Proveri kameru. Vidi kako fokusira. Cest problemdruštvo,
imam jedno pitanje za korisnike s8 treba sutra da uzmem preko operatera pa me interesuje koje probleme i koliko česte imate na vasim uređajima...naravno ako imate problema uopšte
hvala
Proveri kameru. Vidi kako fokusira. Cest problem
Isto sam i ja to uradio na proslom S8. Ostetio taj premaz. Nema resenja. A inace se oseca noktom kad se predje.Drugar koristio neku kinesku preklopnu futrolu i na mestima gde su konci kojima je futrola prosivena ostavila tragove na ekranu. Tragovi se nalaze sa leve strane ekrana bas na "edge" delu u vidu linijica koje izgledaju kao da je prljav ekran.
Izgleda da je ostetio oleofobni premaz, ne oseca se nista pod prstima. Ima li nacina da to ispolira ili nesto slicno, a da ne zezne stvar jos vise?
Stavite bre foliju ionako se ne primecuje, 20e nije nosta kad nosis telefon od 500.Drugar koristio neku kinesku preklopnu futrolu i na mestima gde su konci kojima je futrola prosivena ostavila tragove na ekranu. Tragovi se nalaze sa leve strane ekrana bas na "edge" delu u vidu linijica koje izgledaju kao da je prljav ekran.
Izgleda da je ostetio oleofobni premaz, ne oseca se nista pod prstima. Ima li nacina da to ispolira ili nesto slicno, a da ne zezne stvar jos vise?
Uz dužno poštovanje, ako ti je mnogo 50 evra za staklo za telefon od 600 evra onda taj telefon nije za tebe.E bedak. A nije ga mozda 10 dana koristio. Znaci s8 plus otpada iz kombinacije za sledeci fon. Ne daje mi se jos 50 jura za dome glas.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Evo meni lezi vec 2 meseca. Mobile outfitters imate u stadionu i rajicevoj. I mozes da ih zamenis kad god hoces plati se samo ugradnja. E sad folija je duplo deblja od klasicnih. Postavljao sam slike kad sam uradio. Oko 30e je ceo uredjaj sve ivice, ekran i ledja. Kod mene najbolje kd svega sto niko nije primetio da je ima.Koju foliju? Koliko znam ne postoji folija koja se ne odlepljuje posle 3 dana.
Ja nekad stavim frosted . Folija ide preko celog ekrana a nillkin super frosted kao da je pravljena uz nju da ide.Koristis silikon ili neku slicnu futrolu?
Naravno da mi se ne daje 50 jura za bedno staklo. Ppgotovu sto ne vidim svrhu postojanja edge ekrana.
Doneo brat iz USA...i mislim da nema za s7 ali možeš proveriti, whitedome firma. Za tebe Mare imam UAG Ash za s7 ako si zainteresovanGde si to kupio i da li ima i za S7?
Mitsubishi Trifum Galaxy
Nudio mi čovek s7 i doplatu 250e, lomio sam se dva dana iskren da budem@Proday, taman sad možeš da prodaš telefon :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari