Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab 7.7

Pa 7.7 nema IPS nego SAMOLED. N7 imam sasvim dobre uglove, a boje ako porediš SAMOLED i IPS naravno da neće biti iste, SAMOLED ima daleko veću zasićenost boja (mada je tolika zasićenost meni neprirorodna).

Meni je nekako najbolja tehnologija na Samsung GT 7+ sa PLS ekranom, ali je kod njega manja rezolucija.

Nisam ni mislio da tab ima IPS nego nexus. Zato sam i rekao sta je tu IPS posto gore boje nisam video. Kao da su oprane u masini. Prednost je tegra3 chip u korist nexusa vezano za gaming ostalo je podjednako fluidno bar na ovom mojem sa ICS

Upravo sam flešnuo open Austrija ICS 4.04. Potpuno novo iskustvo - Tablet leti!

Upravo sam flešnuo open Austrija ICS 4.04. Potpuno novo iskustvo - Tablet leti!

Sta si cekao do sad:)? Ko ono rece da mu austria ne radi? Sa sam flesnuo onaj singapurcanin i meni se cini bolji i brzi. A mozda se tripujem. Nego ne mogu da verujem koja razlika izmedju honeycomba i ICS. Kao da se svo vreme vozis u krsu pa posle sednes u dobar auto

Baš tako. Novi Open Austrija, Jul 2012, nema bagova koliko vidim... Radi savršeno. Drugi uređaj, definitivno!

Nego nikako da pitam kakvi ste sa trajanjem baterije. Ovaj moj ne mogu da potrosim po celi dan ga propisno mucim i izdrzi preko 24h s jos 20% u rezervi. Dok sam bio na sgs3 sa ovim tempom nebi izdrzao ni 6h. Ovo je cudo od tableta. Ako ga nekad zamenim bice neko sl resenje

Ja osedeh čekajući Telenorov Note 10.1. Da vidimo taj famozni S-pen i 7000mAh. Da vidim bolje, GT 7.7 bi bio moj izbor na duže vreme.

Kad primam pozive,uvek mi pise 'Nepoznato'...ja kad zovem sve je ok. Zna li neko kako to da resim?

Nije ti uključena identifikacija poziva - čest slučaj kod data kartica. Pozovi kol centar i traži da ti uključe...

Što mu ne ubaciš zvanični Open Austrija ICS. Sve radi. Ako je do sad bio na HC-u biće oduševljen a ti se nećeš osećati kao call centar...

Što mu ne ubaciš zvanični Open Austrija ICS. Sve radi. Ako je do sad bio na HC-u biće oduševljen a ti se nećeš osećati kao call centar...

To i planiram, ali sam se malo uprpao zbog brick bugg-a. Koliko vidim to još nije rešeno, a ni izbačen neki kernel koji onemogućuje wipe iz ICS recovery-ja

Ja sam prijatelju lupio julski Open Austria preko odina, trajalo je oko pola sata, i sve radi savršeno. Sad me svrbe prsti da to uradim i na Note 10.1, vidim pojavio se i JB 4.12 za Nemačku i još par zemalja...

Evo da se i ja pohvaliom ponovio sam se ovim :)

na njemu je poslednji LQG za srbiju izasao u februaru, kad sam ga uzeo bio je HC al je KIes sam to resio. Probacu posle i CM i PA romove pa izvestavam ovde.

Mnogo je tanak, ja ga koristim u silikonskoj futorli pa mi je nekako malo cvrsce u rukama stoji, a prelep mi je u svakom pogledu...

Evo da se i ja pohvaliom ponovio sam se ovim :)

na njemu je poslednji LQG za srbiju izasao u februaru, kad sam ga uzeo bio je HC al je KIes sam to resio. Probacu posle i CM i PA romove pa izvestavam ovde.

Mnogo je tanak, ja ga koristim u silikonskoj futorli pa mi je nekako malo cvrsce u rukama stoji, a prelep mi je u svakom pogledu...

Reci mi, koja je verzija android LQG?
Takođe, šta beše PA?

Baš se radujem da tema malo oživi, ovaj tab to zaslužuje, ako ne cenom, onda bar kvalitetom:D

4.0.4

PA = Paranoid Android vidim na xda neko je portovao 3.1 ili se uskoro ocekuje, mada kad bolje razmislim ne vidim svrhu paranoida na tabletima. CyanogenMod ajde i nekako al sigurno necu koristiti Phone ili Phablet mod na tabletu :)

Gde god sam koristio PA to je bilo zbog promene DPI a na ovom uredjaju mi je sve potaman tako da kad bolje razmislim necu ga ni instalirati :)

4.0.4

PA = Paranoid Android vidim na xda neko je portovao 3.1 ili se uskoro ocekuje, mada kad bolje razmislim ne vidim svrhu paranoida na tabletima. CyanogenMod ajde i nekako al sigurno necu koristiti Phone ili Phablet mod na tabletu :)

Gde god sam koristio PA to je bilo zbog promene DPI a na ovom uredjaju mi je sve potaman tako da kad bolje razmislim necu ga ni instalirati :)
Ček da vidim da li se razumemo, LQG je SER oficijelni 4.0.4, koji se može instalirati preko kies-a, bez sređivanja CSC-a, i za koji se ne moram plašiti problema sa crkavanjem interne?
Nije moj uređaj, već ortakov, ali mu pomažem oko Sw-a...

