Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Navodi me to sto sam imao 3 kom do sad. Pa na ovom telefonu cak i njegov fabricki Bixby Home laga a o drugom da ne govorim... tel je dobar ali nije fluidan kako bi trebalo za ulozeni novac

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa ok, žao mi je što imaš takvih problema sa tako skupim telefonom. Ja ih nemam, možda jer Samsungove aplikacije ne koristim. Bixby sam onemogućio, koristim Nova Launcher još od S2. Ostale aplikacije funkcionišu ko podmazane, ne mogu da kažem da je sam imao ijedan problem da nešto secka ili da je sporo a znam kako to može da izgleda, devojka ima neku Teslu :)

Poslednja izmena:
Može da se namesti da bude fluidan i po tome se razlikuje od nekih modela koji ni na mišiće ne mogu da se podese da budu fluidni....

Poslednja izmena:
Vala i ja skoro prokomentarisah kako su mi se samsunzi smučili posle s4 jer sam ih imao svaki do tog a s5 bio razočaranje i izuzetno ružan. Međutim kupio sam s8 i ne mogu da verujem kako lepo i bez trzanja radi evo još malo pa godinu dana. Prethodne sam flešovao, krpio, stavljao svakakve custom romove, s4 mahom koristio sa Google edition romom i ponovo nisu radili ovako lepo. Ovaj pipnuo nisam sem factory reset nakon oreo apdejta. Bixby je naravno ugašen ali koristim samsungov launcher kao i e-mail i još poneku app, bez ikakvih problema. Zasad veoma zadovoljan i nemam potrebu da menjam telefon. Ok sem što bi baterija mogla da bude bolja ali ajde barem se brzo puni :)

De nije fluidan...na oreo 8.0 i samsung exp 9 mi stvarno leti. Ko bi rekao da mi je fluidiniji od z3 sa 7.1.2 custom rom-om. Nisam video cistiji i brzi rom od carbon-a na z3, leteo je. Ali ovde na s8 ne mogu da kazem... stvarno nikakvih kocenja nemam sto moram da priznam je bilo navedeno u nekim review-s koje sam gledao. Koristim cesto spotify npr i cold start na s8 je bolesno brz. :D Cak stavise potpuno sam u cudu koliko je fluidan trenutno.

Ali naravno revam-povao bixby na gcam kameru, za dva koplja je bolja od samsungove, bixby potpuno iskljucio, black amoled tema, ne koristim novu, sve ostalo stock, yt vanced i spotify custom, jos i adhell3 da pogasis sta hoces i namestis milina......

Edit: Moram da dodam, kao sto je vec i receno, posle update sa 7 na 8 android obavezan je factory da radi kako treba.

Poslednja izmena:
Da kontam, svima vama kojima je ovaj tel neverovatno fluidan vidim da ste iskljucili vise od pola opcija da bi to bio...

Sta trebam iskljuciti da bih dobio fluidan telefon? Imam novu i telefon je fluidan. Nista nisam iskljucio.

Ja sam na svom samo bixbi iskljucio iz razloga sto mi ne treba, ostalo sve radi i nista ne zapinje, laguje itd...

Nzm mozda moj tel nije ispravan a nov je, meni baguje recimo i u mesendzeru, bixby home, ako koristim photo frame tj postavim neke slike na home u onda je cirkus. Mozda ja trazim previse ali sam to isto radio i na g6 p9 h8 g4 z3 z2 i svi su mi bili nekako bez ovog laga koji mi ovaj ima. Imam sd 32 gb i na njoj je 28gb samo slike ali i ona je bila u drugim telefonima. Da se razumemo za mene je ovaj tel najbolji od svih sto sam imao i nikakve zamerke nemam osim na taj lag koji imam nzm zasto. Probao sam reset ma jok. Exynos je verzija

I kod mene je exynos al eto u messengeru nikad nisam imao lag a to je app koju mozda i najvise koristim...negdje sam procitao da su se neki zalili na lag u Facebook app, tu ne znam kakva je situacija jer je ne koristim, otvaram fcb u chromu

I pre ovog update-a mi je super radio, tako se nastavilo i sa ovim.. baterija odlicna, sve fluidno radi!

Moj ne radi fluidno. Cak zabada i flesira ekran prilikom prelaska iz home u onaj bixby. Inace u igrama i aplikacijama radi perfekt

Ma ne gasim nista. Ipak je ovaj tel placen debelo te ocekujem da radi shodno tome. Svakako je prodat i odlazi za neki dan te ne mogu da se bakcem sa tim

Ako se ne ugasi Bixby i još neki servisi telefon stvarno radi loše , pričam o manjem s8. Mada i kada se pogasi sve to i stavi nova zna da gubi frejmove. Naravno to ne može svaki korisnik ni da primeti.

da li je ikome u srbiji koristan bixby? cim sam uzeo telefon odmah sam ga ugasio..

Sent from Galaxy S8

Takođe, obrisan bixby odmah nakon kupovine telefona, nova ubačena i telefon leti.

Ja pokušao par puta da koristim Bixby, ne vidim svrhu uopšte.

Шта је Нова?

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Odličan launcher, kupio sam i Prime verziju dok sam koristio Huawei P8, mogao bih da je aktiviram ponovo sada na S8 ;)

Ja prodajem telefone, nista odredjeno jos videcu. Inace ovo mi je prvi samsung posle s3 dakle duze vreme i nisam nesto odusevljen radom, pre njega sam imao g6 koji je, da se razumemo daleko iza ovog sa kamerama, ekranom ali ipak mi je bio fluidniji tj mogao sam sve zivo da mu ukljucim i instaliram 100 aplikacije i radi kao podmazan, konkretno s8 me razocarao bas zbog ovih lagova stucanja. Nisam pokusavao da iskljucujem bix niti sta drugo jer po meni za ovaj novac sve mora da radi kako treba a pogotovo opcije koje su na njemu fabricki instalirane. Takodje me iritira to sto mora da se kalibrira kompas svaki put kada se ugasi tel sto jos nisam video do sada, a to kosritim dosta u raznim aplikacijama

Najbolje je ugasiti telefon. Tada radi najbolje!

Inace, da, bixby treba onemogućiti, jer nema gotovo nikakvu funkciju.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ma taj Bixby nisam ni koristio uopšte, telefon radi kao leptir, pitam ovako uopšteno ;)

Vrh Dno