Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Mislim na one roze linije.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

društvo,
imam jedno pitanje za korisnike s8 treba sutra da uzmem preko operatera pa me interesuje koje probleme i koliko česte imate na vasim uređajima...naravno ako imate problema uopšte
hvala
Proveri kameru. Vidi kako fokusira. Cest problem

Ima u Aviv Park-u na Konjarniku(cim udjete pored lifta, mali shop za tel. opremu) case za koji garantuju da ima dobar drop protection(nisam to testirao :D )
Puro Impact pro, talijanska marka neka. U sustini, ima uzdignute coskove , edge je blago podebljan ali ne smeta pri koriscenju, iza je clear i naravno kao i sve maske magnet za otiske prstiju.
Cena je 2500(na oficijalnom sajtu je €27.99 , nije mi jasno kako al ajd). Na ekranu imam i Nilkin 3d cp max, i slazu se taman,malo udeblja telefon, ali verujte mi samo je stvar navike, sad mi je veoma cudno kad skinem masku i bukvalno ne mogu da zamislim da ga koristim bez case-a. Tako da ako vec planirate da kupujete, pogledajte i to. Stim da ne mozete da probate, jer je "pecatirana" maska za kutiju,ako hocete poslacu vam slike kako izgleda na mom telefonu , samo da pronadjem cime da slikam.
sgs8hardshblk_07.jpg

Pušten decembarski patch za telefone iz vipa.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kombinacija Ultimateshield-a i Spigen Neo Hybrid je odlicna po meni.Moraso sam samo malo skratiti po uglovima ali je mnogo bolja i nema rainbow efekat kao monsterkin.Sledeci put cu je samo svuda skratiti jer se malčic odlepila na gornjoj ivici.

20180105_132937.png na mts jos uvek nista

Poslednja izmena:
Preporuka za kabal, podrzava fast charging i deluje izdrzljivo.
97842c9b99d56e2167555bfba7f6f8b6.jpg

Servis ili kada ti zamuti fokus da je prodrmas kao toplomer

Drugar koristio neku kinesku preklopnu futrolu i na mestima gde su konci kojima je futrola prosivena ostavila tragove na ekranu. Tragovi se nalaze sa leve strane ekrana bas na "edge" delu u vidu linijica koje izgledaju kao da je prljav ekran.
Izgleda da je ostetio oleofobni premaz, ne oseca se nista pod prstima. Ima li nacina da to ispolira ili nesto slicno, a da ne zezne stvar jos vise?

Drugar koristio neku kinesku preklopnu futrolu i na mestima gde su konci kojima je futrola prosivena ostavila tragove na ekranu. Tragovi se nalaze sa leve strane ekrana bas na "edge" delu u vidu linijica koje izgledaju kao da je prljav ekran.
Izgleda da je ostetio oleofobni premaz, ne oseca se nista pod prstima. Ima li nacina da to ispolira ili nesto slicno, a da ne zezne stvar jos vise?
Isto sam i ja to uradio na proslom S8. Ostetio taj premaz. Nema resenja. A inace se oseca noktom kad se predje.

S8

E bedak. A nije ga mozda 10 dana koristio :). Znaci s8 plus otpada iz kombinacije za sledeci fon. Ne daje mi se jos 50 jura za dome glas.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Stavite bre foliju ionako se ne primecuje, 20e nije nosta kad nosis telefon od 500.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koju foliju? Koliko znam ne postoji folija koja se ne odlepljuje posle 3 dana.

E bedak. A nije ga mozda 10 dana koristio :). Znaci s8 plus otpada iz kombinacije za sledeci fon. Ne daje mi se jos 50 jura za dome glas.

Uz dužno poštovanje, ako ti je mnogo 50 evra za staklo za telefon od 600 evra onda taj telefon nije za tebe.

Koju foliju? Koliko znam ne postoji folija koja se ne odlepljuje posle 3 dana.

Evo meni lezi vec 2 meseca. Mobile outfitters imate u stadionu i rajicevoj. I mozes da ih zamenis kad god hoces plati se samo ugradnja. E sad folija je duplo deblja od klasicnih. Postavljao sam slike kad sam uradio. Oko 30e je ceo uredjaj sve ivice, ekran i ledja. Kod mene najbolje kd svega sto niko nije primetio da je ima.

Koristis silikon ili neku slicnu futrolu?

Naravno da mi se ne daje 50 jura za bedno staklo. Ppgotovu sto ne vidim svrhu postojanja edge ekrana.

Poslednja izmena:
Koristis silikon ili neku slicnu futrolu?

Naravno da mi se ne daje 50 jura za bedno staklo. Ppgotovu sto ne vidim svrhu postojanja edge ekrana.

Ja nekad stavim frosted . Folija ide preko celog ekrana a nillkin super frosted kao da je pravljena uz nju da ide.

Da li imate problem da vam slika kao da drhti dok skrolujete u nekim aplikacijama? Meni se to bas primeti(ili sam ja lud) u twitteru i instagramu.

Nisam primjetio da mi drhte sise na Instagramu dok ih skrolam. [emoji23]

Turio whitedome, dosta solidno za prvi put. Podloga nije bila baš idealno nivelisana pa mi više lepka otišlo u donju stranu (a i dobio sam ovu noviju verziju koja se izvlači na gore a ne sa strane); shodno tome gore desno od power buttona pa na neki cm do kamere mi fali nešto manje od milimetra da bude full zalepljeno, al bitno da je ekran skroz vidljiv tj. vazduha iznad istog nema nigde. Posle monster folije izgleda kao da sam skinuo dioptriju (ekran daleko vidljiviji, oštriji itd...stvarno ne znam kako bi objasnio). Odziv full. Ko ima mogućnosti, sve proporuke.

Pošto imam još jedan lepak viška, možda probam špricem i nekom skroz tankom iglom da izvučem malo lepka i sipam ispod stakla gde fali, al to sve ukoliko me bude nerviralo (kontam da će biti bolja situacija još masku neku veću kad stavim za 20ak sati).

Edit: nije mi đavo dao mira, popravio iglom 0.8 (izvukao lepak) i 0.4 kanuo dve kapi koje su se same rasporedile praktično gde treba. Savršeno ispalo, sad sam sretan! Još samo da sam je dobro rasporedio i da je futrola ne podigne i gde će mi kraj sreći :d

Poslednja izmena:
@Proday, taman sad možeš da prodaš telefon :d

Gde si to kupio i da li ima i za S7?

Mitsubishi Trifum Galaxy
Doneo brat iz USA...i mislim da nema za s7 ali možeš proveriti, whitedome firma. Za tebe Mare imam UAG Ash za s7 ako si zainteresovan ;)
@Proday, taman sad možeš da prodaš telefon :d
Nudio mi čovek s7 i doplatu 250e, lomio sam se dva dana iskren da budem ;)

Realno mislim da ću se zadržati na ovom još neko duže vreme, zaista perfektan telefon i po dimenzijama i po učinku, eventualno me note 8 privlači ali kad vidim cenu i dimenzije ohladim se odma :)

Spigen neo hybrid za sada odličan uz whitedome. Znači sa strana nema ni 0.2mm slobodno (probao sam da stiskam malo masku i staklo tj lepak sve na mestu), gore i dole malo preko 1mm gap između. Sve u svemu prezadovoljan kombinacijom. Frosted takođe odličan samo sa strane malo više mesta.

Jel ima nekih naznaka za oreo? *** ne mogu da verujem da i dalje nisu pustili, kakav kriminal..

Pa do 15.1. je faza testiranja prve OTE će se pojaviti nakon toga.

Vrh Dno