Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

^ A i tvoj potpis :D

Ima li neko Mi Band 3 ili Honor Band 4 da mu je povezan sa telefonom. Kolko u tom slucsju bute SoT? Kako drzi baterija?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Hitno mi treba odgovor.. Gde mogu da uzmem lepak koji se koristi za lepljenje zastitnog stakla?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Jel su mozda vece sanse za burn in ako korstim tamnu tastaturu?
Tema Material Black inace

Mislim da jeste.
Koristio sam crnu temu, i kad udjem na sivu pozadinu i pojacam osvetljenje, primetim tragove tastature. Sada koristim dugo vec belu, fabricku temu, i nema ni najmanjih tragova burn in-a.

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

A slova? :d

Pa najbolje kad bih na slepo nabadao po crnoj tastaturi skroz ahahah

Mislim da ce default tastatura na androidu 9 za samsung s8/s9 biti crna. Cini mi se da je neko pomenuo u nekom yt klipu koji sam skoro gledao.

postoji li nacin da se otkljuca telefon koji je kodiran na odredjenog operatera a da se ne zove isti i trazi kod?

Naravno, imaš oglase po KP, cene su šarene

od kako sam kupio telefon, prosle godine u septembru, koristim slusalice svakodnevno.. sad mi se vec 3,5mm ulaz za slusalice toliko razlabavio da mi slusalice stalno ispadaju iz telefona.. da li jos neko ko svakodnevno koristi slusalice ima ovaj problem?

Sent from Galaxy S8

od kako sam kupio telefon, prosle godine u septembru, koristim slusalice svakodnevno.. sad mi se vec 3,5mm ulaz za slusalice toliko razlabavio da mi slusalice stalno ispadaju iz telefona.. da li jos neko ko svakodnevno koristi slusalice ima ovaj problem?

Sent from Galaxy S8
Kod mene sve u redu

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kako da resim problem sa notifikacijama jer su mi notifakicije pocele da stizu tek kad otkljucam telefon?
Desava mi za viber, flascore...

Sent from Galaxy S8

Mozda ti se muski deo utanjio :)
Probaj druge slusalice

Kako da resim problem sa notifikacijama jer su mi notifakicije pocele da stizu tek kad otkljucam telefon?
Desava mi za viber, flascore...
Meni je na N9 počelo to da se dešava ponekada. Kada sam zatrpan notifikacijama. Ako ne upalim ekran, stignu posle jedno desetak minuta. Konkretno za rezultati.com je takva situacija, ali napominjem da nije uvek tako. Rešenje sam pokušao da nadjem kroz samu aplikaciju i podešavanja telefona, ali ga nisam našao. Možda može biti problem ako si na nekoliko uređaja prijavljen na taj nalog... Šta znam

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li je RINGKE FUSION za S8 kompatibilan sa WS ?
Ova futrola je nesto poput Spigen Ultra Hibryd?
Cena je znatno povoljnija, vredi li je uzeti?
Onaj moj brat pokidao Spigen Ultra Hibryd, kako joj je skoro celu stranu bocnu odgulio nemm pojma...
Ima jos nesto takvo prozirno, dovoljno jako da cuva dobro telefon a da nije debelo i glomazno, da ne siri mnogo telefon i dugmici dobro rade, da ne zapinju odnosno da su na lagan klik?
Gde je najbolej kupovati RINGKE FUSION, koja prodavnica (moze link)...?

Upario sam bluetooth slusalice (samsung level U pro) sa telefonom i sad ne mogu da se otarasim ove smartthins ikonice u notification baru, ima li ko ideju kako da je sklonim?
21a5429cad0890ee46b01fc66675daab.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Drzi notif i pojavice ti se menu gde je mozes iskljuciti

Upario sam bluetooth slusalice (samsung level U pro) sa telefonom i sad ne mogu da se otarasim ove smartthins ikonice u notification baru, ima li ko ideju kako da je sklonim?
21a5429cad0890ee46b01fc66675daab.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koja ti je ovo tema?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pitanje,trebam da zamijenim slot koji drzi sim karticu na s8 galahy jer je pukao,nemoguce ga izvuci jer je ostao jedan mali dio unutra,pa majstor mora da mi otvara telefon,dali ce i dalje biti vodootporan posle otvaranja?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da li ima još neko kome mobilni povremeno prijavljuje da sim kartica nije ubačena? Pa nakon 10ak sekundi se sve vrati na normalno, uz ukucavanje Pina.

Nazad
Vrh Dno