Šta je novo?

Samsung Galaxy TabPro i NotePro serija tableta

I ja vec 2 meseca imam 8.4 LTE crne boje, placen 400e.

Odlican tablet. Ekran sjajan, mada meni najvise lezi multi tasking.

Već neko vreme razmišljam o tabletu sa olovčicom i Samsung Galaxy Note 8 mi izgleda kao dobar izbor. Hteo bih da pitam da li neko ima iskustva sa njim. Kakvi su utisci o olovčici i njenoj brzini? Kakva je baterija? Koliko ukupno izdrži između dva punjenja?
Druga stvar je to što u radnjama u kojima sam želeo da kupim ovaj tablet njega nije bilo, nego je potrebno naručiti ga za zainteresovanog kupca. Prvo sam mislio da je to tako samo u onim malim radnjama, ali se ispostavilo da je tako i u jednom velikom lancu računarskih radnji u Beogradu (ne znam da li smem da navedem o kojoj radnji je reč, ali danas sam bio i rečeno mi je da taj model nemaju ni u jednoj od svojih prodavnica ali da ga mogu nabaviti na zahtev). Možda je slučajnost, samo postajem malo skeptičan.
Problem je i cena. U malim radnjama se može naći za 250e, ali oni ne priznaju zakonom garantovanu garanciju od dve godine, već daju samo jednogodišnju. U velikim radnjama cena je oko 45.000 dinara, znači za skoro 130e skuplja, ali sa dvogodišnjom garancijom.
Ako neko ima iskustva sa ovim uređajem, značilo bi mi da ih podeli sa mnom.

Nije baš tema za Note 8, možda je bolje da pitaš u temi o tom modelu, tamo će ti ljudi preneti utiske o njemu.

Hvala, vidim da je ovo samo za Note Pro verziju. Izvinjavam se.

Nije samo za Note Pro, nego i Tab Pro, ali nije za Note 8

Pitanje. Da li vredi menjati note 10.1 2014 za 12.2 note pro?

Da li neko moze da mi potvrdi da li je moguce povezivanje sa 3G modemom preko OTG? (kod PRO 8.4)

Pitanje. Da li vredi menjati note 10.1 2014 za 12.2 note pro?
Apsolutno!!! Ja sam prezadovoljan za Tab Pro 10.1
Da li neko moze da mi potvrdi da li je moguce povezivanje sa 3G modemom preko OTG? (kod PRO 8.4)
Ja sam probao da ubodem jedan 3G modem preko OTG kabla preko kog mi inace radi USB Flash memorija i nista se nije desilo. Cisto sam iz zezanja to uradio. Sad da li ima neki program da se instalira ili je jos nesto potrebno ne znam, i nije me mnogo zanimalo.

Izasao je oficijelni CM11 za Tab Pro, upravo sam se latio instalacije, da vidim kako izgleda....

Reci mi kako si zadovoljan sa baterijom i da li ima nesto sa cime nisi zadovoljan.

Baterija je 9000 mAh, tako da njome tesko mogu da budem nezadovoljan. Bio sam nezadovoljan time sto kad otvorim milion tabova u Chrome-u, pa se vratim na prvi on ga ucitava iznova. To se ne desava sad na CM-u iz ne znam kog razloga. Ostalo jednostavno nemas sta da mu nadjes da mu fali. Top SOC, 16GB interne + slot za SD, jedan od najboljih ekrana, tanak, lagan, ogromna baterija, glasni stereo zvucnici koji su dobro postavljeni, dve kamere, obe odlicne, nema on screen tastere, pa je sam ekran bolje iskoriscen, ima oficijelni CM11, bice sigurno i sledeci sa Androidom 5...

Hvala na odgovoru.

Jos jedna stvar koja me je odusevila je sto kad kopiram sa SD kartice na internu memoriju brzina je stabilnih 34 MB/s, i to je vrv maximalna brzina citanja SD kartice, a ne i maximalna brzina upisa na internu memoriju. Samsung je stavio ekstremno brzu memoriju u ovaj Tab.

Da se i ja pridružim temi, pošto sam uzeo pre nekih 15tak dana SM-P900 (Note Pro 12.2 wi-fi). Prethodno sam koristio Tab Pro 8.4, a pre njega Note 10.1 (2014)...
Prvi utisak koji bih podelio je koliko je Samsung uspeo da sredi TW po pitanju battery draina. Na Note 10.1 bilo je znatnog curenja, na tab pro 8.4 manje, a na note pro 12.2 vrlo neznatno...Okačiću SS nešto kasnije...

Ja sam se rastao od TW bogami, ne mogu više....

Evo i SSa :
18f0b06856895f25c06161c5d28404f8.jpg

877dca585f94eed2f66c210538291b70.jpg

6cbc43e2a6e8dbec952b900984d2cee7.jpg

Evo I ja uzeh ovog monstruma. Prvi utisak je...ovo je bas veliki tablet :) tw naravno bangav ko niko ali posle upgrade na LP rad je na njemu pravo zadovoljsto. Nervira me samo ovaj dpi. Ovo kao da je pravljeno za slobovide. Videcemo jos kako ce se ponasati baterija ali mi nesto curka. Ovih 9sati sota u mom slucaju izgleda nemoguce. Sve u svemu jako sam zadovoljan. Uzeo sam ga da imam sa necim da se zanimam dok sam na odmoru. Osnovne stvari u trenutcima dokolice :) ako neko ima sta za pitati nek izvoli. Ali kako stvari stoje ovo je jedan jako redak tablet.

notepro 12.2

Hocu da kupim notepro 12.2 pa pre nego potrosim lare zeleo bih cuti komentare ponosnih vlasnika ovog tableta?

Vrh Dno