Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

***UPDATE***​

*Status Bar Toggles

Toggles%20-%20XDA.png

Sale... jel mozes prilikom instalacije moda da bekapujes ono sto menjas.. i onda napravis neki restore script?

Djilkoshe ako ti 5.1 sistem ima potreban input mogu da rade svi zvucnici! Ja imam pored one 3 bananice jos jednu koja sluzi bas za to, da rade svi zvucnici samo sa jednog izvora, mislim da onda nema pravi 5.1 zvuk al bar rade svi zvucnici!

Poslednja izmena:
Коначно 15 status bar toggles код Цезара!

sgs2 via tt2

Sta se desava sa Jkay aplikacijom razvija li se za ICS?

Evo ga ovaj scroll bug ili kako vec se zove :) KLIK

Inace toga nema na AOKP i na CM9, znaci samo na Stock Rom-ovima.

Ej, ovo imam ja na 2.3.3 :D

A sto se tice one 5.1 price - ne znam koje tacno zvucnike imas, ali mozda imas onu Stereo x2 opciju. Ud'ri to i all is fine... 4 zvucnika (i bas) i dosta :)

P.S. A ova futrola ti je ogavna! :) :d

Ako sam dobro shvatio, ako imam battery mod sa procentom i instaliram 15 toggles, gubim battery mod? Mislim, je l' moguce nekako da instaliram 15 toggles i da prodje sve Ok, tj. da ne izgubim battery mod ili ako ga izgubim, da li mogu da ga instaliram ponovo ili... kako? :d

Kupio sam tel preko oglasa. Nece da mi uradi update. Ne znam da li je tel rutovan ..? Jel mogu preko kies-a i kompa da uradim update.
Hvala.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1335612643581.jpg
    uploadfromtaptalk1335612643581.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 146
A ko to "nece da ti uradi update"... Kies? Sam telefon?

Telefon... Nisam probao preko kompa. A na telefonu prikazuje neku gresku.

Od toga preko telefona nema nikakve vajde... ta OTA varijanta nikada ne radi niti ce. Meni nikakvu gresku ne prijavljuje, vec samo kaze da nema update-a.
Prikaci ga ti lepo na kabl, pa na komp... instaliraj poslednji Kies, i vidi sta ce da ti prikaze. Nesto predvidjam da ce da ti ponudi update na KI4 2.3.4, deluje mi kao da je fon sa Telenora.

I na kraju, uvek imas Odin ;)

Nov sam u ovome....imao sam do sada iphone. Bitno mi je da se tel ne zakljuca... Probacu preko kompa... A za odin cu prouciti...
Hvala

Nece, nece... samo raspali ;)

Uostalom, cisto ga nakaci i proveri Kies-om, nece odma' da krene flesovanje, ne brini :)
Samo vidi nudi li ti sta.

A Odin je vec nesto drugo... tu vec moze sve ;)

Ako sam dobro shvatio, ako imam battery mod sa procentom i instaliram 15 toggles, gubim battery mod? Mislim, je l' moguce nekako da instaliram 15 toggles i da prodje sve Ok, tj. da ne izgubim battery mod ili ako ga izgubim, da li mogu da ga instaliram ponovo ili... kako? :d

Izgubices bateriju. S tim uvek problemi. Jedino pre nego sto uploadujem rom da prepravim xml-ove za bateriju i posle bude lako flesovati, ne gubi se nista. Ne znam dal se Cezar slaze?
Posalji mi sta hoces od modova pa cu ti napraviti

Na stock temi sam :).

Sale, pa u sustini, samo green battery mod i 15 toggles, bez zurbe, kad god ti dune, napravi, hvala ti :).

E da, na LP8 sam :).

Poslednja izmena:
@Ultimo, @CAR

Ovi su ZVUCNICI e sad moracu da odem do druga da ih nakacim da vidim jel moze to da izgura... Bas mi se ne nosi ceo komp :)

Jedan 6RCA na 6RCA kabl
Jedan 3,5mm na 2RCA kabl

Posto ovo ima za 3,5mm jel to znaci da ce samo 2 zvucnika da rade?

Poslednja izmena:
Problem je sto ako nosim to laptop ili komp, ostali ce narezati neki rep, drugi ce narezati krajisnike, a ne volim bas nesto tu muziku :) Ovako na telefonu, em ga niko nece cackati (da ne bi morala satara da radi :D ) a i nece biti svadje oko muzike :)

Sto se tice ROM-ova... Sto vise koristim ovaj AOKP od Paradoxx-a sve mi se vise svidja, iako sam do sad preferirao stock zbog toga sto na ovim ostalim vecinom nesto ne radi, ali ovo je fantazija koliko je dobar i sto se tice baterije i performansi :)

Uradi disable cd rom u Device manageru, reci da ti ne radi i problem je rešen ;-)

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Sto se tice ROM-ova... Sto vise koristim ovaj AOKP od Paradoxx-a sve mi se vise svidja, iako sam do sad preferirao stock zbog toga sto na ovim ostalim vecinom nesto ne radi, ali ovo je fantazija koliko je dobar i sto se tice baterije i performansi :)

odlican je HyDrOG3N ja se saltam izmedju njega i cm9 miui im nije ni do kolena a stockove uglavnom obilazim

^^^ MIUI V4 nece jos skoro biti na nivuo GB MIUI-a... Tek im je mozda mesec dana kako rade... Iako je klinac taj Paradoxx, odradio je dosta dobar ROM...

Kralj si, stvarno :). Hvala! Btw, kako funkcionise taj restore backup, u sustini, sta, instaliras mod, ako ne odgovara, isto preko CWM odradis taj zip i vrati se na staro?

Ma to je Pulser nesto trkeljisao pa napravio, mada nisam siguran da sve dobro funkcionise jer u skripti nema framework, samo app. Po meni je mnogo lakse i bolje samo instaliras rom ponovo bez ikakvog wipe i gotovo. Mozes probati ali sto sam ti onda pravio mod? :p

Vrh Dno