Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Nesto mi se ne uzima sa KP, da ne bude opet neka stativa.. Ako te ne mrzi ostavi sliku tog tvog org punjaca da ako se i odlucim da uzmem sa KP imam uvid kako stvarno izgleda original..

Nesto mi se ne uzima sa KP, da ne bude opet neka stativa.. Ako te ne mrzi ostavi sliku tog tvog org punjaca da ako se i odlucim da uzmem sa KP imam uvid kako stvarno izgleda original..
Pa traži od ove iz ns da ti slika sticker...na kutiji piše 8000cena, znači uzet u prodavnici.

Ovaj je malo skuplji...

d3dc6c8adac0865a17ac828af1435b84.jpg
c4aef5ae2fabb70d8b1fa835c335030f.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Uzeo sam ja u Ns sa KP i pozadi ima CE znak. Javi se na pm pa cu ti dati link.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koji da instaliram od ovih? [emoji16][emoji16]
3a5d91d14107d03af488108afd985e2c.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja imam ovaj treći..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Pored adhella svejedno treba da instalira adblock plusza samsing internet browser

Ljudi može li light edge da radi sa wa dok je ugašen displej ? Primetio sam da mi samo radi sa sms porukama..

Trebalo bi, imaš u podešavanjima da namestiš koje aplikacije mogu da koriste edge lightning:

f1c4559ef86d06b7004701bb8e4b2566.jpg

Podešeno odavno ali ne radi :)
Zato i pitam..

Klikni na "Manage notifications" i vidi da li je WA medju aplikacijama.
Meni radi normalno

Pa naravno da jesam , čitaš li ti :/

Citam, ali ovo je vec druga stvar koja samo kod tebe ne radi...zato sam malo skeptican ;)

sad vidim, probaj da iskljucis Edge Panels

Screenshot_20171010-130416.png

Poslednja izmena:
Mene ovde neko zeza :) ne znam da li ste uopšte skapirali šta vas pitam ? Malo pre sam pitao i Vojkana i kod njega je isto..
Čak je tako bilo i pre nego što sam ubio Samsung servise , tako da nije ni do toga ..

Loznice vracaj se sto pre na Xiaomi, nije ova tehnologija za tebe. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa jeste , ali ili ja ne znam da postavim pitanje ili vi ne razumete šta pitam :)

Dakle WhatsApp edge svetlo radi kada vam je ugašen displej i stoji npr mob na astalu ? Dobijete poruke na WhatsApp i on krene da "pušta" boju po ivicama ?

Može li neko to da snimi pošto je nemoguće da kod mene i Vojkana to ne radi a da kod vas radi .. ( + ja i on imamo različite verzije sw )

Poslednja izmena:
Pa jeste , ali ili ja ne znam da postavim pitanje ili vi ne razumete šta pitam :)

Dakle WhatsApp edge svetlo radi kada vam je ugašen displej i stoji npr mob na astalu ? Dobijete poruke na WhatsApp i on krene da "pušta" boju po ivicama ?

Može li neko to da snimi pošto je nemoguće da kod mene i Vojkana to ne radi a da kod vas radi .. ( + ja i on imamo različite verzije sw )

Koristim Viber i dok stoji telefon na astalu, kad dobijem poruku na njemu se pojave "boje po ivicama"...ne koristim WA *** :d

i na telegramu je radilo

Poslednja izmena:
E *** , zašto se mesas kada nemaš wa :)

Pa zato što ne radi :) otkud znam čoveče ,pokušavam sada da otkrijem do čega je .. :)

Na wa ne izbacuje ni meni, izbacuje samo za poziv sa wa edge lighting.

Nazad
Vrh Dno