Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Ah, pa ako se to moze resiti tako sto cu pregaziti ROM bez wipe, onda no frks :D. Ma naravno da cu da koristim mod, nego pitam ovako :). Za ubuduce, sta znam hoce li mi zatrebati :D.

Pokusavam drugi dan da nateram sms-mms.apk da nase znakove racuna normalno (160 karaktera) i ne ide mi nikako. Ako se neko slucajno bavio ovom temom neka se javi

Hm, ne znam da li sam odradio sve kako treba, ali... instalirao sam mod, medjutim, baterija mi je ostala, dobio sam medju aplikacijama quick panel settings, ali se nista nije promenilo, i dalje imam one standardne koje sam i do sad imao :) Nesto gresim? Wipe cache, wipe dalvik cache, install zip from sdcard itd., itd.

Poslednja izmena:
Auuuu sto je Apex launcher dobar. Jos samo da kupim pro verziju nekako.

Nije valjda da ga nisi koristio do sad? :) meni i ne treba pro, jer dodatne animacije i pokretanje aplikacije putem swipe-a ne koristim... Sve sto daje free mi odgovara.

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Мени би одговарало кад бих могао да наместим број редова и колона у app drawer-у онако како ја хоћу.

sgs2 via tt2

Bolji od nova launchera?
Ima li neke konkretne razlike ili nisi probao i novu :)
Njega kupih pro verziju i vredi para,mada realno ko sto kaze djilkos,nema neke preterane potrebe,zadovoljava i free.

hydrog3n se zove,potrazi na xda,trebao bi biti na prvoj stranici odma..

Zahvaljujem :)

@Djilkosh_Ns
jesi ubacio samo njega ili si dodao jos neki kernel, mod i sl.

Poslednja izmena:
Zahvaljujem :)

@Djilkosh_Ns
jesi ubacio samo njega ili si dodao jos neki kernel, mod i sl.

18.04 verziju ja imam, posto ova nova 27.04 ima problem sa external-internal memorijom... Nikakav mod, njegov kernel koji dobijes uz ROM... koristim od onog baje11 lika voltage control i lulzactive app kako je podesio UV i spustio sam takt na 1ghz.

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Ja sam zbog tog tripa sa external internal memorijom trenutno na cm9 a uglavnom koristim kernel koji stigne uz ROM. Jednom sam davno probao sa oxygenom neki kernel za koji se pricalo da je najbolji mislim syah ali mi posrkao bateriju preko noci i kad sam se probudio telefon vreo kao ringla a nista nije bilo aktivno od programa. Od tada se ne igram sa kernelima iako je to verovatno paranoja da moze opet da se desi.

Pa nema razlike dal kacio na laptop ili na fon kad ide preko tog jednog 3.5mm, radice ti svih 5 zvucnika i sa mobom samo povezi na tu jednu bananicu, a mislim sta te kosta da proveris uzmi zabodi i vidi da sam u pravu. :)

Jel probao neko Oxygen? Taj ROM sam baš dugo vozio na Desire-u...

@Djilkos

Sta je od ovoga navedenog i dalje problem u tom Hydrog3n-u:

1. Storage: MTP File Transfer partially broken (USB Sharing)

2. Storage: Media Scanner makes CPU going crazy, device gets hot, battery goes down

3. Camera: video recording doesn’t store recorded videos

4. Camera: crashes when using face effects

5. FM Radio: not implemented

Sta znaci ovo "partially broken"? Radi li ili ne prebacivanje preko USB-a?

Aj za radio, snasao bih se, video sam tamo na xda neki alternativni radio (Spirit fm radio). Jeste da je ruzan, ali nije toliko ni bitno. Ali ako ne snima video i ne radi file transfer preko usb-a, to su vec ozbiljni problemi.

Inace, odusevio sam se rezultatima ovog Netchip kernela koji ide uz Hydrog3n (18 sati trajala baterija uz 7 i po sati ukljucenog ekrana i stalno ukljucen WiFi!). Neki lik je testirao gomilu kernela sa Hydrog3n romom, mozete pogledati ovde.

