Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Samo ti navodi svoja iskustva ali i manje budi "primadona" kojoj se ne svidjaju komentari na ono sto se napise...
Steta bi bilo da ne savetujes ako umes, znas, mozes samo zato sto ti se ne svidja ono kako neko komentarise tvoje postove.

Kao što je dule rekao samo se " android " folder obrise ostali fajlovi na SD su ono što sami ubacimo.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ima li netko problema sa AOD na Oreo-u? Mogu ga ukljuciti ali uopce nemam opciju izbora izgleda u postavkama. Napravio sam update AOD aplikacije i gumb Open je onemogucen, kao da nemam pristup aplikaciji. Sto se tice Orea sve ostalo radi ok jedino ovo zeza.
Napravio sam full resotre ali ne pomaze.

Prilozi

• Screenshot_20180406-201111_Always On Display.jpg
    Screenshot_20180406-201111_Always On Display.jpg
    111.2 KB · Pregleda: 117
  • Screenshot_20180406-201156_Galaxy Apps.jpg
    Screenshot_20180406-201156_Galaxy Apps.jpg
    119 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Ima li netko problema sa AOD na Oreo-u? Mogu ga ukljuciti ali uopce nemam opciju izbora izgleda u postavkama. Napravio sam update AOD aplikacije i gumb Open je onemogucen, kao da nemam pristup aplikaciji. Sto se tice Orea sve ostalo radi ok jedino ovo zeza.
Napravio sam full resotre ali ne pomaze.
Ovo ?

Settings > Lock screen and security > clock and face widgets > clock style

I'll idea u settings I u search bar ukucas samo " Clock style "

Ja sve preko tog searcha tražim drugačije nmg se snađem

f1f8d63646b733022bac28437a29de78.jpg
5350e6518217ea0eec13016152620a22.jpg
99ac8f797490396e3458257390d17562.jpg

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru 🙂
Bas gledam na YT i skuzio sam da je tamo. Taman kada se naviknes na jedno oni sve izmjesaju. Tako je bilo muke i za instalacije sa nepoznatih izvora.

Jedno skroz noob pitanje, pretpostavljam i da je već negde odgovoreno ali ne nalazim, praštajte. :d Treba posle praznika da mi stigne onaj Samsung bežični punjač, ali sad gledam neki opis i koliko razumem u kutiji nema ni kabla ni utikača? Koji je utikač koristite (a da nije problem naći kod nas)?

Imam utisak da na ovom forumu pravo glasa i komentara imaju samo par članova, ako neko drugi doda neko svoje iskustvo ili savet to se odmah pobija i poništava, ako se i ustanovi da je taj savet bio u pravu onda se opet traži dlaka u jajetu. Stvarno ne razumem, al nebitno... radite šta hoćete i kako hoćete ja vam svoja iskustva više neću navoditi.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ajde samo mi objasni sto mislis da samo par ljudi ima pravo i sta ja to nisam u pravu,kao prvo na kartici imam 100gb podataka(video i mauzika smesteni u dva foldera) i folder android,i ti ces meni da kazes da treba da formatiram celu karticu zbog repova u android folderu,odgovorno ti kazem da je to netacno,treba samo obrisati android folder,ostalo je cisto gubljenje vremena

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Jedno skroz noob pitanje, pretpostavljam i da je već negde odgovoreno ali ne nalazim, praštajte. :d Treba posle praznika da mi stigne onaj Samsung bežični punjač, ali sad gledam neki opis i koliko razumem u kutiji nema ni kabla ni utikača? Koji je utikač koristite (a da nije problem naći kod nas)?
Uzeo sam ja to. Kvalitetan i lep al ne puni kao kabal te mi skuplja prašinu.

Ako je ovaj od s8 serije dobiješ samo ovo sa slike.
Možeš punjac od telefona, ako zabodeš neki drugi koj nije fast charge neće ni biti fast charge wirless punjac.

P.s. glupost nzm sto sam dao pare za ovo ( dal sam 2x napunio fon sa ovim ) , kolko si platio taj tvoj ?

a545e056eee102109bc522984ec33dc7.jpg
66b42a555b2a4d268a834c410f123954.jpg

Poslednja izmena:
Meni taj punjac radi posao za sve pare,bas ga cesto koristim

Extra je stvar, najviše mi nedostaje na m10 upravo to wireless punjenje. Inače za evropsko tržište ne idu punjač i kabal, kod amera ima sve.

