Šta je novo?

Samsung galaxy s9plus ili huawei p20 pro?

Stefan1995

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2015
Poena
525
Po vasem misljenju sta je bolje uzeti? [emoji3]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Jedni će napisati ovo, drugi će napisati ono. Imaš gomilu testova na netu, sam proceniš šta ti više paše i to kupiš, niko ne zna šta tebi odgovara. Ja lično bih pre oba kupio mate 10 pro!

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Došao sam da postavim isto pitanje, međutim preduhitrili me.
Dajte ljudi savet, u Telenoru bih uzimao, imam priliku da se malo otvorim za telefon, S9+,p20 pro, mate 10 pro... Šta još ostaje? Sonija nema, Apple nije za mene.

Ja čekam Oneplus 6, predstavljanje je za 13 dana, mada je već sve više manje poznato (SD 845, 6-8GB RAM, 64-256GB Storage, Samsungov AMOLED panel, near stock android). Pitanje je samo da li će kamera biti u rangu gore navedenih uređaja za ljude kojima je to bitno. Od gore navedenih S9 Plus (ali SD 845 varijanta je odličan uređaj), meni lično je najveća mana što je Samsung TW na njemu. Meni lično se i Nokia 7 Plus izuzetno dopada, jedino što je diskfalifikuje kod mene je što nema AMOLED ekran.

P.S. Mislim da je zadnji update rešio problem na S9+ u vezi prekida tokom poziva.

Došao sam da postavim isto pitanje, međutim preduhitrili me.
Dajte ljudi savet, u Telenoru bih uzimao, imam priliku da se malo otvorim za telefon, S9+,p20 pro, mate 10 pro... Šta još ostaje? Sonija nema, Apple nije za mene.
Nije da baš imaš neki izbor obzirom da ćeš preko operatera...mate 10 pro mislim da ni nemaš više na lageru, tako da od dva flagshipa (p20p i s9+) gde se više pronađeš, taj pazari.

Nije da baš imaš neki izbor obzirom da ćeš preko operatera...mate 10 pro mislim da ni nemaš više na lageru, tako da od dva flagshipa (p20p i s9+) gde se više pronađeš, taj pazari.

Nisam primetio da uzimaš preko operatera. U tom slučaju verovatno je bolja opcija s9+.

Nazad
Vrh Dno