I još jedna stvar, verovatno si video multi window opciju, koja omogućavaju pravo multitasking . Da li je to moguće na 7.7?
JA nisam uspeo da nađem da su to implementirali...

Evo pogledaj ovo su zvanicni frimware-ovi predzadnji je za Srbiju izasao. Ja nisam hteo da skidam tu nego sam preko Kiesa uradio update i dobio taj LQG i sve radi bez problema.

Multi Window je ono sto ima na S3?

Evo pogledaj ovo su zvanicni frimware-ovi predzadnji je za Srbiju izasao. Ja nisam hteo da skidam tu nego sam preko Kiesa uradio update i dobio taj LQG i sve radi bez problema.

Multi Window je ono sto ima na S3?

U, nisam to video, mada sam čuo da su najavili i 4.1.2 za 7.7, hvala...
Da, multiwindow je fora da otvoriš 5 aplikacija u isto vreme koje nisu preko celog ekrana, i istih 5 da rade istovremeno, prvo je za recimo youtube mnogo korisna stvar...
JA na note 10.1 imam modifikovan 4.1.2 koji to radi sa apsolutno svakom aplikacijom koju instaliraš...

Kupili smo u firmi neki samsung smart tv i dobili ovaj tablet.
Nisam ga duže koristio do sada i stvarno jeste dobro parče hardvera.
Samo moram da stavim neki noviji android, kako bih mogao da instaliram chrome (koristimo za debug mobilnog sajta).

@ultimo
koja je ono verzija za srbiju? 4.0.4?

Kolega uspeo da brikuje tab prilikom kies update-a.
Ulazi i u download mode i u recovery tako da je soft brick.
Sad, nemam tačnu oznaku telenor HC roma odnosno, sećam se da je LA4 ali nemam CSC, pa mi napišite da bih ga povratio...

Hvala..

Поздрав екипи
да се придружим и ја овом делу форума. Срећан сам корисник овог таблета. Добио сам га са HC али сам преко Одина флешовао XXLQ2 Open Austria из Јула 2012. Таб је живнуо, све иде глатко, и све ради. Quadrant је био око 2700 сад је око 3700 са ICSom 4.0.4. JB треба да изађе у Марту или Априлу.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da resim problem, ukoliko nekoga interesuje, mozete videti ovde

Ne znam kako je uspeo da ga brickuje preko Kiesa, valjda bvi on trebalo da bude najpouzdaniji nacin za update. Mada ako je resio super.

Ne znam kako je uspeo da ga brickuje preko Kiesa, valjda bvi on trebalo da bude najpouzdaniji nacin za update. Mada ako je resio super.

Nije ni meni jasno, nisam bio prisutan kada je radio, ali koliko sam uspeo da pohvatam, dok sam tražio rešenje, nekako je zeznuo file system, i zato je morao dupli flash...Ali, bitno je da je živ sada...

JB 4.1 за Galaxy tab 7.7, уместо у марту, тек на јесен

http://blog.gsmarena.com/android-4-...neup-samsung-does-test-on-first-gen-tabs-too/

Finally, there are some good news for the owners of Galaxy Tab 7.7 (P6800) and the Galaxy Tab 7.0 Plus (P6200). Samsung has finally resolved the compatibility issues with the 4.1 Jelly Bean ROMs and the Exynos processor and is resuming the tests. So, we suppose those two slates might get their overdue 4.1 Jelly Bean updates this autumn.

Kako vam sad ovaj skoro pa vremesni uredjaj radi, da li se jos drzi il je predao mec.. :D Ne salu na stranu, imam opiju da ga uzmem za finu sumu, a oduvek mi je bio zelja, ali nikako da se p0oklope stvari da dodjem do njega.. Dakle vredi li da ga uzimam sad, kakva je stvar sa JB kako radi?

Kako vam sad ovaj skoro pa vremesni uredjaj radi, da li se jos drzi il je predao mec.. :D Ne salu na stranu, imam opiju da ga uzmem za finu sumu, a oduvek mi je bio zelja, ali nikako da se p0oklope stvari da dodjem do njega.. Dakle vredi li da ga uzimam sad, kakva je star sa JB kako radi?

Mislim da se isplati uzeti ovo za vise od 200€ nov. I u toj kategoriji ima haredverski boljih uredjaja, ali ovaj ima amoled, ultimate battery life i tanak je kao pero. Ako je vise od 220€, mislim da se ne isolati uzeti jer ako dodas jos malo mozes novog nexusa 7 da kupis. Nesto sam bio ubedjen da ima quad core :trust:

Mislim da se isplati uzeti ovo za vise od 200€ nov. I u toj kategoriji ima haredverski boljih uredjaja, ali ovaj ima amoled, ultimate battery life i tanak je kao pero. Ako je vise od 220€, mislim da se ne isolati uzeti jer ako dodas jos malo mozes novog nexusa 7 da kupis. Nesto sam bio ubedjen da ima quad core :trust:

Ma video sam oglas za ispod 200 polovan ali lepo ocuvan sa svom opremom.. Nzm da li se isplati investicija..

Nazad
Vrh Dno