Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Rimljanin je napisao to

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

I meni se cinilo da bejase on licno, svjetski mega car i priznati developer :p, ali me nesto mrzelo da trazim po topic-u, pravo da ti kazem... :)

Pronadji browser u kome mozes da izmenis User Agent string, tako da ce browser predstavi kao neki desktop browser. Npr, to Dolphin browser moze.

pošto je SGS tema malo mrtva, evo ponavaljm post za vas, možda neko može da mi pomogne:

Imam sledeći problem: kada povežen SGS na PC (Win7 32bit), sa ukljucenim USB debugging, PC uredno prijavi novi uređaj nakon čega mogu da pristupim karticama. Dešava se, da mi se telefon "odkači" pa ponovo "nakači" na računar sam od sebe. I tako na 5/10 sekundi, ili ako počnem nešto da prebacujem, on završi prebacivanje i onda opet pobrljavi. Nemam Kies ni Samsungov PC Studio instaliran.
Hoću da felšujem ovog novog Darkija preko Odina, pa se bojim da mi se usred instalacije ne desi ovo čime bi verovatno telefon bio gotov.

Pozdrav i hvala! :)

Znači da je ipak do EU ograničenja :( Ee prokletinje...ništa moraću da vidim kako se kreću neki solidni portabilni ampovi :p

http://www.amazon.com/gp/aw/cr/B001P9EQH8/ref=aw_d_cr_electronics

Zaboravite stock player. Osim EU ogranicenja glasnoce, ima i jako los zvuk sa losom separacijom na sluskama. Za S2 koristite Power Amp player. Osim mogucnosti custom eq (dobar preset je "rock" pa se customizira prema sluskama), zaobilazi eu ogranicenja glasnoce koja su cisto softwerske prirode, i znacajno pobojsava zvuk. S2 koristi yamahin audio cip, koji uopste nije los, te nikakav dodatni pojacavac nije potreban.

android u službi kreativnosti

Evo ja malo da smaram .... kreativnost na temu androida :wc:
android_hard_worker_pirat_by_nikolass_by_nikolass83gianni-d4fm23e.gif

andoid_case_mate_by_nikolass_by_nikolass83gianni-d4fmglt.jpg

my_gsii_android_case_mate_by_nikolass_by_nikolass83gianni-d4fmgzf.jpg
:laugh:

bln ftw:D

Ovaj ics domination nije ROM,vec tema?Znaci mogu ga sad flashovati na villian rom,i sve mi ostane ili ne?

Ako je KI4 ili KI3 mozes, za svaki slucaj samo odradi backup.

Meni nece da radi ICS tema ni na ki4....ali se upali mob samo sa jednom ikonom u docku i bez status bara

Nikada mi nisu bili jasni ti tredovi na xda, zar je teško nazvati temu samo Ice Cream Sandwich, bez dodatnih mega giga turbo super.

Pa neka ima i par tredova sa ICS nazivom, bolje nego davati neke nastavke, eno u opštem tredu za teme ima par ICS tema pa se svaka opet zove normalno. Po meni je tako bolje, ali OK možda ljudi na xda vole takve nazive.

Poslednja izmena:
Marketing :) Da pre uocis neciju temu, zato stavljaju te naslove, jer bode oci...

Nikolaf koji rom koristis i koji kernel? mislim da sam citao tamo u Cezarovoj temi da negde nece da se poklapa sa kernelom...

Poslednja izmena:
Sto su neke ikonice tako mutne? Primetio sam da u toj temi ima dosta mutnjikavih slicica.
To je zbog nekog programa koji koristim za screenshoot. Nije onaj stock samsungov. Na telu je sve cisto kao suze :)

Ovaj ics domination nije ROM,vec tema?Znaci mogu ga sad flashovati na villian rom,i sve mi ostane ili ne?
Slobodno flesuj temu na VRom. Sve ti ostaje. Skini ki3 verziju teme

Meni nece da radi ICS tema ni na ki4....ali se upali mob samo sa jednom ikonom u docku i bez status bara
Cao, koji rom i koji kernel imas?

Pa neka ima i par tredova sa ICS nazivom, bolje nego davati neke nastavke, eno u opštem tredu za teme ima par ICS tema pa se svaka opet zove normalno. Po meni je tako bolje, ali OK možda ljudi na xda vole takve nazive.
Marketing i generalno ljudi se pale na nazive. Samo da je bombasticno. Slazem se da su nekad naslovi bzvz. Ali npr ja volim mojim temama da dam neko ime :)

@svi
Ako ima dobrih ljudi, i ako vas ne mrzi, glasajte za moje teme sa 5 zvezdica i lupite mi koji thx, znacilo bi mi

Hvala

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

Ja sam ti dao 5 zvezda jos kad si napravio onu ruznu zelenu :p inace sta se desilo sa postovima imao si ih bruka, a sad vidim samo 4-5 strana?

Sent from my Samsung Galaxy S 2

@Jasna
Stavi checkrom, isto ga flesujes kao i VR iz cwm-a. Uradis wipe svega u cwm i install rom. Posle stavi neku ozbiljnu temu, a ne tu glass WTF!

Probaj neku od onog Vertumusa, odlicne su, a taj lik je skroz cool :) :) :)

Sent from Galaxy Tab 10.1 powerd by dark AOSP
Ne znam po cemu su te teme toliko specificne, meni licno se ni malo ne dopadaju. Glass tema mi je jednostavno odlicna.
Meni flesovanje CheckRom uopste ne deluje isto kao Villain-a.
Kitchen? Kernel? Da mozda ne treba i do Indije da se skokne? :d
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312240

Trenutno batistu ki4, siyah kernel sam fleshovao preko

Svaka cast Vert. ,svaka ti dala :) Dacu sutra 5 zvjezdica i tnx :)
Hvala druze :)
Drago mi je da ti se svidja

Ja sam ti dao 5 zvezda jos kad si napravio onu ruznu zelenu :p inace sta se desilo sa postovima imao si ih bruka, a sad vidim samo 4-5 strana?
Eh mozda novi thread :)?
Zato sam vas i zamolio da glasate. Ona zelena je u staroj temi koja je predugacka, pa sam otvorio novu

Ne znam po cemu su te teme toliko specificne, meni licno se ni malo ne dopadaju. Glass tema mi je jednostavno odlicna.
Meni flesovanje CheckRom uopste ne deluje isto kao Villain-a.
Kitchen? Kernel? Da mozda ne treba i do Indije da se skokne? :d
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312240
Jasnice, ista je instalacija kao i VR. Skines Checkrom i instaliras ga iz cwm isto. Kitchen ti je applikacija koja ce ti se instalirati kad flesujes rom. To su ti momci pravili. Kad udjes u kitchen imas milion stvari da izabers da instaliras po zelji ako hoces, ako neves, ne moras. Kao mali market, imas teme, appse itd. Nemoj da te zbunjuje :)

Trenutno batistu ki4, siyah kernel sam fleshovao preko

Batista nesto brlja u svom romu. Na njegovom uvek ima prob...

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

Hvala @Caesar na jasnom objasnjenju.
Ukoliko nesto krene naopako, znam na cija vrata cu da kucam. :D

Nazad
Vrh Dno