Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja mislim da i ja imam tu nilkin frost...jel ona ima teksturu od nazad onako izrezbarenu? Jedva je skinuh sa telefona čoveče

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jeste, to je ta, mnogo dobro za ledja, napred nisam nista stavio, nekako mi ne ide :) ...probao sam par komada i ova je ubedljivo najkompaktnija i cvrsta priilcno.

Poslednja izmena:
Jeste, odlična je, jedino mi je žao što nema i sa strane istu teksturu (kao nature) još bi bio bolji i stabilniji telefon u ruci. Ja imam i neku nalepnicu na ekranu, skroz je ok. Ovaj nature je diže malo u jednom čošku, ali dok ne doseže do ekrana, ok mi.

Nego jel probao neko one samsung originalne silikone što idu preko dugmića (ima i bez). Gledao i njih sada 3.700din, previše mi to, da ne kažem i bezobrazno...pa leather za s7e je sada isto para.
Note 8 zaštite neću ni da komentarišem, ono je bezobrazno...8+ hiljada :(

Nikako da resim bug, kada stavim pin kod na telefonu i dalje mogu otkljucati telefon prevlacenjem bez unosa koda, restartujem telefon i dalje, nemam pojma koji mu je djavo.

@Jovan442 Da nisi u trusted devices ubacio neki bluetooth uređaj, ili stavio lokaciju od poverenja?!

Kod svih operatera su simfree

Da li mi moze neko reci kako se menja velicina ikona na s8+, hteo bih da smanjim velicinu ikona?

Instaliraj Nova launcher i moći ćeš da im menjaš veličinu, kao i još dosta toga...

Pritisni duže ekran i izaberi mrežu 5x5 umjesto 4x4, makar je tako na S7

Čitam da su sa poslednjom nadogradnjom touch-wizza nešto zeznuli sa time oko ikona. Bar su ubacili swipe za notifikacije.

Jel i vama kada vas zovu na Whattsapp ne pali ekran da bi mogao da se javiš? Moram da ga otključam i tek onda mi se pojavi na ekranu dolazni poziv.
Nekako ne mogu da objasnim, ali se nadam da razumete

Meni se to isto desava na viberu, tek kad ga otkljucan stoji ekran za javljanje, u pitanju je prva verzija firmwarea, SD cipset.

Kod mene pali ekran za whatsapp poziv, AQG5

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

U mts kada se uzima mob na ugovor dobija se samo ugovor i ona izjava o saobraznosti koja je bez mts pečata ?
( Ne izdaju fiskalni i slična čuda .. )

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Fiskalni ne daju, a na garanciju nekad udare pečat, nekad ne...nekad je popune full, nekad samo imei i potpis.

Za vikend bi trebalo da mi stigne tel.. Uzeo sam s8 plus, sa mts-a, crni.. I uzeo sam Nillkin Sunthetic Fiber Case i Nillkin 3d cp+max :D

Da bas zato sto ne izdaju fiskali, su me ovi iz Samsunga odbili za tablet, pa sad moram da trazim da mi proslede ugovor na mail, kako bi mogao da saljem ovim pacijentima.. Kao, reklamaciona izjava nije validan dokaz o kupovini, to su odgovorili, samo me zanima kako onda primaju uredjaj na garanciju...

Da bas zato sto ne izdaju fiskali, su me ovi iz Samsunga odbili za tablet, pa sad moram da trazim da mi proslede ugovor na mail, kako bi mogao da saljem ovim pacijentima.. Kao, reklamaciona izjava nije validan dokaz o kupovini, to su odgovorili, samo me zanima kako onda primaju uredjaj na garanciju...
Meni su prihvatili. Ali mi jos nije stigao tablet, a proslo je 7 dana.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni su odbili.. Zvao sam ih, jedva nasao ljude zaduzene za to i dobio odgovor da ce me zvati, medjutim nista... Raspad sistema totalni..

Danasnji jadan rezultata sa baterijom

5ddb0b8d8408b637fe075b5bb60eb00e.jpg
2694a0ca6ffc332f6ac02e85ba3feb6b.jpg

S8+ TT

Imaš neki drain... Plej servisi

^^ Ovo je bas katastrofa,jos razmisljam da rezervisem Note 8,ali kada vidim ovaj drain... Da li je moguce uopste utvrditi uzrok toga,i kako spreciti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danasnji jadan rezultata sa baterijom

5ddb0b8d8408b637fe075b5bb60eb00e.jpg
2694a0ca6ffc332f6ac02e85ba3feb6b.jpg

S8+ TT
Isto tako i kod mene, samo sto je s8 u pitanju... Nesto od nedavno lepo srce bateriju, max 2.5 ekrana i to na misice a sve isto radim, cak, sa ovakvim koriscenjem 2dana lagano mogao da guram ali sada nema sanse ni ceo dan. Nikako ne stizem, ali izgleda da ce na factory reset za pocetak.

Instalirajte BBS pa vidite, meni je na primer Google app ubijao bateriju, tokom noći za 6 sati ode 10%...

BBS ne radi na telefonima koji nisu rutovani, a rut ponistava garanciju.
Probajte sa instalacijom najnovije verzije play servisa i nakon toga brisanje kesa iz recovery-ja. Trebalo bi da resi problem.

Kupio sam s8. Updejt odmah na aqh3. MTS.

Za sada je telefon zanimljiv , plaši me samo da se nikada neću navići na otisak prsta na onoj poziciji

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno