Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pozdrav!

Novopečeni vlasnik S8, pa na vrijeme želim da se informišem. :)

Samo kratko pitanje za one koji su kupili Whitestone Dome staklo, da li se isplati kupiti? Na Amazonu je sniženo na 30$ pa sam htio vidjeti da li se isplati nabaviti? Dok promijenim 2-3 folije ili neko jeftinije staklo dođem na isto. Ako je stvarno tako dobro, isplati se koliko toliko zaštiti veoma skupu igračku.

Uz to sam naručio Samsung Clear Cover i to bi mi bila kombinacija za zaštitu. Dobio sam Samsung folije ali bih radije ovo staklo ako je dobro. Hvala.
Kristal i dalje po meni najbolje i najjednostavnije rešenje.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nesto mi nelogicno da ova apk pokazuje tacno. Telefon bukvalno nov,manje od 2 mjeseca koristen,nikad koristen dok se punio,nikad preko noci stavljan da se puni...SOT mu je u prosjeku 6:30-7-7:30h.
399067c675fe521ca213dd6f21869a2c.jpg
1963231c4b89ccfae463b4fa169353d6.jpg

Послато са GALAXY S8+ уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
@TechHouse jel si prvi vlasnik? I meni je ovo malo nelogično

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

@TechHouse jel si prvi vlasnik? I meni je ovo malo nelogično

Prvi vlasnik,ja ga zvanicno prvi upalio [emoji16] Jes da sam na telefon mnogo,2 puta ga po neki dan punim,ali opet.. Ima jos neki nacin da provjerim bateriju?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Punim ja moj 3x dnevno pa mi baterija 6% oslabila za 6 meseci. Doduše uzeo sam praksu da ga punim 40-80% kako program savetuje, baš me zanima dugoročno kako će se pokazati na bateriju.

Kad smo kod punjenja...

Imate li neki preporuku za car charger za S8?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Sad mi je jasno. To je ono sto mi je Djilke rekao da porucim, pre 58 dana i jos uvek nije stiglo. AliExpress + PTT = mućak

Sent from...
***, bio štrajk, sad će to stići [emoji12]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Burazer poslao danas drugara da svrati u neku galeriju po slike.

Zove ga posle par sati i dere se: "j%&$# ti i slike i galeriju i $&#@%&$...

Šta se desilo - nosio je slike i ispade mu S8+ na beton. Sad mu nije ništa, ostali samo dugmići...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ima negde na netu posle onog ludila sa note 7 pa sammy pojačao kontrolu itd po njihovim zvaničnim testiranjima telefon bi trebalo da izgubi 5% kapaciteta baterije nakon 1 godine ( to važi za s8/+/note8). Sad ne znam kolko je to za verovati a neću ni stići da testiram jer menjam telefone svakih 6 meseci u proseku al svakako se ne bih nervirao oko toga i ako neki menjaju 1x godišnje il 1x u 2god. Ipak su nam svi telefoni prolazna stvar.

Sem toga ne verujem toj aplikaciji nikako.

Ako se uzme da aplikacija kalkuliše mAh baterije po korišćenju kao što i radi ne može tačno proceniti jer neko ko recimo ima " heavy usage " tipa dosta igrica i neko ko čita samo forum ovom što igra igrice će uvek biti veće pražnjenje nego ovom drugom sem toga veća i temperatura će opet uticati na proračun jer kad je baterija topla brže se i prazni.

Jedini način da se izmeri pravi kapacitet baterije je sa adekvatnom opremom.

Prost primer toga je da recimo na s7e dok sam ga imao uradim factory ne može da omane ide lagano 7+h SOT nakon nekih nedelju dana samo preseče i traje max 6H SOT a ništa novo dodao u telefon il menjao korišćenje. Opet uradim factory opet gura 7+ i sve tako u krug, 2-3x mesecno sam radio factory na s7e jer me to nerviralo. A kapacitet na početku mi pokazuje tipa 3500mAh pa kad mi opadne SOT i generalno izdrzivost baterije negde na 3100mAh posle factory opet mi šatro piše 3500.

a sto vam je toliko bitno da vam SOT bude sto veci?
vidim da su neki bas optereceni time..

Sent from Galaxy S8

kako po punjenju? to je struja trenutne potrošnje + potrošnja punjenja

Ako neko zna, da li je S8+ duos dual active standby ili samo dual standby kao i da li sim na kojem ne koristim net samo na 2g ili može da se kači na 3g i LTE?

Već duže vreme nosim telefon bez ikakve zaštite, tako je definitivno najlepši. A razmišljam o Clear View Standing Cover (ako se tako zove onaj sa poluprovidnim poklopcem preko ekrana). Kakva su vaša iskustva sa tom maskom, ne bi baš kupovao bez preporuke obzirom da je ozbiljno skup?

