Ako dev check nije tacan ništa nije.Ta app ne očitava isti senzor kao i ovaj cpu monitor... Evo kod mene posle 5 min u džepu slikano, s8+ DBT CRC7. Pre toga fotkao malo i bilo je 38-39, napolju 21c
![]()
Evo i nemogućih 39 u devcheck
![]()
@Sava89 ovako iz glave... Snižavanje frekvencije procesora usred pregrevanja kako bi zaštitio sam sebe od trajnog oštećenja.
Sent from my Mate 10 Pro
@Sava89 ček, hoćeš da kažeš da se ne oseća temp procesora?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
@Sava89 I sve to što si ti sada napisao ne znači da telefon ne greje cpu...da li on thrttluje u međuvremenu ili ne (iskreno nisam imao pojma da na 36 stepeni kreću u throttle) ne znači da je upravo to ono što nam greje ruke. Kod s8, kada god mi se tel užario, bilo je gore na jednom preciznom mestu pored kamere, a ne niže dole celom dužinom/širinom gde je baterija 😉
Da cpu throttluje uvek tako da ostaje temp zakucna na 36 stepeni to što ti pričaš bi imalo skroz svrhe, ovako ja lično ne vidim poentu.
Btw na koliko throttle radi ovaj kirin 970? Kada igram pubg, takođe bude topao oko kamere, dole gde je baterija ništa.
Sent from my Mate 10 Pro
To što sam ispisao je da bi nacrtao kako i šta radi na koj način, ako nisi shvatio to je do tebe.I sta si ti sad napisao? Razlike u igricama ?
Promasio si temu zato sto hoces pametan da budes. Ne moram da znam kolika je granica za trotl jednostavno vidim da krene sa seckanjem dok je vreo. Nemojte praviti nauku od ovoga. Ovaj forum najvise Samsung botova ima koji brane brend po cenu zivota.
Telefon greje ekran greje ledja greje lajsnu nicim izazvan. U sobi na 20 stepeni, sa lajt aplkkacijama on krene da se greje. Nemoj da ubedjujes ljude u suprotno.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kakve veze ima SD card sa ičim?Ako hoćete ozbiljan Factory trebalo bi da pre toga izvadite memorijsku karticu i onda odradite factory a SD card ubacite u komp prebacite sadržaj koji hoćete da sačuvate odradite formatiranje iste i vratite sadržaj na SD. Tek tada vraćate SD u telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari