Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Traje mi duplo vise, zahtevniji sam korisnik. Ranije sam od 6 ujutru kad idem na posao i skinem sa punjaca baterija je trajala do nekih 13h intezivnog koriscenja pa sam morao dopunjavati sa punjacem. A sada tek punim predvece ili bukvalno uvece tamo oko 9-10h u zavisnosti od koriscenja. Sve u svemu sam prezadovoljan.
 
Ja sam poslao telefon i stigao im je 23. Evo još uvek im nije stigao do od dobavljača. Šta se to toliko čeka da mu je znati?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 
Da li se nekome dešava da se telefon iako je nakačen na wifi ili mobilni internet ponaša kao da je offline? Instalirao sam poslednji update pre desetak dana, aovo se dešava već tri - četiri dana. Pokušao sam sa aktivacijom pa deaktivacijom airplane režima, ali ne rešava problem, samo restart telefona. Nakon nekog vremena od restarta problem se opet jsvlja.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Nemam taj problem ali imam problem sa chrome. Ne uvek ali se desava da se zamrzne. Cistio kes i sve ostalo al isto se ponavlja.
 
^Nije do telefona nego do Chrome app. Imao sam i ja taj problem, ali cini mi se da vise ne zamrzava od zadnjeg apdejta. Bratu na Xiaomi-je je isto zamrzavao. Drugu na S10 itd.
 
I meni zamrzavao cesto. Zadnja 2 dana nije, cini m ise. Ne znam ni kad je bio update

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 
Koristite Samsung internet browser i nece bit tih problema zamrzavanja. Ja imam Oneplus skinuo sam taj samsungov internet browser i sad radi sve ok jer vidim zale se mnogi da im mrzne chrome i na huawei i oneplus i itd
 
+1 za Samsung Internet browser.

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
 
Takođe preporuka za Samsung Internet browser, od kako sam izbacio Chrome iz upotrebe, progledao sam :) Malo mi je bilo teže da se naviknem, doduše, ali sada je sve OK ;)
 
Ja presao na xiaomi i morao da ubacim samsung br.
Dobar je.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
 
telefon mi bio na servisu, pa mi izgubili foliju iz mobile outfiters a racun sam izgubio tako da sad moram da trazim novu zastitu za ekran.
Posto dugo nisam gledao sta je sad najbolje za zastitu ekrana ?
 
Najbolje whitestone dome koji nema kod nas.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
 
Pa i to staklo je sada 15-20$ nije više 50 ko nekada [emoji6] ...jedino što je cimanje za dobavljivost

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
 
Moja preporuka je da stavis neku foliju (pogledaj KP), od stakla jedino valjaju ta najskuplja. Mozda sad ima whitestone za 15-20$ kako @Proday kaze, ali treba racunati i postarinu, koja se verovatno placa.
Jeftina stakla ne preporucujem, zna da bude vazdusnih mehurica, ne uklapaju se sa mnogo futrola itd.
 
Da li su realne ove cene za s9+ na kp? Polovni se nude za 250-290e? Ipaj je to star model vise od dve godine...

Huawei P30
 
Ja sam na svom pre par dana pred istek garancije menjao bateriju i senzor otiska. 6+ sati sot-a i sve radi bez greske. Ali ga davati sada za 250e je bezveze.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 
Ja sam pre 10ak dana nosio u Promobi da probam da reklamiram bateriju, drzi 2-2.30 sot. Testirali ga 3 dana i na kraju kazu dobra je baterija, da povedem racuna koje aplikacije instaliram, pitam jel ima neka konkretnela, kazu, ne ne, uopsteno.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
 
To dobra baterija ne može da bude nikako. Insistiraj ako imaš garanciju da ti je uvaže jer je to smešno što su ti rekli.
 
Da li su realne ove cene za s9+ na kp? Polovni se nude za 250-290e? Ipaj je to star model vise od dve godine...

Huawei P30

Ja sam upravo prodao svoj S9 i kupio S20 ali mogu da kažem iz ličnog iskustva da su S9/S9+ vrhunski aparati, sa poslednjim softverom (Android 10 i One UI 2.1) posle skoro dve godine i 6 meseci rade toliko fluidno da nema neke velike potrebe raditi upgrade. Više je neki moj hir uticao na prodaju i generalno me je smorio telefon ali realne potrebe za zamenom nije bilo. Svakako preporuka ako pronađeš dobar primerak pod garancijom zbog baterije i ekrana koji eventualno mogu da budu problem posle par godina.

Meni su bez problema zamenuli

Što se tiče servisa i baterije, ja sam takođe reklamirao bateriju pred sam istek garantnog roka i to produženog i zamenili su mi bez pogovora, plus sam dobio zamenu ekrana i čitavog kućišta pored baterije, tako reći dobio sam nov telefon. :) Sve pohvale za Samsung servis ovog puta. To je jedan od razloga zašto sam ga prodao, pošto sam izvukao maestralnu cenu ali mi ne bi bio problem i da sam nastavio da ga koristim.
 
Poslednja izmena:
Znaci to je ta cena? Drug uzima iphone pa ce prodati svoj s9+...

Huawei P30
 
To dobra baterija ne može da bude nikako. Insistiraj ako imaš garanciju da ti je uvaže jer je to smešno što su ti rekli.
Ne zaboravi da je to mali S9, ne plus.

Ko malo uposli taj S9 nije ni čudo da ima tako mali screen on time.

Tako da dobro su mu rekli.


Jedno je hir forumasa da proda telefon sa dobrom baterijom ili da koristi još godinu dana posle isteka garancije, a druga stvar je što oni stvarno testiraju. Uostalom nema kome nisu menjali bateriju, nema razloga da ne zamene ako je stvarno loša.

Morate svi znati da se baterija menja zato što je degradirala više nego inače posle godinu ili godinu ipo dana, a ako posle testova se utvrdi da je normalna degradacija, neće se promeniti.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno