Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Hteo sam da instaliram Sabs, dobio sam kod, ali nece da aktivira licencu.
Klinuo sam revoke, u nadi da ce taj kod isteci, pa da uzmem novi, medjutim, stalno mi izbacije ovaj kod na sajtu.
Ima li resenja?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
@MarkoR, moraš da promeniš ime aplikacije, vrati par strana unazad ima sve objašnjeno.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

@Proday koje su ti futrole za S8 visak, posto koju prodajes... :)

Veceras azuriram na oreo i factory reset.Ima li nesto na sta treba da obratim paznju?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

stavio sam oreo... nisam uradio factory reset... sve ok funcionise... zasto radite fact reset uopste?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja sam hteo da vidim da li će se trajanje baterije popraviti i to se desilo, odnosno vratilo se na stanje kao pre apdejta. Inače nisam imao nekih drugih razloga, sve je radilo fluidno i pre factory reset a radi i posle toga.

Ja sam zadovoljan sa Oreom, preko 8 sati SOT-a. Sve uključeno sem NFC, više od polovine vremena na 4G ostalo wi-fi.
9b58573a090460e0fc8002f7d675a229.jpg
14d5587dba9d9e48461c469eb86d508b.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Juče sam prvi put posle tri meseca, koliko imam telefon, ozbiljnije koristio kameru - tuga i čemer. Pre S8+ sam imao Nexus 6P - za klasu bolje slike. Video i nekako - slike sa Samsung aplikacijom - čemer....

Nisam nikad imao taj tvoj nexus, al baš ozbiljno sumnjam u ovaj tvoj iskaz da su "slike" kaže se fotografije tako loše kako ih ti navodiš. I ovo ozbiljno koristio kameru ali posle tri meseca... Uopšte sumnjam da si ti ikad i koristio S8+. Na kraju krajeva ako ti je S8+ toliko loš ti se slobodno vrati na svoj Nexus i uživaj. Pozdrav

Neko ti je zamenio senzore,stavio nexusov u Samsung :D

Mada,sto se kvaliteta videa tice pri osrednjem i losijem osvetljenju,moglo bi da bude bolje,malo su plasticne boje

Nisam nikad imao taj tvoj nexus, al baš ozbiljno sumnjam u ovaj tvoj iskaz da su "slike" kaže se fotografije tako loše kako ih ti navodiš. I ovo ozbiljno koristio kameru ali posle tri meseca... Uopšte sumnjam da si ti ikad i koristio S8+. Na kraju krajeva ako ti je S8+ toliko loš ti se slobodno vrati na svoj Nexus i uživaj. Pozdrav
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Neko ti je zamenio senzore,stavio nexusov u Samsung :D

Mada,sto se kvaliteta videa tice pri osrednjem i losijem osvetljenju,moglo bi da bude bolje,malo su plasticne boje

:) nego, da se poslušam bota iznad, fotografije na dnevnom svetlu su blede i prilikom najmanjeg cropa, vrlo primetna pixelizacija.

Smanji osvetljenje,kao da je to problem. Jesu malo bledje na auto,lako se to sredi kome smeta. Pikselizaciju nisam primetio ni u kakvim uslovima,jedina mana koju sam primetio je ta sa videom pri losijem osvetljenju sto sam pomenuo

Juče sam prvi put posle tri meseca, koliko imam telefon, ozbiljnije koristio kameru - tuga i čemer. Pre S8+ sam imao Nexus 6P - za klasu bolje slike. Video i nekako - slike sa Samsung aplikacijom - čemer....
Ja sam imao nexus 6P, ne lupaj gluposti. 6p jeste imao dobar HDR sto se tice dinamike al ne prilazi po pitanju boja i kvaliteta, u mraku je 6p bio tuga i čemer gde recimo trava ne bude zelena nego neon zelena.

Za video posebno nisam čuo veći ispad, ja snimam samo u 60fps ili 4k, probao sam al bukvalno sve vodeće telefone iz prošle godine i ni jedan ne prilazi 4k video-u.

Obrati pažnju na detalje, dinamiku, boje, oštrinu...smešno porediti.

Evo i test ( s9+ bukvalno isti kao s8/+ nas0ram pixel 2XL koj je neuporedivo bolji od 6p ) na 9:22 počinje video
https://youtu.be/V6VI6Z_Ce4E

Evo naspram iphone X 9:03 video
https://youtu.be/bImtjSq75pQ

Poslednja izmena:
Meni nije jasno zašto su prednju kameru napravili da pravi izuzetno umekšane, zamuljane fotografije. Nije da to koristim ali i to malo što sam probao je očigledno. U stvari jasno je, hoće da za samofotografisanje korisnice i korisnici budu bez bora i podočnjaka i nastave da kupuju samsunge zato što kepše izgledaju, ali to nije realno :|

Meni nije jasno zašto su prednju kameru napravili da pravi izuzetno umekšane, zamuljane fotografije. Nije da to koristim ali i to malo što sam probao je očigledno. U stvari jasno je, hoće da za samofotografisanje korisnice i korisnici budu bez bora i podočnjaka i nastave da kupuju samsunge zato što kepše izgledaju, ali to nije realno :|
Da stvar bude još gors isto se dešava i na zadnjoj.
Ako ti je za utehu jedino google telefoni to ne rade i neuporedivo bolja prednja nego bilo kome.
Takodje za utehu na sony je mnogo agresivniji "beauty" efekat da utiče na celu sliku ne samo na lice i znatno lošije nego na Samsung.

Za nas ima rešenje a to je gcam port.

Evo gcam port selfi

https://www.instagram.com/p/Bfa37ZFhQzk/?hl=en

Poslednja izmena:
Single SIM (Nano-SIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by).

7c24d5577a4bea3a0932714a8cc09ec3.jpg

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jutros sam azurirao sistem i restartovao.Mnogo mi se greje nadam se da će to proći.Verovatno sam poslednja osoba na forumu koja azurira ali ajde

Grijao se meni telefon i vratio ga na Nougat. Potom me ona notifikacija za update gnjavila danima da sam jučer udario update ponovo na Oreo. I opet nakon toga vreo telefon. Udarim ponovo reset na tvornicke postavke iz recoverija, evo sad se ne grije.

Nazad
Vrh Dno