Poslednja izmena:
Znam da je maksimalno ogoljen, kažem, koristio sam ga na Desire-u dosta. Zanima me da li ga je neko probao i kako se ponaša ICS na ovom telefonu.

Pa ima tu i tamo po neki problem koji god ics rom da izaberes ali se moze koristiti komotno. Ja preferiram cm9 i hydrog3n mada vidim da se hvale i wanamov ics kao i jedan "domaci" ROM mada ih nisam koristio.

Pa nema razlike dal kacio na laptop ili na fon kad ide preko tog jednog 3.5mm, radice ti svih 5 zvucnika i sa mobom samo povezi na tu jednu bananicu, a mislim sta te kosta da proveris uzmi zabodi i vidi da sam u pravu. :)

Mislio sam jel moze vecu snagu da izvuce, posto je drugar pokusao da nakaci na tablet (Vodafone Smart Tab) i jako se slabo culo...

Izbacio je patch koji vraća internal/external na staro, kome se ne sviđa novo. Stavio sam ga i sve radi bez problema

Da znam za patch, ali ja vise volim bez patch-eva

@Djilkos

Sta je od ovoga navedenog i dalje problem u tom Hydrog3n-u:

1. Storage: MTP File Transfer partially broken (USB Sharing)

2. Storage: Media Scanner makes CPU going crazy, device gets hot, battery goes down

3. Camera: video recording doesn’t store recorded videos

4. Camera: crashes when using face effects

5. FM Radio: not implemented

Sta znaci ovo "partially broken"? Radi li ili ne prebacivanje preko USB-a?

Aj za radio, snasao bih se, video sam tamo na xda neki alternativni radio (Spirit fm radio). Jeste da je ruzan, ali nije toliko ni bitno. Ali ako ne snima video i ne radi file transfer preko usb-a, to su vec ozbiljni problemi.

Inace, odusevio sam se rezultatima ovog Netchip kernela koji ide uz Hydrog3n (18 sati trajala baterija uz 7 i po sati ukljucenog ekrana i stalno ukljucen WiFi!). Neki lik je testirao gomilu kernela sa Hydrog3n romom, mozete pogledati ovde.

1.Radi
2.Normalno radi, nemam tih problema, nikakvo pregrevanje. Sve zavisi koliko su ti napunjene kartice i na koliko ti procesor radi... Za minut-dva on zavrsi skeniranje
3.Kamera radi i na 1080p
4.Facelock radi
5.Ni CM9 nijedan AOKP nemaju radio

Sto se tice baterije, kacio sam ja na prethodnim postovima 6 i nesto sati sam imao ukljucen ekran i stalno ukljucen wifi... O tom liku sam i rekao baje11 valjda mu tako nick ide... Stavio Voltage Control i lulzactive app i sve ide lepo i glatko, a i baterija je dobra :)

Instalirao sam hidrogen, interesuje me jel moze ovde da se instalira market posto vidim da ga nema :d

Sta instalirati za radio, i koji task manager. Sada se malo igram sa hidrogenom i nije los.
Jel dobro ostaviti sva pdoesavanja oko CPU i oko voltage na stock tj onako kako se dobije kad instaliram rom

^a ti nisi video da treba da fleshujes gapps,a? :)

Za radio SpiritFM, task manager ti ne treba.
Podesavanja sto se tice kernela i UV/UC, vidi u ovoj temi :)

На истом месту одакле си скинуо и ром.

sgs2 via tt2

Ја сам користио на телефону 5.1 систем, само сам ставио она два разводиника што од једног улаза праве два излаза, тако да сам од једног излаза из телефона добио три .. Сви звучници раде, али наравно стерео..

Jel moguće nekako ubaciti— napraviti widget za voice recorder, znači da se direktno preko njega pušta i završava snimanje.

@Djilkosh

Hvala, probacu cim izbaci novu verziju, ni meni se ne mlati sa patchevima.

vrdi li uzeti ovaj telefon u MT:S-u, na net mixM paket, ternutno imam Desire skoro vec dve godine. koliko je "bolji od Desire". Da li cemu mozda padati cena, jel se neko mozda seca kolika mu je ranije bila cena. Kada bi mogao na 24 rate da se kupi mozda bih ga i uzeo.

Vrh Dno