Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ја просто не могу да вјерујем колико ми је батерија живнула након гашења AOD. У једном моменту је почела да се празни за 8 сати, од 100-0%. И након гашења AOD гура 25-35 сати опуштено.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I meni je dosta vukao. Sad sam ga stavio na 'Tap to Show' i ugasi se posle 30 sekundi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Gasim i ja odma aod xddd. Inace ja sam i stalirao Pie i radi tel osetno bolje nego pre, nisam radio reset...

Koja je poenta smartfona ako mu pogasis pola stvari?

Jedan od razloga zasto ce mi i svaki naredni mob biti amoled je upravo AOD. Jednostavna a prakticna stvar

Ma ak moz da izgura malo vise baterija slabo mi drzi, a ovaj aod uopste mi nebitna stavka

Poenta smartfona nije da sve bude popaljeno iako ti ne treba, vec da upalis sta ti treba. Ili da racionalises, ako ti treba da baterija duze traje, pogasis stvari koje ti manje trebaju. Prosto i logicno. Sto bih drzao upaljenu lokaciju ako mi ne treba

Može li neko da mi preporuči dobar bežični punjač?
Ne bih se baś igrao sa ovim Baseus i ostalim krš/jeftinim modelima sa Alija, ali mi se baš ne daje ni 8k za original Samsung, pa ako neko ima neku preporuku..

Preporučio bih ti Spigenov wireless punjač. Uzeo sam ga preko e-bay za 40€

Ja sma imao neki fals radio ko zmaj... dao sam ga uz telefon

Kolegi na Mts upravo stigao Pie [emoji6]

Ja sam na Pie jos od Avgusta prosle godine.
Ljudi predjite na PIE, odlican je, pa cak i da morate odraditi factory reset. To uradite sada i posle ne morate vise.

Ako nekome stigne pie,a neke da ga instalira neka mi ga prosledi [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ma uradio apdejt na P i radi tel super i to bez reseta, bas su sredili ove stvari tipa galeriju, prvi put vidim da ovaj Bixbly ili kako se zove radi bez gram laga, tako da je bas osvezenje... prosto mi dodje da kupim sad i novu foliju za ekran posto mi ova otpala 30 posto xD. A da i tek posle trece s osmice sam skontao da aod jede bateriju... lepota... a tek ovaj full screen bez navbara super. Bas bas mi dodje kao osvezenje...jedino sto ne moguu sada da nadjem one scene u kameri

Ma uradio apdejt na P i radi tel super i to bez reseta, bas su sredili ove stvari tipa galeriju, prvi put vidim da ovaj Bixbly ili kako se zove radi bez gram laga, tako da je bas osvezenje... prosto mi dodje da kupim sad i novu foliju za ekran posto mi ova otpala 30 posto xD. A da i tek posle trece s osmice sam skontao da aod jede bateriju... lepota... a tek ovaj full screen bez navbara super. Bas bas mi dodje kao osvezenje...jedino sto ne moguu sada da nadjem one scene u kameri

Koju foliju koristis?Ja sam vec 3 ultimate shield zamenio,trebao sam kupiti whitestone dome na pocetku..

To zavisi od doplate.

Inace,presao sam na pie i misljenja su za 24h dosta niska. Pomerili su i promenili stvari samo radi promene,ne zbog konkretne potrebe.

Poslednja izmena:
Ma obicna od 300 dinara i nillkin defender

To zavisi od doplate.

Inace,presao sam na pie i misljenja su za 24h dosta niska. Pomerili su i promenili stvari samo radi promene,ne zbog konkretne potrebe.
Pa nzm sta se ocekuje. Men je ovo sad dosta bolje, bixbi radi bez imalo laga, ima ovaj fullscreen i galerija je sredjena dosta... generalno tel mi lepse radi nego pre

Jedina mana u odnosu na Oreo je regulisanje jačine zvuka u YouTube. Samo hardverskim tasterima je moguće. Ranije je to moglo i sofrverskim klizačem. To mi pravi problem pošto su mi tasteri "pokriveni" oblogom. Sve ostale promene su mi dobrodošle (prvenstveno gestures navigation, paljenje lokacije iz kamere, prebacivanje neta između 2 sim-a i 30s "AOD" dodirom, lakše ulaženje u režim jednom rukom...).
U startu mi je smetalo šarenilo ali brzo sam se navikao.

Nego, kako se šeta između zadnje dve app?
Koliko sam shvatio ima samo recents?

Poslednja izmena:
Koliko meni telefon brze radi na zadnjem apdejtu to nije realno. Telefon se preporodio sa februarskim apdejtom!

Jedva cekam da vidim kako ce da radi kad mi stigne pita[emoji846]

Poslednja izmena:
Stigao tel od pro mobija.. Zamenjena je ploca, trazio sam da mi provere ostale komponente i javili su mi da je sve ostalo dobro..
Instalirao sam pie, tel izgleda mnogo lepse i osetno bolje radi.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kako izbaciti battery percentage na drop meny na ovoj piti?

Inace,za sad mi baterija krace traje,videcemo

VIP, upravo stigo pie
7f466fcde34847c58561c63bed70c967.jpg

VIP takdje, napokon. I to direktno sa Decembarske zakrpe, nije bilo januarske.
fdd5e78e80d6e48961f83064424460c9.jpg

Ja se izvinjavam,znam da je postavljeno već milion puta ali nisam našao nigde u temi,ima li neko iskustva sa Zagg Invisible Shield staklom? Kakvi su utisci,na popustu je sada.I ima li neko Ringke foliju,ima li rainbow efekat? Hvala i izvinjavam se na smetnji..

Jel vama laguje ovaj gesture? Meni se često desi da ne odreaguje iz prve ili da onako iritantno secka i ima blagi lag...

Vrh Dno