Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Evo i meni se to slicno desavaJel moze neko da proveri u meniju kada kucate da trazite odredjene foldere i fajlove da ukucate slova F B K, jedno po jedno. Iz nekog cudnog razloga samo ta slova kada ukucam finder crashuje [emoji53], i ceo telefon zakuca ma par sekundi( pritom da mi telefon uopste nije prepun )
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Stigao update za moj s8+ dual sim![]()
XSG, zemlja UAEKoja ti je oznaka zemlje ? Kako ja nemam a isto sam na Dual sim ?
https://www.google.com/amp/s/priceoye.pk/blog/difference-between-samsung-phone-series/amp/Da ne otvaram temu za sledece,
zanimaju me klase kod Samsunga, J je bila ispod A, sada se pojvljuje i C, sta je gde pozicionirano?
Heee... za A piše upper-mid to mid ranged smartphones, a za C mid to upper mid!?https://www.google.com/amp/s/priceoye.pk/blog/difference-between-samsung-phone-series/amp/
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Na oreo sve normalno sto se tice "findera"
Nego evo savet iz ličnog iskustva za sve pridošlice na oreo ...
Obavezno factory reset.
Prvo dam ubacio beta 6 na koj sam cepio factory sa 7.0 jednostavno dosta bolje radio fon posle factory, zatim izašao update za beta6 na official Oreo sve ok al eto rodjaku koj u isto vreme kad i ja ubacio isto update za beta 6 na oreo jača bila baterija. Na kraju sam i ja roknuo factory te je baterija sad dobra kao i na 7.0 sem što je telefon neuporedivo brzi itd.
Tako da zaključak...factory reset posle update-a![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nestrpljivi su...Što li su skinuli oreo sa sammobile?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da izgleda..Izgleda da nesto nije u redu sa tim romovima na sammobile.Ja sad hteo drugu da ubacim,sve podesio ,kliknem na ''start'',u odinu,u onom gornjem polju samo stoji ''set partition'' ali ne mrda.Na telefonu stoji normalno ''download mod,ali ona traka se ne pojavljuje.
Ako ti je na SD kartici ne briše se, samo interna.Kada se uradi resetovanje brisu li se slike i ostale datoteke? Ako se brišu kako najbolje da bekapujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari