Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Pratim temu ali ako je vec bilo zanemarite :

http://twitpic.com/5lwsao/

Izasao novi FW PDA KF3 PHONE KE7

Bio sam na KE2...kao i svi koji su uzeli tel od Telenora....

Ljudi, ja sam oženjen, pa nemojte molim vas, zamislite da mi ženče čita ovo...sramota...

Sorry djurkash, ali nije to bila namena, nego cisto sala... Zezamo se, nece se zena ljutiti zbog sale... Valjda veruje tebi, a ne nekom liku koji napise nesto na forumu...

Nestasica sgs2 u telenoru.. Da li neko zna kada ce ponovo doci sledeca tura?

@gasmias:
Provereno? Juce sam zvao call centar i valjda ce mi javiti kad stigne.. imali su nekoliko komada u Uscu i u Bulevaru ali su bili rezervisani.

kakav je ovaj novi KF3 sto je izasao kao update! ....?

Ti si tek sad skontao da je izasao KF3? Pa ja sam napisao to pre 10 strana :) Dobar je KF3 mada nemam ideje sta je bolje u odnosu na KF2, deluju identicno. Postoji i KF4 cisto da znas ;)

Za dvojku. Beta. Ne radi mu ni osnovno...CWM

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ajd potrudi se.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1156516

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Caesar

Ako si mislio konkretno od ove slike onda sam ti napravio template u PS-u i iseko u piksel. Na tebi samo preostaje da jednostavno resize-uješ screenshotove na 257 x 428 koliko je u piksel bela oblast na svakom od tri telefona na slici, pa ih samo staviš u belu oblast, može i paint ako nemaš PS, mada je teže tamo da nanišaniš savršeno.

Ako imaš PS i hoćeš od neke druge slike da praviš onda jednostavno zumiraš maksimalno da dobiješ pixel grid i radiš selekciju onoga što hoćeš da isečeš i lupiš delete. Jeste da ima malo zezanja oko piksela ako hoćeš da bude savršeno, ali brzo to ide. Dakle, ako imaš PS, evo ti PSD fajl koji ćeš otvoriti preko PS-a i samo ubaciti screenshot koji hoćeš. 257 x 428 mora da bude velik screen.

http://www.megaupload.com/?d=W7KMTX2U

Ako nemaš PS, ostavio sam ti i JPG, pa udri u Paint-u. Btw, samo cropuj ovaj deo gde piše ZeuBug Theme i dodaj svoje nešto bilo gde, tako ti je najjednostavnije.

Jelo moze neko u PS-s da mi napravi ovako nesto sa gizmorovim templejtom, bio bih mu zahvalan

Znaci ovaj prvi je tu glavni, a onda dva idu iza kao u daljini i jos dva. Takodje, ako moze mala refleskija da bude ispred svakog. Pozadina moze da ostane kao ova sto je na templejtu.

Bio bih vam veoma zahvalan

Unapred hvala

Ti si tek sad skontao da je izasao KF3? Pa ja sam napisao to pre 10 strana :) Dobar je KF3 mada nemam ideje sta je bolje u odnosu na KF2, deluju identicno. Postoji i KF4 cisto da znas ;)

znam da je izasao, neko je rekao da je za Kazahstan! nego pitam kako se ponasa i sto je izasao bas taj za nase telefone koji su dosli sa KE2?, ja sam na KF2 trenutno i zeza me onaj battery drain problem. ali nasao sam foru da ga prekinem , sa iskljucivanjem nekog procesa... ali , smara! jel ce to sigurno da rese sa 2.3.4 ???

ljudi zna li neko kako da vidim sta mi vuce kredu, pogasio sam sve SYNC-ove i raznorazne tripove za update i opet mi nesto sisa kredit. Ima li neka skrivena opcija za dl podataka ili slicno koja bi mogla to da radi?

znam da je izasao, neko je rekao da je za Kazahstan! nego pitam kako se ponasa i sto je izasao bas taj za nase telefone koji su dosli sa KE2?, ja sam na KF2 trenutno i zeza me onaj battery drain problem. ali nasao sam foru da ga prekinem , sa iskljucivanjem nekog procesa... ali , smara! jel ce to sigurno da rese sa 2.3.4 ???

KF3 i jeste izasao prvo za Kazahstan. Ako su resili na sgs1, svi se nadamo da ce i nama :)

Ja planiram da eventualno sutra tresnem update na KE7 (ili je to KF3?) bas preko Kiesa, ovo oficijelno sto se kanda pojavilo (jeste, j sasa, pojavilo se, ja zaboravi da ti javim :p)... zna li neko gde bi mogao da nadjem sta se dobija istim?
Ili kao neko zna ukratko, najbitnije ispravke/poboljsanja, ne treba mi full log i sitna crevca :)

Poslednja izmena:
Koliko znam, malo bolja baterija od KE7. Ma sve je to isto sran*e.
A za javljanje nema veze, javio mi jutros @vidor. Hvala u svakom slucaju

Ma videh i ja od njega, pa brze-bolje pripalih Kies i nakacih telefon na kabl :D

Aj' videcemo vec, nema razloga da ne flesujem, kad je vec official :)
Brzopotezno pitanje - jel' potrebno da radim nekakav backup (mozda preventivni) ili jok, vec samo da opletem po flesovanju?

P.S. I da - ovo je dakle KF3, a ne - kanda za nasu zemlju najavljeni - KE7?

Poslednja izmena:
pa radi ti sam kies...

Ne znam, nisam nikada pre radio, zato pitam :)
A davno bejase kada sam poslednji put flesovao Wave preko Kies-a, vise se ne secam kako je isao postupak :D

Hvala u svakom slucaju ;)

Ma videh i ja od njega, pa brze-bolje pripalih Kies i nakacih telefon na kabl :D

Aj' videcemo vec, nema razloga da ne flesujem, kad je vec official :)
Brzopotezno pitanje - jel' potrebno da radim nekakav backup (mozda preventivni) ili jok, vec samo da opletem po flesovanju?

P.S. I da - ovo je dakle KF3, a ne - kanda za nasu zemlju najavljeni - KE7?

KF3 je noviji od KE7, sto se bunis? :)

Ma ne bunim se nista, samo u Kies-u (vidi se i sa one vidorove slike) nalazim informaciju i za KF3 i za KE7... PDA:KF3, a PHONE:KE7 :)

To me malko zbunilo, bar za momenat :D
A i ono sto je, desetak strana ranije, najavljivan upravo KE7 za nas... a ispada da ga nikada ne videsmo :d

Nazad
Vrh Dno