Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Radi bolje od pixela :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ajde da tu stavimo tačku na ovu razmenu mišljenja

Posle me "pojedini" :D pitaju zašto im brišem postove

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Najgori moguci odgovor :) Za telefone gde je poznato da updates vise shebu nego srede.

Molim te da ne pricas takve nebuloze, nisi na ovom forumu od juce. Te price iz kuloara kako je neko softversko azuriranje (ne)namerno oskrnavilo vase telefone, tamo nekada davno, nemaju veze sa zivotom, te stoga nemojte da dovodite ljude u zabludu bezveze, mozda vam neko i poveruje.

Kod mene iskljuceno i opet stoji notifikacija.

+1
Zasto raditi update kad sve radi odlicno i sistem ne divlja?

Zato sto ocito nesto ne radi kako treba, cim postoji dostupno azuriranje? I sta tacno znaci "sistem ne divlja"?

Promenio sam dosta Android telefona za ovih 10 godina postojanja Androida i nikad mi ni jedno ažuriranje sistema nije "osakatilo" telefon ili degradiralo njegov rad.

Zato sto ocito nesto ne radi kako treba, cim postoji dostupno azuriranje? I sta tacno znaci "sistem ne divlja"?
Zasto onda izbacuju telefon sa verzijom softvera koja ne radi kako treba?
Znaci da Android System i Android OS ne drze prvo i drugo mesto po potrosnji i da lepo ide u deep sleep. Trenutno to fantasticno radi i nema problema kao na S7 gde je vrlo cesto znao da poludi.

Ima li neko nekakav info u vezi Samsung pay - a I da li će ikada doći u Srbiju ?

Znam da je bilo nekih najava da će doći krajem 2015 godine .. ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma nema leba od nas,nece to skoro raditi kod nas na zalost

Promenio sam dosta Android telefona za ovih 10 godina postojanja Androida i nikad mi ni jedno ažuriranje sistema nije "osakatilo" telefon ili degradiralo njegov rad.
Meni jeste na Nexus5-ici, pustili su update koji je utisao zvuk u slusalici ali su ga sledecim vratili na staro :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Molim te da ne pricas takve nebuloze, nisi na ovom forumu od juce. Te price iz kuloara kako je neko softversko azuriranje (ne)namerno oskrnavilo vase telefone, tamo nekada davno, nemaju veze sa zivotom, te stoga nemojte da dovodite ljude u zabludu bezveze, mozda vam neko i poveruje.
Ne aludiram na namernost, ali za bateriju se desava. Po pitanju baterije bas mislim da je slucajno. I nema potrebe gubiti vreme update-om, za mogucu nervozu, ako vec ne znate da ce nesto bitno poboljsati, pa posle cekati novi update a 2x dnevno puniti telefon...
Sacekas malo pre kupovine, vidis da li telefon radi out of the box i onda kupis ako hoces novo nesto.
Ko hoce update OK. Ali pustite nas, koji iz bilo kog razloga, ne zelimo updates, da imamo tu mogucnost. Dok update ne resava ozbiljan problem barem.

Planned obsolescence inace nije uopste teorija zavere, vec proverena stvar.

Da ne idem u off za telefone koje sam imao i updates koji su srozali nesto.

Odličan test kamera na ova dva telefona. V30 mi ima mnogo prijatniji zvuk za slušanje.

Po ovom testu Samsung dosta bolji, brži fokus, bolja u noćnim uslovima. LG ima neke opcije koje praktično ne znače mnogo.

Poenta kamere na telefonu je napraviti što bolji snimak u automatskom modu. Ko hoće profesionalno snimanje kupice kamkorder, za cijenu telefonskig flegshipova može se kupiti opak canon ili nikon.

Poslednja izmena od urednika:
Odlično izgleda ovaj tanki. Problem kod njega je da zadnja kamera nije ni malo zasticena, jer je izbacenija od zaštite.

Jok, oba imaju podignutu ivicu oko kamere

@Vojkan ako dobro vidim sa slike, power i volume buttons su free tj silikon je isečen na mestu istih?! To mi odgovara, samo me interesuje da li se išta deformiše? Tripujem da mi ovi nillkin nature silikoni uvek unište klik na nekom od dugmića (na s7 mi je vol down oslabio, na s7e power; oba su imali nillkin nature).

Da, otvoreni su dugmići, pritiskaš ih direktno a ne preko maske. Imaš i nillkin frosted sa otvorenim dugmićima.

A ne znam na kakve deformacije misliš?

Poslednja izmena:
Nillkin super frost je skroz dobra, tanka je i ne kvari ugodjaj u ruci :) odlicno se uklapa u telefon, nema mrdanja, krivljenja itd...dugmici nisu pokriveni !

I ne štiti donji i gornji deo telefona. Zali boze zaštite.
Obavezno neki case da prekriva sve ivice, eventualno ne dugmiće.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nillkin Qin je takodje dobar, kome ne smeta preklop. Odlicna izrada, nema lufta nigde, dugmici otvoreni. Preklop mekan, nema bojazni od grebanja ekrana.

Ovaj što je Vojkan uzeo i ja sam još odavno. Nije mi se svideo jer one ivice ne stoje čvrsto bar kod mene. Imam osećaj kao da će ispasti iz silikona.

Canon IXUS 1000HS
Piše na flickru

Ja mislim da i ja imam tu nilkin frost...jel ona ima teksturu od nazad onako izrezbarenu? Jedva je skinuh sa telefona čoveče

Da, kao kuglice sitne

dev5423_10-750x750.jpg

Nazad
Vrh Dno