verzija? Meni je stigao danas iz mađarske pa me zanima da li sam dobro prošao.

Kod nas košta 46.648 din. (397 eur.) LTE verzija, a WIFI je 36.425 din. (310 eur.)
Koliko si ti platio, pošto i mene interesuje 8.4 LTE, pa da znam da li se isplati u Mađarskoj nabavljati...

Ja sam platio 300 evra , wifi verziju. Za sada sam prezadovoljan sa tabletom. Kod nas ga regularno još uvek nema pa sam poručio od preko da mi donesu.

Ima ga, nego ne smem da ostavim link od prodavnice, one cene što sam naveo su iz te prodavnice...

Znam, ali ja sam mislio na prodavnice koje daju fiskalni racun. :)

Stigao mi napokon note 10.1 2014 edition lte verzija po ceni 440 evrica made in madjarska od nasih preprodavaca.Nisam imao vremena da se detaljno pozabavim,ukoliko vas nesto zanima pitajte pa ujedno i veceras da ga proresetam detaljno.

Da li se isplati prelaz sa starog note 10.1 na 2014 edition ?

Super cena, gde li nadju tako jeftino pa jos zarade. Gledao sam cene u Saturnu, iste kao kod nas.
Zvao sam onog lika sto prodaje po 435 lte, kaze dobija sledece srede. Pitam ga jel nije tajna odakle dobija, kaze naravno da nije, iz Koreje.
Dal misli da sam *****, verovatno neki sverc iz Madjarske.

Da li se isplati prelaz sa starog note 10.1 na 2014 edition ?

Paz ovako pitanje na mestu?Sto se tice prelaza sa 10.1 na 10.1 govorimo o modelu 2014 edition lte sm-605 ne isplati se jer imam 10.1-n8000 malte ne od prvog dana i jos uvek nema aplikacije i igrice koju ne moze poterati ali definitivno mu treba apdejt softvera na kit ket.Zasto sam ja uzeo model lte?E pa da vam kazem uzela mi deca moj n-8000 a ja jedva doceko pa mi zinule oci a i dupe da kupim lte.Razmisljao sam i o novome modelu taba od 12 inca,tako da i sa njim ne mozete pogresiti ako kupite,medjutim po meni 12 inca prelazi u nesto vece i nije vise tako prakticno,dok je tablet od 10 inca granica ni premalo ni preveliko.Samo da dodam da lte radi brze,bolji prikaz na ekranu,jednostavno novo je novo,tako da bi bila prava stvar kad bi izasao apdejt za n-8000.Bilo bi izmedju ta dva modela povuci a i potegni.Modeli lte 605 su namenjeni za kinesko trziste zbog 4g bar tako meni rekao prodavac,medjutim sto nas narod kaze od viska glava ne boli.

Poslednja izmena:
SS baterije posle prvog punjenja.
Screenshot_2014_04_26_13_08_05.png

Screenshot_2014_04_26_13_08_15.png

Why no love for GTab Pro?

Imam 10.1 model vec neko vreme i stvarno je ok u svakom pogledu. Ekran je vrlo fin, citljivost napolju isto, SOC nije Snap 800, ali ovaj octa Exy je kul. Bateriju punim svaka tri dana :D Bezeli lepi, mali, tanak, prilicno lagan, no to i nije mnogo bitno... Multi windows podrska,najnoviji Android... U svakom pogledu top tablet, a ne komentarise se mnogo...

Nazad
Vrh Dno