Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Klipove koje imam na tablet ili film da pustim preko dvd plejera. Znaci, nesto slicno ko "ps3 media server" za PC. Pokrenem dvd plejer i onda preko daljinskog da se krecem po folderima i slicno, bukvalno k'o kad ubacis flesku u dvd plejer.

Aha, msm da bi ti to mozda uspelo sa nekim custom romom, jer fabricki po defaultu ide na to da telefon poveze preko KIESa na komp, dok ovi custom otvaraju odmah kao Mass storage, ako sam lepo shvatio tebi to treba..

Da, ali se ne razumem u te custom romove, moze li to fabricki preko kiesa? Kako se to radi?

Ako ti treba da povezes kao mass storage onda potrazi u Settings, najverovarnije odeljak wifi & networks, USB utilities i tu vi negde frebalo da bude USB mass storage, pa njega oznacis. Mozda je i negde drugde smesten pa potrazi. A mozes i iz developer dela da ukljucis USB debbuging, mozda bi pomoglo.

Ja na "settings" imam opciju pod "developer op..." koja se zove "usb debugging", jel na to mislite? Drugde nigde nisam nasao mass storage ili usb utilities. A ispod "usb debugging" pise "debbiguning mode launches when usb is connected" ali se nista ne desava.

Ja na "settings" imam opciju pod "developer op..." koja se zove "usb debugging", jel na to mislite? Drugde nigde nisam nasao mass storage ili usb utilities. A ispod "usb debugging" pise "debbiguning mode launches when usb is connected" ali se nista ne desava.

Koja ti je verzija androida na tabu?

Imam android 4.1.2. To mi je Samsung zadnji put ponudio kad sam isao na update. Na settings kad idem u storage imam:
device memory
total space pa ide ono applications,
pictures, videos
audio
miscellaneous files i
available space
sd card mi stoji prazan jer nemam ubacenu sd karticu u njega. To je sve sto imam.

Imam android 4.1.2. To mi je Samsung zadnji put ponudio kad sam isao na update. Na settings kad idem u storage imam:
device memory
total space pa ide ono applications,
pictures, videos
audio
miscellaneous files i
available space
sd card mi stoji prazan jer nemam ubacenu sd karticu u njega. To je sve sto imam.

ae ako ti nije frka postavi samo screenshot storage opcije iz settingsa, znaci ono sto ti ponudi kad udjes u Storage slikaj..

sam1927.jpg

eto ga

Dajte neki predlog dobrih programa i igara za samsung tab p6200 7+ ?

zna li neko sta bi moglo da bude sa p1000 da se random resetuje,ponekad samo stoji na stend by pa postane jako vruc i iscrpi mu se baterija,nekad radi kako treba danima itd...ima cm10.1 i svaki put kad se restartuje prvo izbaci system not responding i posle close radi normalno ili *****ava kako kad?koristim ga samo na wifi kod kuce.koji rom da stavim da se to ne desava,moze i stariji neki samo da radi ko svet.kontam da je do softwera

Potreban savet:
Da li se isplati ova kupovina Samsung galaxy Tab2 7.0 preko VIPa? Uredjaj nije bas sveze izdanje, a nema ni 3G :)

Na 2 godine internet koji cu koristiti za 1400din mesecno, a Tab2 7.0 i wifi-3g-ruter vip cube za 12x500din.

06-(Jun)-Vip-te-ekomotivise-jos-vise.png

Poslednja izmena:
Ako ćeš ionako koristiti taj internet, onda se isplati, za 6000 dinara ne mož' uzeti ni neki kineski krš. Naravno, uzimati ceo taj paket samo zbog tableta, to već ne bih :)

Znam nego je li to mator model? Hoce li izlaziti nesto ove godine svezije?

Potreban savet:
Da li se isplati ova kupovina Samsung galaxy Tab2 7.0 preko VIPa? Uredjaj nije bas sveze izdanje, a nema ni 3G :)

Na 2 godine internet koji cu koristiti za 1400din mesecno, a Tab2 7.0 i wifi-3g-ruter vip cube za 12x500din.

Isplati se naravno samo ako nađeš, ja sam jurio i odustao, stižu na kašičicu i brzo odu......
Najzad sam ga kupio od tipa koji je uspeo da uzme preko Vipa, za 150€.....
To što nema 3G a nekad mi je potreban bez Cub-a, rešim tako što na mom Samsungu Galaxy Miniju uključim hotspot
i surfujem preko tableta.... Inače sam na tarifi my bell kod mts-a (300 poruka, 300 min u mreži, 300 Mb za 300 dinara :) )

Jeste mator i izašao je već noviji model, ali i ako ga uvrste u ponudu neće sigurno biti za 6000 dinara :D

Da izašao je Samsung Tab 3 7" koji je po stranim sajtovina lošije ocenjen od Taba 2..... Druga priča je za Samsung Tab 3 8" on je bolji ali je wi-fi verzija 300€
(sa tendecijom pada pred božić :) ali tada će već izaći Ipad Mini 2.......

Taj Tab 2 je sad idealka, posle ga prodati kada padne cena Samsung Tab 3 8" .

Poz imam galaxy tab 2 5110 i zanima me kako da ga spojim na led tv. Gde da nadjem taj hdmi adapter. Vecina adaptera i micro usb (za vecinu sadasnjih telefona.).

Poz imam galaxy tab 2 5110 i zanima me kako da ga spojim na led tv. Gde da nadjem taj hdmi adapter. Vecina adaptera i micro usb (za vecinu sadasnjih telefona.).

On nema micro usb, nego ima onaj njegov ulaz kao a punjac, pa se odatle nastavlja u HDMI kabl za TV.. A imas i dokove neke.. Probaj na ebay.com , dx.com . . svezamob.rs

Uz obzir na 4G i ostale novine, da li se isplati uzeti P3100 za 100€.
Ne treba mi za poneti, vec bi bio stacioniran ,a u tom slučaju se više isplati uzeti P5100 od 10''.Oba imaju SIM slot.

Ili, neki drugi tablet, ne fablet.

paa,u zavisnosti od stanja,koliko je koriscen,baterija(inace im je odlicnog kvaliteta) i slicno,isplati se,imas ga kao telefon,mobilan je (za nosenje),tona krseva kineskog kosta samo par hiljada ispod i to bez 3g,uvek sam za samsung pre drugih (u ovom slucaju) ! Inace je tab 2 sasvim korektan uredjaj,imao sam ga dugoo !

Nazad
Vrh Dno