Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

ps. ono što je prednost jeste da pretpostavljam da može da se ostvari garancija na lom ekrana registrovanjem na samsung sajtu pošto samsungova promocija traje do 31/12, pa bi se bar zbog toga isplatilo uzeti pre nove godine i neki telefon koji je uzet preko operatera.

Ovo važi samo ukoliko je kupac registrovao uređaj na Samsungovom sajtu u roku od 7 dana od dana naznačenog na dokazu o kupovini (račun, ugovor). Zato dobro obrati pažnju na to kada je inicijalno kupljen uređaj da bi mogao da ostvariš to pravo, ukoliko ga onaj na koga se vodi ugovor nije već sam registrovao.

Ima neko iskustva sa originalnim screen protectorima?
Vidim u pakovanju idu 2 komada za 1200din nije skupo.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Ja sam ga zalepio kod mene odmah prvi dan i ok je skroz, svakako je bolja od običnih folija koje će se odlepiti posle mesec-dva

Juce se okliznem dok sam pricao na telefon i bukvalno refleksno otresem telefon o beton. Mislio sam da se razbio ali nema ni tacku. Izdrzljiv

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Juce se okliznem dok sam pricao na telefon i bukvalno refleksno otresem telefon o beton. Mislio sam da se razbio ali nema ni tacku. Izdrzljiv

Čestitam! :happy:
Idi Loto uplati, mozda se ponovi dvaput za redom... :D

I moj s9 isto imao nekoliko brutalnih padova i nista [emoji16]

Dok jedan pad sa 10cm ne bude koban.

A *mjau**mjau**mjau* takav mi posao nemoguce da mi nikad ne ispadne, a sta tek prasine prezivljava.. Npr na redmi 4 prime mi je prasina malo sjebala zvucnike i usla ispod stakla kamere, a ovde je sve ok valjda sto ima onaj ip68 ili kako vec [emoji16]

Od kupovine telefona koristio sam originalnu Samsungovu futrolu, crnu, najobicniju i bio sam zadovoljan. Naletim na nemackom Ibeju na Spigen Liquid Air za 5e jer je covek pogresno sebi narucio. Odusevio sam se futrolom. Telefon savrseno lezi u ruci, ivice su odlicno zasticene i ojacane. Dosta izgleda ,,mrsaviji" nego sa Samsungovom futrolom. Imam i zastitno staklo lepljeno Uv lampom i nema nikakvih smetnji sa futrolom. Svaka preporuka.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Koristim S9+ vec 2 meseca bez zastitnog stakla (samo original Samsung futrola) i nema ni najmanje ogrebotine, gledao sam i na suncu, ni "tackice" sto bi se reklo.

Za sada mi se cini da je za nijansu bolja sa decembrom. Losija svakako nije.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nevezano samo za tebe, kojom metodom ocenjujete trajanje baterije nakon ovih minimalnih zakrpa? Zivo me zanima?

Inace ja sam vec instalirao decembarsku, sve je isto kao na prethodne dve... Da je nov model i/ili veliki update, pa bi se mozda mogla osetiti razlika u potrosnji baterije, ali ovako...

U principu i ne može da se vidi razlika sem ako nije primetna kao sto je bila kod mene novembarskim, jednostavno baterija ima manji leak i duze traje. Ali jedna od bitnih stvari kod s9+ je i gde se nalazite u gradu, gde zivite itd. Na mestima gde je pun signal konstantno baterija ce trajati minimum pola sata duze nego ako ste ceo dan negde gde su 2/3 crtice. O mobilnom internetu pri takvim uslovima da ne pričam, tamo gde su oscilacije vece baterija enormno vise curi nego tamo gde je npr konstantan 4G ili 4G+ signal.

Nevezano samo za tebe, kojom metodom ocenjujete trajanje baterije nakon ovih minimalnih zakrpa? Zivo me zanima?

Inace ja sam vec instalirao decembarsku, sve je isto kao na prethodne dve... Da je nov model i/ili veliki update, pa bi se mozda mogla osetiti razlika u potrosnji baterije, ali ovako...

Placebo..:D

Krenula OTA Pie u Nemačkoj.

Значи представљен ѕ10?? [emoji1787][emoji1787]

Neka se oni "opamete" po pitanju "sakacenja" uredjaja s novim ažuriranjima a za učestalost manju a pogotovo veću će mo se navići (istrpiti)...

Takođe da potvrdim da je skroz ok ovaj decembarski update, nema curenja baterije.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Jel postiji mogucnost da se vrati na Oreo ukoliko mi se ne svidi nov izgled interfejsa?

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Sacekaj malo, pogledaj recenzije, procitaj komentare. Pa tek onda vidi da li je to za tebe ili ne. Mislim da ne moze unazad da se ide bez roota i gubitka garancije

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sa prošlom verzijom je moglo da se vrati. Takođe i od mene preporuka najpre da prvo sačekate i vidite novi interfejs kakav je i da li vam odgovara pa tek onda update. Ja na notu mislim da ću da se suzdržim od istog, lično mi vodoravni recents uopšte ne odgovara...i još par nekih stvari. Sa druge strane mi je odlično što su konačno notifikacije u boji teme i što (bi trebalo da) ima ono za zaključavanje Auto rotate opcije (ovo ako neko može da mi proveri).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sa prošlom verzijom je moglo da se vrati. Takođe i od mene preporuka najpre da prvo sačekate i vidite novi interfejs kakav je i da li vam odgovara pa tek onda update. Ja na notu mislim da ću da se suzdržim od istog, lično mi vodoravni recents uopšte ne odgovara...i još par nekih stvari. Sa druge strane mi je odlično što su konačno notifikacije u boji teme i što (bi trebalo da) ima ono za zaključavanje Auto rotate opcije (ovo ako neko može da mi proveri).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ima, nema potrebe da se suzdrzavate. Bukvalno je sve bolje od brzine pa na dalje jedino ako neko ne može da svari nove ikonice.
Kamera takodje bolja kome znači.

b381044f11eb88442ae361f80dc94d91.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Takođe da potvrdim da je skroz ok ovaj decembarski update, nema curenja baterije.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Ja juce odradio update na decembarski, jedva cekao da se kurtalisem onog prethodnog - iako je previse rano za utiske deluje da manje guta bateriju...

Nazad
Vrh Dno