Poručio whitedome za s8, sad još samo brata da dočekam da dođe :)

Fildo aplikacija verzija 2.8.7 ne radi download. Da li je neko koristi i kako radi kod vas?

Послато са S8

Već duže vreme nosim telefon bez ikakve zaštite, tako je definitivno najlepši. A razmišljam o Clear View Standing Cover (ako se tako zove onaj sa poluprovidnim poklopcem preko ekrana). Kakva su vaša iskustva sa tom maskom, ne bi baš kupovao bez preporuke obzirom da je ozbiljno skup?

Ja koristim ovaj
https://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Ga...var=571746722400&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Zadovoljan sam. Jeste da poprilicno poveca dimenzije ali sam navikao. Valjda jos od s5 :)

Kod mene je taj health opao sa 91 na 90, isto tel star 3 meseca ja prvi vlasnik, s tim sto ga ja u toku noci ostavljam na punjacu, svaki sam i uvek cu, ne moze niko da me ubedi da tih 3, 4 sata koje provede kad dostigne 100% moze da degradira bateriju tako lako... Tako da i ja pocinjem da mislim da nije tacna ta kalkulacija..

Što će ti preko noći na punjaču kad se za sat vremena napuni 80%. Ako ideš na posao u 7, ustanes u 6 i staviš telefon na punjač.

Stvarno ne vidim svrhu držati S8 sa brzim punjačem cijelu noć na struji.

Poslednja izmena:
Update stig'o! Novembar 1.

Što će ti preko noći na punjaču kad se za sat vremena napuni 80%. Ako ideš na posao u 7, ustanes u 6 i staviš telefon na punjač.

Stvarno ne vidim svrhu držati S8 sa brzim punjačem cijelu noć na struji.

A sta ce da mu se desi??!

Evo ja moj drzim konstantno na punjacu preko noci ili na wireless punjacu i izgubio sam 3% kapaciteta po aplikaciji za 7 mjeseci.

Drugo, ne ustajes svaki put sat vremena pred posao.

Ja recimo pisem i odgovaram na mejlove od 7 do 8 kad ustanem rano ako ne citam novine ili sta god. Necu za to vrijeme da sjedim pored uticnice.

Necu da se desi da krenem na posao sa 20-30% baterije ako sam kasnije ustao. Gluposti. Telefon sluzi vas a ne vi njega.

Jedini način da punjac preko noći utiče na bateriju jeste ako nešto konstantno drži telefon budnim iliti " awake " pa mu crpi bateriju te punjac dopunjuje. Većini preko noći pretpostavljam skida 0-3% tako da i ne utiče nešto na bateriju...bar ne za period koliko je sa nama. Ja da punim preko noći ne bih ni koristio fast charge. Dok mi je wirless sasvim ok da stoji cele noći ionako je spor naspram kabla.

Ma ujutru ne znam ni ja sam gde se nalazim, a jos treba da razmisljam da stavljam telefon na punjenje. Procenat ljudi koji kupuju flagship i koriste ga duze od 24 meseca je statisticka greska, a za dve godine tesko da ce se na bilo kom toliko degradirati baterija da postane mucno za koriscenje...

Meni nije do havarije baterije ili robovanju telefonu ni najmanje stalo, ali se ne osjećam ugodno kad imam punjivu bateriju na struji dok spavam.

Ujutro se ustajem u 6 i telefon sa 20tak % baterije ide na struju, oko 7.10 kad izlazim iz kuće je napunjen.

stvar navike... svaki tel mi je bio celu noc na punjacu, od nokije 3310 pa do danas.. nemam sat vremena ujutru da cekam, cim se spremim za 15 min, izlazim iz kuce.

Sent from Galaxy S8

Isto mob stranac ? To jest nije sa naše mreže ?

Mts , ali flešnuo PHN (Holanđana).

Sent from Samsung Galaxy

Evo malo da se pohvalim, mozda nije najlepsi al je zato jedan od najsigurnijih...:D Inace sam i na S8 i sada na S8 plus koristio Nillkin frosted sa kojim sam bas zadovoljan zato sto je grip fantastican, ovaj case dize sve to na jedan visi nivo, stvarno stoji ko zalepljen u ruci, svaka preporuka za tech21 kome nije problem cena.

Prilozi

• 20171201_172946.jpg
    20171201_172946.jpg
    1,009.7 KB · Pregleda: 162
  • 20171201_172921.jpg
    20171201_172921.jpg
    1,016.1 KB · Pregleda: 160
  • 20171201_172929.jpg
    20171201_172929.jpg
    1,017.3 KB · Pregleda: 158
Vrh Dno