Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ne znam ništa van ovih screenshotova... Okačio sam da biste pogasili autoupdate da vas ne zezne kao mene :)

Koji package disabler umesto adhell sada?

Dobro pitanje! Ja sam ranije koristio package disabler pro, ne znam jel još uvek radi posao?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja imam sledeci problem. Ne mogu licencu da aktiviram a ako obrisem adhell moram sve da gasim opet..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel se dešava još nekom da youtube video ne može da razvuče preko celog ekrana?...do pre par dana normalno radilo

Meni ne može da se razvuče od kad sam stavio Oreo

Mislim da je do youtube app, ja nisam na oreo i takodje više nema opciju full screen

Nemam oreo ali pinch to zoom radi i dalje ( ako mislis na to)

Da, baš na to mislim. Biće da opet yt nešto experimentiše kao i prošle godine što je bilo :(

Hvala svima na informacijama

Ja sam na oreo, zoom radi normalno.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Oreo i kod mene zoom radi kao i ranije. Pinch to zoom.

Da li neko koristi na oreu app za snimanje razgovora. Treba mi preporuka za neku dobru ne mora free verzija, samo da provereno dobro radi.

Zna li iko kako da na kalendar widgetu ukinem da mi ne prikazuje događaje koje je sinhronizirao sa fejsa ili googlea?

Tri tačke gore desno, manage calendar pa isključiš šta ti ne treba. Nemam fb app pa ne znam da li postoji uopšte za njega swich.

Upravo sam ponovo pokušao i radi zoom na youtube, oreo

Radi zoom youtube na Oreo, isto kao i na proslom ...mene najvise iritira, sto su ubacili "search bar" u settings koji je bele boje!!! koju god temu da stavim on je uvek beo, isto tako Battery usage onaj dijagram je isto bele boje :S:

Poslednja izmena:
Jeste znali da se brzo punjenje može isključit ili uključit pa puniti na koji način želite?[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Da se nadovezem na pricu oko jutuba i zuma tj ful skrina.. kad sam azuriro na oreo i odradio reset nije mi radio zum tj da se slika razvuce po celom ekranu.. problem sam resio tako sto sam na apk mirror skinuo odgovarajucu verziju za s8, obicno biram arm64 verziju ju tuba i no dpi..

Samo mi još treba sa skidam aplikacije sa apk mirrora da bi radile onako kako treba da rade!! Popraviće, samo mi nije jasno što uopšte dolazi do toga...sad ću da ih napljujem na review

Edit: najveća ironija je što nekad prvi frejm pokaže u full screenu i onda krene video u 16:9 :(

Poslednja izmena:
Ko je kriv samsung ili gugl :D odradio sam apdejt na crb7 videcu kako se ponasa u odnosu na crap

Ništa, od sada gledam samo Jonathan Morrisona na yt pošto on jedini snima u tom wide formatu [emoji16]

@Proday Cime se skida lepak (mokar i osusen) od WhiteStone Dome ako ne uspe montaza?
Citam da mnogi imaju probleme pri postavljanju, da se javljaju mehirici, ponegde i poneki, da nije toliko savrsena zastitia... pre svega omasi se lako u montazi... a cena...
Ima li sanse da lepak osteti telefon, samo kuciste, staklo, nesto...?
Kako se skida sama zastita, koliko je jako zalepljeno?

Lako se skida, ništa ne ošteti, lepak prstom trljas, urola se i otpadne...posle samo medicinskim alkoholom prebrišeš. Ima klipova na yt, pogledaj. U pakovanju dobiješ 2 lepka.

Moze poljska verzija da se ubaci preko odina?

Nisam nikada radio,a nestrpljiv sam pa zato pitam [emoji3] hvala

Pa što ne staviš nemca? Ranije su poljaci prvi dobijali up, sad ko kanda de ;)

Pojma nemam,vidim ovde pominju poljsku verziju...
Koju da ubacim?[emoji3]

Nazad
Vrh Dno