Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Cak sam u jednom trenutku kucao pixel 2 na KP 😀

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kucam i ja stalno, al mi nema logike da prelazim na onakav ekran, još da doplaćujem. Meni na sreću oreo bolje radi nego nugat.. [emoji16] Kukao sam zadnjih par meseci da na nugatu opasno laguje.

Pa to ti kazem, sta uzeti bez doplate a da ne bude downgrade 😀 Tj aj moze 50e doplata 😀
Oreo radi bolje meni u smislu da nema laga, al kad krene da se greje i da trotluje dodje mi da ga olupam..

Pa vidiš da nije svima tako, meni oreo radi odlično, nema grejanja, CRC7 još malo poboljšao bateriju.

Kako meni ni jednom nije na 40c otišao a igram igrice napolju na 100% sa 4g ?

Otkud znam kako ?
Slikacu kad se desi ono je sramota. Radjen factory i brisan kes..

Meni na crc7 baterija drasticno bolja nego na prethodom.

@Vojkan
Jedino jos jedan factory da probamo posle crc7?

pa ja ništa nisam dobio ni prvim, odradio OTA, nije mi se sviđalo kako radi, odradio factory, radi isto i dalje
što se mene tiče sams.png

Ajd javi dal si uspeo pa da odradim za vikend..
Edit: Jos jedna retardirana stvar, AOD mi na Nugatu nikad nije bio u potrosacima, sada po 3,4% pokazuje da trosi..

Poslednja izmena:
Aod mora da troši, pogotovo kada ti je telefon dugo u stand by. A restore radi iz recoverija...i to clear cache (i dalvik) , data pa još jednom cache.

Sent from my Mate 10 Pro

Nisam ga vidjao na s7e i na Nugatu..
Elem, evo ako neko zeli jaje da isprzi.
Fb, vacap i cast na tv, 41 stepen.
Good job Samsung. *mjau**mjau**mjau**mjau*m ti fon kad moras da se molis da ti sledeci update ne s*mjau**mjau**mjau**mjau* nesto. Dok kucam ovo stoji na 40 stepeni.

6fe08e7f6f0f116bddf4306c6661c5f6.jpg

Poslednja izmena:
Ako je tebi tako nije svima.
Jedine verzije koje su grejala telefon su bile oreo beta verzije ( iz ličnog iskustva pišem) CRAP ništa al baterija loša, CRB7 ništa baterija malo bolja, CRC7 ništa baterija i smoothness / brzina neuporedivo bolja nego bilo šta što su ikada napravili u njihovoj istoriji.

Sem toga i na XDA pratim situaciju update-a ne sećam se da jedan napisao da mu se ista greje na CRC7.

Poslednja izmena od urednika:
Pa evo ovde se ljudi zalili. Na redditu sam pisao javilo se nekoliko ljudi sa istim problemom. Tako da nemoj pricati da je samo kod mene.

@zupermen
Možda da probaš da ga koristiš na max brajtnes na Kopaoniku ili Zlatiboru ? 🙂 Cenim da tako neće da se greje 🙂

Šalu na stranu što dalje od tw. Naša je nesreća što u Srbiji ne postoji prava konkurencija Samsungu. Videćemo da li će xiaomi svoj mix 2s dovesti u Srbiju

Savo nemoj da citiraš post ako pišeš odmah ispod njega, podrazumeva se da njemu odgovaraš, naročito nemoj slike citirati.

Zupermen koja ti to app za temp? Noćas sam ipak flešnuo njemački CRC7 [emoji16] i već mi je jednom secnuo na otključavanju... Počinjem da sumnjam da imate oko ko baba za 60 fps [emoji16]

@fkloznica
Hahaha pa ne vredi moracu da ga drzim u frizideru.. mogu misliti kad krene leto, pa izvadim napolju da okinem neku fotku pa max osvetljenje.. Moracu rukavice da nosim 😀

@vojkan

Cpu monitor, prva koju sam nasao 😀
Jel se greje taj Nemac ? 😀

Ovu prvu sam probao ali na dosta mesta su crna slova na tamnoj pozadini. Potrazicu i probati ovu drugu. Hvala

Sent from...

15c spoljna
Ne treba generalizovati ...nije svima "hot cake"
Inače ja sam fleshnuo preko Odina DBT ( nemca )

Kad igram NFS no limits na 100% 4g maksimum dolazim do 33-34c ...šta god radili teže korišćenje od heavy igrice sigurno nije zahtevnije.

P.s. ja sam na s8+ ( dokazano da je generalno hladniji od s8 ) ako pak imate 8+ i topao evo brzi download sa mog drive-a CRC7 SAMO S8+ !
https://drive.google.com/file/d/1_kY0x9JC6doCGdEsTySdUrY9pbhV4Llx/view?usp=drivesdk

260e315572f0ee239ca769ee02534f94.jpg
2ff34be2dd8bf4b632b5339592ae9e21.jpg
905f29418e5bc5b5eeaa84b723864e64.jpg

Poslednja izmena:
Drugari, zašto na S8 nemam opciju "Surround shot" da skinem, kao što npr. ima S7 (slika u prilogu)? Odakle mogu da skinem .apk, a da nije neki mjaumjau virus i slično? 😀

aa.jpg

Ta app ne očitava isti senzor kao i ovaj cpu monitor... Evo kod mene posle 5 min u džepu slikano, s8+ DBT CRC7. Pre toga fotkao malo i bilo je 38-39, napolju 21c

4a3d9d926d4b8bcc5502d6928242c87a.jpg

Poslednja izmena:
Sta je tacnije? Tj ne moram ni da znam osexam u ruci da se greje. Na N je bio hladan uvek 😀

Poslednja izmena:
Onda pišeš suportu, objasniš im da su mjau mjau i pošalješ screenshotove usput. Tako sam ih ja redovno za sve davio. Mislim da me ovi iz samsunga i vibera imaju negde kao počasno zanovetalo!

Sent from my Mate 10 Pro

Nazad
Vrh Dno