Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

U video mode full hd da ne stuca itd stavi exposure na minimum -2 i sve radi full .

^ Ovo vazi samo za indoor uslove. Napolju nema nikakvih dropova.

Drugari, tema je online, ko zeli moze da je proba

Hi guys, new version of my theme is out now!!!

As always, Vertumus is bringing something new and revolutioanry for community

ORIGINAL ICE CREAM SANDWICH STATUS BAR LAYOUT, 1st EVER ON SGSII DEVICES

ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

ncmwr7.png

Changelog:
08.11.2011. - v1.1
- original ICS status bar first ever on SGSII devices
- color changed to original Google ics color
- new progress bars
- themed roaming status bar icons
- bigger battery percentage numbers, new font used tahoma bold
- lot of graphical improvements

Theme is available for u here, in my thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334922

Don't forget to hit THANKS button if I made u happy :)

Kind regards,
Vert

Sent from Galaxy Tab 10.1 powerd by dark AOSP

2. SLIKE!? WTF?! Nekada su jednostavno MUTNE. Opet problem oko oštrine! I WTF je ono kada pocrveni onaj pravougaonik?

Nije ti fokusirano, to znaci taj crveni pravougaonik. Moras da sacekas da pozeleni, onda hvataj fotku... nije dovoljno samo stisnuti dugme i to je to, teraj dalje.
Imas autofokus na tom telefonu - use it.

Si ti nekad fotografisao nesto... aparatom, telefonom, nebitno... kad vec pitas ovo?

Treba mi vasa pomoc. :)
Kako da namestim da me sajtovi ne prepoznaju kao da sam na telefonu, da mi ne otvaraju mobilne verzije sajtova, nego da odma dobijem sve u full-u, jer na mnogim sajtovim ne postoji opcija za prebacivanje sa mobilne na full verziju...
I kako mogu da namestim smart text, da prelama redove na browseru kada zumiram, da ne moram da idem levo desno, verovatno znate na sta mislim...

jel ste instalirali cam fw update sa marketa? mojoj devojci koja ima telenor g2 je promenio na OCE posle update...

Cezare prosli ics domination ne radi na ki3 batisti, zaglavi se u start animation loop....sad cu ovaj da probam

^jel mozes link nekako da mi skarabudzis? :) Ja ne vidim taj update na marketu? :)

idi preko samsung apps i kucaj u search camera i izaci ce ti... :)

moracu da fleshkam onda, posto sam na MIUI-u :)

bedak... ne mogu da nadjem preko marketa... :(

Ima cam fw update na samsung apps.. sad sam proverio i updejtovao cam fw sa scee09 na scef02.

Yooyo jesi i ti uzeo u telenoru? Jel ima kakvih poboljsanja tak update sto si uradio?

Khm, kako da vratim samo samsung apps obzirom da je sav taj bw izbacen u checkRom-u?
U kitchenu nema samo samsung apps...

Poslednja izmena:
Ima cam fw update na samsung apps.. sad sam proverio i updejtovao cam fw sa scee09 na scef02.

Ima i kod mene, međutim, kada pokrenem, kaže da već imam najnoviju verziju i uradi roll back update-a. Telefon kupljen u Telenoru.

Gde i kako se vidi koji je FW?

Poslednja izmena:
*#34971539# and then press Phone/CAM FW Ver Check

jel koristi neko miui? ja sam probao i galnetmiui 1.11.4 i obican 1.11.4 i imam isti bag sa usb debugging, kada ga prikacim na komp samo se ukoci i resetuje, ne uvek ali vecinom da. ostalo je sve perfektno

Telefon je uzet u telenoru u julu ove godine. Posle updatea sam primetio da kamera prilikom snimanja videa ne muti sliku u prvih par sekundi.
Da bi ste proverili firmware ukucajte *#34971539# . Pojavice se nekoliko dugmica. Pazite sta klikcete. Uglavnom, Phone/CAM FW Ver check ce vam dati pravu informaciju. Ja sam za svaki slucaj bekapovao stari cam fw (CAM to Phone FW Dump) ali ne mogu da nadjem gde ga je snimio :)

Hvala. Imam SCEF02 i Phone FW TBEC28 i dalje mi kamera radi UŽASNO :S

Stvarno ne mogu da verujem. Pa koji da kupim da radi kako treba :D Novi NEXUS? :D

cam fw backup je u /data/RS_M5LS_dump.bin.. trebace vam root da bi ste izvuki ovaj file.

@onua:
kako to mislis uzaso radi? daj malo opisi bolje i eventualno okaci neku sliku pa da vidimo sta mu je.

Poslednja izmena:
Meni miui radi bez problema,najnovija verzija.,

koristim official 1.11.4 miui, od kad sam flesovao nisam kacio na komp, meni se npr uvek javlja FC kad pokusam da upload-ujem sliku preko tapatalk-a..i ne radi mms, mada to moram da proverim..

Poslednja izmena:
Vrh Dno