Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Kada idem da skinem rr MM nudi mi ovaj build
ResurrectionRemix-N-v5.8.0-20161128-i9100.zip.
Jeli ovaj Nougat?

Probao sam da ga nađem, ali nema nigde. Ima li smisla tražiti rr m? Šta sad koristiš?

Tesko da ces naci taj zip. Ja sam na LineageOS 14.1 poslednjem nightly-u.

Ne moze edit.

Samo da napisem da poslednji LOS nightly radi super. Zadovoljan sam, dosta bolje od CM13+DorimanX.

Baterija oko 3h SoT. Imam problem sa signalog (do hardvera je verovatno), pa je i baterija slabija.

Ne podnosim MIUI :D

Kad Instaliram cm14 izgubi se rot. Zbog čega i kako da ga rotujem?

Flesuj LineageOS root addon. :)

7.3. Nightly OTA
088a83ab03c0d4c0606c5020282fab7e.jpg

A bice zanimljiv sledeci nightly zbog ovog step up 800MHz limita.
eb2d40fd7750bbeb79a106d8cdb71637.jpg

Izgleda da je vezano za performance governor. Posle nekog vremena max freq postane 800MHz, a ne 1.2GHz.

Izasao je i taj nightly, juce. Videcemo kako radi.

Danas izašlo ažuriranje LOS ali ne mogu da preuzmem build. Dođe do kraja i tu pukne. Ne znam zašto!

I meni je stiglo azuriranje. Ne znam, jos ga nisam skinuo i flesovao.

Skini zip sa lineageos sajta pa flesuj rucno u twrp. Odradi wipe dalvik cache i cache i flesuj.

TWRP 3.1.0 isto izasao.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Žile, menjaš li animacije u sekciji za programere. Malo bih da ubrzam LOS.

Ne menjam. Koristim default brzinu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Danas LOS ažuriran. Sve kako treba.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Ja ni 22. nightly nisam probao, mrzi me :D

Kako radi? :)

Malo brži. Kompletan utisak je bolji.

Послато са GT-I9100

Stari S2 je jos uvek ziv, pa sam resio da probam ovaj lineage... E sad posto s2 ima malu systemsku particiju, trebalo bi reparticionisati telefon. Tu imam nekoliko nedoumica...
1. Da li da idem na emulated internal SD?
2. Koja bi REPIT komanda pripremila telefon za L-OS?
3. Ako koristim REPIT iz twrp on ce pobrisati svasta nesto, pa mi nije jasno koji je redosled kojim bi sve ovo instalirao... pretpostavljam da ako sve prebacim na internal sd i pustim repit da ce obrisati i sistem i data i internu memoriju. Kako onda da instaliram L-OS?
4. Negde sam naleteo da nije potrebno prelaziti na emulated internal SD, zato sto je moguce izmeniti storage.xml i restartovati telefon, ali se u tom slucaju pojavljuje fantomska sdcard0 i nova sdcard1. Da li se prelaskom na emulated internal SD resava problem male kolicine /data particije i ogranicenim brojem aplikacija?

Hvala unapred.

Uzmi Lanchon repit. Bekapuj sve, i stavi da ti formatira particiju. Ako ne prolazi flash iz twrp-a, samo flesuj u twrp opet ali iz /tmp foldera. Koristi IsoRec twrp.

Uvecaj data particiji na 4GB ili 6GB ill, System na 1GB i izbaci preload, odnosno smanji ga na par MB (ne treba ti za AOSP).

Mada, mozes i preko Odina to da radis.

Za emulated, stvarno ne znam, nisam probao i ne znam da li funkcionise na S2.

Poslednja izmena:
Stigao 7.1.2 nightly. :)

Neverovatno kako ovaj telefon odbija da umre :D posle 5 i po godina sve idalje radi :)

Nazad
Vrh Dno