Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Probao sam samo kada je off da bude pop up ali neće .. ček da vidim kako je sa always

Edit:
Probao sada , ne radi mi ni tako.. s i da radi tako je baš gadno. Pisaću njihovoj podršci.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ipak ni meni ne radi edge lighting kad je telefon zakljucan. Radi normalno kad je otkljucan...
Nisam to primetio dok nisam sad proverio.

Narucio sam whitestone staklo.. Imam Nillkin Synthetic Fiber Case, jel hoce da pravi problem ili ne?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ako nije tajna odakle si narucio i koja je cena?

Mobilefun, 46e je cena

Je li i vama prestao da radi Package Disabler Pro program?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ja imam BK Package Disabler i radi bez problema.

Koja je najbolja verzija softvera za SM-G950F,sto se trajanja baterije tice?Dok sam imao S7 edge na australijskom romu je bila odlicna.Trenutna verzija je AQH3 a CSC je SEE.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Apsolutno nema nikakve razlike u trajanju baterije izmedju ova 4 azuriranja koja su stigla do sada. Ali zato kad upucas Facebook app, telefon se preporodi.

Pitanjce za vlasnike S8, kakva je kamera u odnosu na LG G4? Trazim zamenu za G4, a kamera mi je poprilicno bitna.

Jos uvek avgust [emoji52]
e8b931dc4977ba30df34df2496da5d03.jpg

Jedno 9 puta bolja.. :D

Nego, da li imate sledeci problem:
-Kada podignem kameru sa lockscreen-a i opalim sliku, nekad mi je sacuva, a nekad ne.. Prvih 2,3 puta sam bio ubedjen da je do mene, ali ocigledno da nije..

Je l' zna neko kako da dodam zarez i upitnik na osnovnu tastaturu, da ne moram stalno kao ****** da ulazim u dodatne simbole dok kucam nesto najobicnije? Samo mi je tacka dostupna na osnovnoj, basic tastaturi.

Je l' zna neko kako da dodam zarez i upitnik na osnovnu tastaturu, da ne moram stalno kao ****** da ulazim u dodatne simbole dok kucam nesto najobicnije? Samo mi je tacka dostupna na osnovnoj, basic tastaturi.
Zadrzis slovo "M" na trenutak i dobijes "?"

Nego, da li imate sledeci problem:
-Kada podignem kameru sa lockscreen-a i opalim sliku, nekad mi je sacuva, a nekad ne.. Prvih 2,3 puta sam bio ubedjen da je do mene, ali ocigledno da nije..

Da, meni se isto dešava

Nisam primetio da je kod normalnog otvaranja kamere prisutan taj bag..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Meni uvek sačuva...možda zato što je sd card primarna!?!

Ja ni nemam sdcard i nikada mi se nije desilo da ne sačuva fotku... Prvi put čujem za tako nešto :)

Meni cuva na internu, tako da ne verujem da ima veze sto imam SD card..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja sam prvo mislio da nisam uopšte slikao.. i onda sam slikao još 2,3puta i u galeriji nema slika :)
Posle restarta moba sve je bilo OK..

A u photosu? Taj ok posle restarta znači da su se i te stare slike pojavile ili je nakon toga normalno čuvao naredne?

Ne ok u tom smislu nego OK da je krenuo da ih čuva :)

Jednom mi se to desilo tako da nisam proveravao na gphotos

pozz svima, da li je neko uzeo samsung galaxy s8 u telenoru, da li je telefon sim free ili je zakljucan?

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno