Ljudi, ja sam oženjen, pa nemojte molim vas, zamislite da mi ženče čita ovo...sramota...
Nestasica sgs2 u telenoru.. Da li neko zna kada ce ponovo doci sledeca tura?
kakav je ovaj novi KF3 sto je izasao kao update! ....?
@Caesar
Ako si mislio konkretno od ove slike onda sam ti napravio template u PS-u i iseko u piksel. Na tebi samo preostaje da jednostavno resize-uješ screenshotove na 257 x 428 koliko je u piksel bela oblast na svakom od tri telefona na slici, pa ih samo staviš u belu oblast, može i paint ako nemaš PS, mada je teže tamo da nanišaniš savršeno.
Ako imaš PS i hoćeš od neke druge slike da praviš onda jednostavno zumiraš maksimalno da dobiješ pixel grid i radiš selekciju onoga što hoćeš da isečeš i lupiš delete. Jeste da ima malo zezanja oko piksela ako hoćeš da bude savršeno, ali brzo to ide. Dakle, ako imaš PS, evo ti PSD fajl koji ćeš otvoriti preko PS-a i samo ubaciti screenshot koji hoćeš. 257 x 428 mora da bude velik screen.
http://www.megaupload.com/?d=W7KMTX2U
Ako nemaš PS, ostavio sam ti i JPG, pa udri u Paint-u. Btw, samo cropuj ovaj deo gde piše ZeuBug Theme i dodaj svoje nešto bilo gde, tako ti je najjednostavnije.
Ti si tek sad skontao da je izasao KF3? Pa ja sam napisao to pre 10 stranaDobar je KF3 mada nemam ideje sta je bolje u odnosu na KF2, deluju identicno. Postoji i KF4 cisto da znas
![]()
znam da je izasao, neko je rekao da je za Kazahstan! nego pitam kako se ponasa i sto je izasao bas taj za nase telefone koji su dosli sa KE2?, ja sam na KF2 trenutno i zeza me onaj battery drain problem. ali nasao sam foru da ga prekinem , sa iskljucivanjem nekog procesa... ali , smara! jel ce to sigurno da rese sa 2.3.4 ???
Ma videh i ja od njega, pa brze-bolje pripalih Kies i nakacih telefon na kabl
Aj' videcemo vec, nema razloga da ne flesujem, kad je vec official
Brzopotezno pitanje - jel' potrebno da radim nekakav backup (mozda preventivni) ili jok, vec samo da opletem po flesovanju?
P.S. I da - ovo je dakle KF3, a ne - kanda za nasu zemlju najavljeni - KE7?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari