Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Ima cam fw update na samsung apps.. sad sam proverio i updejtovao cam fw sa scee09 na scef02.

:cigar: Hvala na informaciji ... i ja sam uzeo GSII u telenoru prepar meseci... instalirao sam cam fw čini mi se pre dva meseca ali mi nije nudio update pa sam ga deinstalirao.... e a danas jeste ... pa ću da vidim da li ima poboljšanja ... jako me nervira crvenilo na sred ekrana kod nekih fotografija ... :smoke:

O kom update pričate? O onom što je kao od Gihyuk Lee-a?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jel ste instalirali cam fw update sa marketa? mojoj devojci koja ima telenor g2 je promenio na OCE posle update...

Ista prica i ovde... OCEF02 nakon update-a, mada je moja originalna verzija bila OCED11, sad proverih (sacuvao fotku pre flesovanja :p), telefon isto aus Telenor - tako da ipak ne stoji ona prica da *svi* Telenor telefoni imaju SCE ;)
A mozda zbog toga nikada i nisam imao ni najmanjih problema sa kamerom/videom :p

Inace, taj camera update je mator k'o Biblija... mislim da se jos u julu pojavio (iako tamo pise 8. septembar), jer znam da sam flesnuo to cim sam uzeo telefon, neko je u to vreme u ovom thread-u pisao da se pojavio update.
I da - nikada ga nije bilo na marketu, samo na Apps-u :p

Poslednja izmena:
Aj recite neki rom sa bln suportom bez bagova.....dosadio mi batista ki3

Na kojoj jacini u stock playeru slusate muziku?

Ista prica i ovde... OCEF02 nakon update-a, mada je moja originalna verzija bila OCED11, sad proverih (sacuvao fotku pre flesovanja :p), telefon isto aus Telenor - tako da ipak ne stoji ona prica da *svi* Telenor telefoni imaju SCE ;)
A mozda zbog toga nikada i nisam imao ni najmanjih problema sa kamerom/videom :p

Inace, taj camera update je mator k'o Biblija... mislim da se jos u julu pojavio (iako tamo pise 8. septembar), jer znam da sam flesnuo to cim sam uzeo telefon, neko je u to vreme u ovom thread-u pisao da se pojavio update.
I da - nikada ga nije bilo na marketu, samo na Apps-u :p

Rimljanin je napisao to

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

kako na kojoj jacini? na slusalicama?

ja do kraja i opet mi je tiho :D

Pa jok, dok meditiras na levoj nozi sa podignutom desnom rukom :D:D:D Naravno na slusalicama...dobro pomislio sam da sam ogluveo, jer i sa ovim CX150 sluskama mi je neka solidna jacina tek tu na 14 ili maksimalnih 15. Jel to volume ogranicen zbog EU normi ili je tako jednostavno slab :p

Da li bi bili ljubazni da mi preporucite dobar ROM? Trenutno koristim Villain medjutim desava mi se force close vrlo, vrlo cesto kod razlicitih aplikacija te mislim da postoji neka netrpeljivost izmedju apps i samog roma. Bilo bi lepo da postoji dobar izbor tema za rom.
Hvala unapred.

Mislim da je batista jedini presao kj2 tako da neces moci. Stavi neki ki3 ili ki4 pa probaj. Po broju Downloada ljudi su odusevljeni, pogotovu sa status barom :)

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION
Izvini, da li si to meni odgovorio? Ako jesi, nisam te nista razumela. :d

@jasna
Hm cudno, ja sam villainom nisam imao niti jedan FC :/
Koju verziju imas?
Sada sam na checkRom 2.0 i prezadovoljan sam.
Na tamo planiram da probam i batistu, miui i eventualno cm ako je stabilan...

Ja se coveku divim. Kako li je samo programirao tapatalk za ladies notification :)

Jasna.... Caesar je imao mnogo neprospavanih noci, zbog pravljenja raznih tema, oprosti mu :)

manje sladoleda, manje sladoleda :D

@jasna
Hm cudno, ja sam villainom nisam imao niti jedan FC :/
Koju verziju imas?
Sada sam na checkRom 2.0 i prezadovoljan sam.
Na tamo planiram da probam i batistu, miui i eventualno cm ako je stabilan...
3.0 i Glass temu ali mi svaki dan prsne Handc. sms makar 2,3 puta i jos po neka aplikacija a to se pre nije desavalo pa mislim da postoji neka netrpeljivost.
Gledala sam o CheckRomu i nesto ne razumem nacin flesovanja. Villain sam uradila bez problema, vrlo jednostavno. Wipe svega moguceg, install kroz cwm i to je to ali mi je ovo za CR konfuzno.
A vi ostali, umesto sto balavite nad zenom koja pise na ovoj temi i povecavate broj postova, mogli ste da date neki koristan savet i predlog. :d

svidja mi se Folder kod Go launcher-a, ali mi se ne svidja sami go launcher jer baguje kada je prepun widget-a, e sada me interesuje jel bi mogo taj folder sa go launcher-a koristiti na drugim launcher-ima? :D

ja licno mislim da ne moze ali ajde da cujem, mozda ipak moze :D :D :D

Vertumus tek sto pomaze, pa covek se ubi od pomaganja, jedino sto ces morati na engleskom da ga pitas, srpski decko ne razume, ni da bekne :D

Zechs sta ces glasnije? Iovako izoluje, jos je i dobar zvuk :) razmisljao sam ja to, ali mislim se ogluvecu brzo, pa sa 30 vise necu moci da cujem nista :D

Koliko znace rezultati benchmark testa..npr sa stock ki4 + sppedmod kernel rezultat je isao preko 4500, sad sa miui-em rezultat oko 3000 i ispod toga..

Treba mi vasa pomoc. :)
Kako da namestim da me sajtovi ne prepoznaju kao da sam na telefonu, da mi ne otvaraju mobilne verzije sajtova, nego da odma dobijem sve u full-u, jer na mnogim sajtovim ne postoji opcija za prebacivanje sa mobilne na full verziju...
I kako mogu da namestim smart text, da prelama redove na browseru kada zumiram, da ne moram da idem levo desno, verovatno znate na sta mislim...
...

To ti je do browsera, ne do telefona. Pronađi opciju mobile view, ili probaj drugi browser. Opera mini će recimo uvek da ti otvori mobile view.

Nazad
Vrh Dno