Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Kad smo vec kod Promobija u Bgu, odnesem S7 koji je imao problem sa ocitavanjem sim kartice, vrate mi telefon uz konstataciju da mora ploca da se menja, trazili 36000din za stari fon. Prodam tel takav na oglasima za simbolicnu cenu, lik me zove sutradan, kaze lako sam namestio sim slot i odmah ga prodao za vece pare, zahvaljuje mi se.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ne mogu da verujem da su toliko nestrucni da jos i pokvare telefon. Slucajno ili namerno i takvog ga predaju musteriji. Ko to radi tamo za Samsung a toliko ima talentovanih klinaca koji znaju znanje a rade za smesne pare.

Uzeo sam telefon ali su ga pokvarili. Sada ne reaguje ekran na tac i prilikom ulaska u boot meni ekran je zelen a slova zuta. Sutra idem da im se n.a.ebem majke. :mad:
Toliko o kvalitetu promobi servisa.
Čisto sumnjam da je iz servisa u bg takav izašao, jer ja sam morao da čekam da preuzmem moj jer su radili testove posle servisa da se vidi da je sve okej, pre će biti da je u transportu stradao jer kuriri bas vode računa.... Ne branim ih meni je CT tako sjebao stari z3 al je isto išao kuririma tada od tada sam lično u servis

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ne mogu da verujem da su toliko nestrucni da jos i pokvare telefon. Slucajno ili namerno i takvog ga predaju musteriji. Ko to radi tamo za Samsung a toliko ima talentovanih klinaca koji znaju znanje a rade za smesne pare.

Ovlašćeni servis i "tamo neki iza ćoška" servis, nisu isto. Ovlašćeni servis ima procedure koje mora da ispoštuje prilikom servisiranja uređaja. Ako je Samsung propisao da se prilikom defektnog sim porta menja cela ploča onda moraju to da ispoštuju i ako bi i oni mogli da zamene samo slot.

Eto koliko su ispostovali. Verovatno ga nisu ni upalili. Slazem se da ovlasceni servis i neki iza coska nebi trebali da budu isto. Sramota za Promobi Nis ili BG svejedno ko je radio. U Nisu izgleda bolje nositi iza coska.

Telefon sam licno predao i preuzeo u servisu A da li su ga oni slali za bg ne znam. Kad sam preuzeo telefon bio je upaljen t.j. prikazivao je normalno sliku ali posle hard reseta je poceo da brljavi. Nisam mogao ni da krenem sa pocetnog ekrana a uz to je ekran beo i vide se slova kao da su burn in, pa se na trenutak vrati normalan izgled a i dalje ne reaguje na tac i tako u krug. A kad se pali pocetni ekran je zelen a slova samsung S9+ su bela razlivena, tako i kada se udje u boot meni. Izgleda da ga je serviser pregrejao i unistio m. plocu. No videcemo rekose u utorak da dodjem.

Preuzeo telefon i za sada radi bez problema, zamenjena mu je baterija i ekran, i sad maltene imam nov tel. :);)
Sluzice jos dugo, jos kad bi mu nabacili 11cu. :D Mada uvek moze root i igra bez granica. ;)

Počeo UI 2.5 update da pristiže i to je "poslednja "velika" nadogradnja za S seriju". Izvor Sammobile.

Ako nekom stigne nek kaze bar za koji region. Za SEE nema jos.

Šta su novine hoće neko da prevede na jezik upotrebljivosti i smisla? Bežični deks i više opcija u pro video modu okej i...?

I Live caption recimo i to je to.

Mts...
9f09e6638d6c5a71bd544e0228c8cbe4.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nije to poenta, nego da je na mts stigao update...

Mts nema svoj update, ako ćemo cepidlačiti :d to je SEE već gore pomenut. Prometih još jednu novinu, interfejs vremenske prognoze.. lol!

Nisam ni rekao da je mts-ov update, ako cemo cepidlaciti...

Jeste li videli ovo? Volte prvi put vidim.
15e165262148c40e528703b72f5c1bcb.jpg

Nazad
Vrh Dno