Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ili ode sa njima kod operatera i uzme tvoj telefon za sebe? [emoji38]
Eh sad ako tako gledas on moze i kad ti proda telefon da ga prijavi kao ukraden sa tačnim imei-om i njegovim imenom na ugovoru. Zato se i kupuje od proverenih ljudi [emoji2]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

To je AQH3? Kod mene radi savršeno, kao i svaki apdejt do sada uostalom...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
I meni dok nisam izašao van zemlje a onda u roamingu svako malo ne može da se registruje na mrežu. Na kraju sam morao da resetujem sva mrežna podešavanja i sada radi. Tj. za sada.
Pre poslednjeg updejta je sve radilo normalno.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Mene zanima kako to ljudi danas uzmu telefon preko operatera i odmah ga prodaju? Kakva je to pranje para? :D

Kao fizicko lice - osim u nekim retkim slucajevima, uglavnom glupost ili nacin da hitno dodju do love.
Kao firma, ako izuzmes nelegalnost toga - odbijaju PDV, a dobiju maltene opran novac, posto to niko ne kontrolise izgleda.

Bolujem u krevetu ceo dan i noć

Screenshot_20170928-080633.jpg
6a265710137f1050e54d29f05a1dd4e5.jpg

Au lebe mili!! Jel to beše običan ili plus model?!

Brz oporavak!

Ih rezultati na wifi, to veze na žalost nema sa korišćenjem na 4G i napolju.
To je verovatno S8 plus.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dosta bolje od mene na s8 u sličnim uslovima ~7h

Marko naravno da nema veze!

Baterija je odlična kod S8, samo na wi-fi...image-0-02-04-4108e5d8436fa6d6912ac81fe7217802cf93ea81066e33c9a3d05075bc12d0fd-V.jpg

Meni na wifi jedva stizalo do 6h sot-a...cime si se zanimao na telefonu pa si izvukao ovoliko?

Osvetljenje na 0 i udri filmove po mraku u airplane modu!

Beograde, whaaaaaaaaaat??????????? Jel' to dva punjenja???

To sam i ja prvo pomislio, al onda vidim samo 1400mah da je otišlo na proces što znači da je ekran najmračniji mogući bio; nema drugog objašnjenja.

Jeste osvetljenje bilo na skoro na minimumu, nema potrebe za jačim osvetljenjem unutra, kažem bio je samo na wi-fi, i nije airplan mode.
Nešto malo poziva, uglavnom samo net.

Bilo je ovde dopunjavanja, dok se ne okaci i onaj grafik, tek tad moze da se vidi istina ili ne.

Sa dopunjavanjem i kacenjem ovog jednog screenshota samo ekrana mozes nabiti i 30 sati.

Kakvo crno dopunjavanje baterije, napisao sam kako je korišćen, šta sad imam potrebu nekog da lažem ovde.
Evo sa grafikonom.
IMG-b7dbebb587b3664f501958183f3e1381-V.jpg
IMG-552d5c167948155d2a096a0ad5749539-V.jpg

Ljudi vecinom idu na posao ili odu negde napolje i ne provode 24h kod kuce u mraku. Ovde je i pitanje da li se gasi mrezni internet, da li je na 2G, 3G ili 4G, da li je ukljucen background app refresh itd itd.

Uglavnom do kraja neces imati 13 sati, mozda oko 9 sati, ako ne dopunis telefon.

Napisao sam u prethodnom postu, ponoviću opet, sve vreme je bio na wi-fi osvetljenje skoro na minimumu, u sobi sa normalnim osvetljenjem se odlicno vidi, nije mrak kako je gore napisano, isključen je internet sa sim kartice.
Ovaj drugi screenshot je drugacije upotrebljavam i zato neće izvući 13h, ovde je bilo više poziva i poruka.

Ovde je vrlo nepopularno hvaliti bateriju jer se uvek nađe par kompleksaša koji će da te negiraju tako da je najbolje ne počinjati tu temu

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Obicno su to oni koji hoce svaki update, pa se posle zale na bateriju :D

Ma kako god da je izvuceno ovoliko, ako je iz jednog punjenja je ODLICNO. Ja tako ni u Flight Modu ne bi izvukao na novom Note 3 mozda :) Sreca da licno ne jurim bateriju, inace bi morao da gazim svoj princip "max 300e za novi telefon" :D

Možda gresim, ali koliko znam čim se skine sa punjača on resetuje sate korišćenja, a da je bio na punjač videla bi se ikona da puni.

A zar ne pokazuje da je prikacen na komp ili da se puni

Resetuje se ako predje 90% napunjenosti.
Ali grafik na vrhu ove strane (punjenja) pokazuje 55% baterije preostalo, 33h:29m vec korisceno... a 5h:49m SoT.
Tu nije bilo dopunjavanja. Jedino da je bio na punjacu a da je koriscen, ali to se ne bi videlo uopste kao vreme na bateriji niti kao potrosnja ekrana. Samo bi grafik baterije mozda sedeo neko vreme na istoj vrednosti :)

Ja uopste ne sumnjam da je ovoliko izvukao ekran, jedino nisam bio siguran da li je iz jednog punjenja onih 13h.

Poslednja izmena:
Prikazuje da se puni, skines pa screenshot, tako moze, ali ja ti verujem da je bilo ovako, baterija je extra na S8 :)

Poslednja izmena:
Nisam kući pa ne mogu da probam, ali ne mogu da verujem da kad se nakači na komp i krene da se puni, da ne pokazuje ništa kod ikone baterije.

Poslednja izmena:
Nisam kući pa ne mogu da probam, ali ne mogu da verujem da kad se nakači na komp i krene da se puni, da ne pokazuje ništa kod ikone baterije.
Ne znam za S8 konkretno, ali meni S5, N3, S3 i N4 pokazuju da se pune ako u prikaceni na komp.

Nazad
Vrh Dno