Dejan profitel, ali dejan ne neko drugi iz servisa,bulevar preko puta opstine zvezdara tacno.Treba mi preporuka za servisera, šaljem s8 na servis zbog kamere i interesuju me vaša iskustva pa da odlučim kom servisu poslati (Begram ili promobi).
Pominjano već par puta, od s6 nema više posebnih firmwera; isti je u oba slučaja samo tel raspoznaje verziju i u zavisnosti od hardvera radi single ili duosRazika u softveru između singl i dual? Mora li u dual vezija za dual?
Promobi.
+1 za ProMobiSamo Promobi iz licnog iskustva i sa jednim i sa drugim, u Begram ne bih ni kliker odneo na popravku a na telefon ih neces nikad dobiti.
*** za 950FD imaju posebne verzije softvera na sammobile, pretežno južna Azija. Ja ubacih rusa koji nam je najbliži.Pominjano već par puta, od s6 nema više posebnih firmwera; isti je u oba slučaja samo tel raspoznaje verziju i u zavisnosti od hardvera radi single ili duos
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Skines firmware i raspakujes ga. 4 fajla uneses u Odin, ubacis telefon u download mode i kliknes Flash. Prosto kao pasulj.Nisam davno flešovao preko Odina, još od Galaxy S2 dana. Šta trebam da gledam kada skidam firmware sa sammobile? Imam S8 uzet iz Mts, to bi valjda bio SEE.
18:9 format slike odaberes i imao si uvijek fullscreen.Baš moćno izgleda preko celog ekrana (wide) slikati. Slike su isto široke (wide) kao što je nekad bilo, preko celog ekrana, nije kocka (ala bi se jedan član ovom obradovao)![]()
Ali ako se odabere 18,5 : 9 foramt onda kamera vise nije 12 M nego 7,9M?!18:9 format slike odaberes i imao si uvijek fullscreen.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
gde da vidim koja je verzija? je l ovo?
kod mene jos nema updatea..![]()
Sent from Galaxy S8
telefon mi je sa mts mreze? ne razumem...
Meni dalje BK Disabler radi posaoKoji package disable sad ?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari