Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja ubacio rusku, jedina pristojna za duos. Ostale su Thailand, UAE, Indija, Malezija i slične. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poljska je novija of Nemačke mislim. Pogledaj datume tamo.. Meni radi super

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

A vama se zuri da predjete na Oreo pa zato ne cekate "domacu" verziju?
Ima li neke razlike i u cemu moze biti razlike izmedju "iste" verzije androida koju povucemo telefonom prilikom update softvera i verzije preko Odina za Nemacku, Poljsku, Rusiju...

Poslednja izmena:
Ja cekam oreo.. Ne zelim da flesujem(jos uvek). Neverovatno je da telefon sa ovom cenom jos nije dobio update. Posle s8 mozda preskocim Samsung za sledeci model.

Nije kriv Samsung, krivi su operateri.

Imate li led notifikacije na oreo? Kod mene nema za Tapatalk.

Moze li ni neko reci cemu tolika zurba i zelja za Oreom?
Izmedju ranijih verzija androida postojala je vizuelna razlija, pa ajd, malo promene, ali izmedju 7.0 i 8.0 gotovo da nema razlike. Telefon i sa 7.0 radi vrh, baterija OK, ne znam sta je toliko bolje na Oreu?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Samsung ux 9.0, oreo kao oreo me ne zanima.

Po cemu se razlikuje Samsung ux 9.0 od ovog trenutnog?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Pa razlikuje se 8.5 a ne 9.0. Po onome sto sam video/probao na note8 sa ux 8.5 mnooogo fluidnije radi bez frame drop-a.
9.0 verzija je verovatno jos upeglanija bar ono sto sam procitao na netu.

Ubacio oreo... slazem se sa vecinom komentara,cini mi se da je za nijansu brzi,pregledniji,par poboljsanja na kameri a ono najvaznije cini mi se da je trajanje baterije bolje u odnosu na prethodnu verziju.

Koristi li neko Substratum app na Oreu,a da mu telefon nije rutovan?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ubacio oreo... slazem se sa vecinom komentara,cini mi se da je za nijansu brzi,pregledniji,par poboljsanja na kameri a ono najvaznije cini mi se da je trajanje baterije bolje u odnosu na prethodnu verziju.

U čemu je pregledniji? Meni sve isto.

Zašto nemam alarma na lockscreenu kada svajpam sat?

Dbrand je izbacio jedan bruka skin za s8(i ostale). Black camo. Cena za ledja je 9.95$, a free shiping je tek kad istrosis 20$. Imate kod unbox therapy kako izgleda uzivo. A ako neko hoce da uzmemo zajeedno da predjemo tu granicu od 20$ ,nek salje poruku
af818c0e0659b1e5062186ea497c4cef.jpg

Nisam do sada viđao S8/S8+ sa ovim natpisom? Kopija ili za neko drugo tržište?

Prilozi

• s8+ oznaka.JPG
    s8+ oznaka.JPG
    72.6 KB · Pregleda: 186
Američko, zar ne?

Mislim da je za americko trziste tako pise na telefonima kad je sim free, na poklopcu im il pise sa koje je mreze ili model telefona ako je sim free, naravno preko imei broja uvek proveri za svaki slucaj da nije kopija.
Sad sam pogledao, vodi se da je sa T-mobile predpostavljam sim free.

Poslednja izmena:
G955U piše pozadi na stickeru. Amerika definitivno. Inače ovaj dbrand camo skin mi je sve samo ne brutalan; nikada se nisam ložio na te vojne kombinacije.

Treba mi preporuka za servisera, šaljem s8 na servis zbog kamere i interesuju me vaša iskustva pa da odlučim kom servisu poslati (Begram ili promobi).

Treba mi preporuka za servisera, šaljem s8 na servis zbog kamere i interesuju me vaša iskustva pa da odlučim kom servisu poslati (Begram ili promobi).
Samo Promobi iz licnog iskustva i sa jednim i sa drugim, u Begram ne bih ni kliker odneo na popravku a na telefon ih neces nikad dobiti.

Dbrand je izbacio jedan bruka skin za s8(i ostale). Black camo. Cena za ledja je 9.95$, a free shiping je tek kad istrosis 20$. Imate kod unbox therapy kako izgleda uzivo. A ako neko hoce da uzmemo zajeedno da predjemo tu granicu od 20$ ,nek salje poruku
af818c0e0659b1e5062186ea497c4cef.jpg

Ne važi free shipping kod njih za Srbiju i preko 20$, probao ja :/

Razika u softveru između singl i dual? Mora li u dual vezija za dual?

Ja u s8 dualu imam SEE fw koji je fabrički došao sa njim, a koliko vidim ne postoji SEE baš za dual nego samo za obični

Vrh Dno