Sent from my Mate 10 Pro

Kakve veze ima SD card sa ičim?

Ako hoćeš full factory odradiš cache iz recovery pa wipe data ...čistije od toga nema. Ako tad zeza onda 100% aplikacija ga neka muči.

Evo šurenja danas ( 8+ ), 40% brightness i apsolutno sve ON.

Ja bih te zamolio da povučeš ručnu pošto si udavio temu u zadnjih par strana, a privatizacija iste se ne toleriše na ovom forumu. Dozvoli i drugima da nešto pametno kažu, jer tvoje pisanije je sve samo ne konstruktivno.

Ja bih te zamolio da povučeš ručnu pošto si udavio temu u zadnjih par strana, a privatizacija iste se ne toleriše na ovom forumu. Dozvoli i drugima da nešto pametno kažu, jer tvoje pisanije je sve samo ne konstruktivno.
Takodje su činjenice šta sam pisao, dal je konstruktivno il ne nemogu da sudim al je svakako detaljno, ako nekome ne odgovara slobodno neka me stavi na block nije džabe izmišljen 😉

P.s. koj mi to odgovor nije konstruktivan ?

Sem toga pametni ljudi su izmisli character limiter, ako smeta što su mi neki postovi dugi zašto limiter ne radi posao...pak ako radi očigledno ga nisam prestupio... niti prekršio pravila foruma.

Ne kontam baš uvek politiku ovog foruma, prvo je smetalo što su mi slike velike megabajtaze i to u temi " slike sa vase kamere " sada smeta jer želim nekome da pomognem...i zadesilo se da sam prvi odgovorio ...u principu ti hoćeš da ja ne postujem ako sam prvi video već da neko drugi odgovori ... sve jasno [emoji106][emoji848][emoji847]

Ja vise ni 5h SOT nmg da izguram, pogotovo odkad sam uz novi paket dobio i Deezer pretplatu... izbegavam fabricki reset vec 2m ali ovo je sad vec tuzno
8bbf59c095a8d683b4cfc85244e6edc3.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel vam kasne poruke na insta directu? Desi se cak da ne stignu uopste dok ne udjem u aplikaciju ili udjem, procitam i posle par minuta stignu notifikacije za procitane poruke..

Ja vise ni 5h SOT nmg da izguram, pogotovo odkad sam uz novi paket dobio i Deezer pretplatu... izbegavam fabricki reset vec 2m ali ovo je sad vec tuzno
8bbf59c095a8d683b4cfc85244e6edc3.jpg

Meni to izgleda odlično i sasvim realno za s8.

Iskljuci AoD,vidis da ti ubi bateriju...

Tako oko 5h je normalno bez budzenja sot-a.. I to je super kad imaš 5h..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Iskljuci AoD,vidis da ti ubi bateriju...

Sta onda reci za wifi,prvo bi njega trebao da iskljuci,ispada veci potrosac od ekrana. [emoji1] Meni tu nesto ne stima,i dalje je misterija zasto se samo ponegde javlja u samom vrhu potrosnje,ja ga na N8 nisam nijednom video za 5 meseci,a bio je prikacen po 24h na isti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Wifi je nuzan da bi s8 bio smartphone (ako nema mb u paketu). AoD nije

Poenta je u tome da ne bi smeo toliko da trosi,naravno da nisam bukvalno mislio da treba da ga iskljuci,sarkazam je u pitanju. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

I na aod kad se navikneš postaje nužan, veruj 😉

Sent from my Mate 10 Pro

Imao sam to jos na Samsung wave 2010/11. Bio je zasebna app tada sa marketa. Obozavao sam tu aplikaciju,i kad bih drugima pokazao kako to izgleda na amoledu nisu mogli da veruju. Ali da mi je srkala skoro 10% baterije,letela bi brze neko sto bi neko mogao da kaze amoled.

Portret na prednjoj kameri uz GCam stvarno kida.
Zadnju nisam probao.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Moje stanje sa baterijom,s8
5e8929acff9c3fe3b2501ecb68fea91c.jpg

Probaj sa uključenim HDR. Ovo je na auto HDR.

Razlika je minimalna,bar posmatrano sa telefona

Nije bas. Više je izvukao stock iz senki nego gcam, a trebala bi suprotno. Mada gcam je budzevina za sve ostale procesore sem Snapdragon-a.

Nazad
Vrh Dno