Sta mislite, jel vredi pokusati ovde garanciju, kao osetljiv ekran ili sl? [emoji16]Kljuc ili metalni novac?
Najgori moguci odgovorZa telefone gde je poznato da updates vise shebu nego srede.
Kod mene iskljuceno i opet stoji notifikacija.
+1
Zasto raditi update kad sve radi odlicno i sistem ne divlja?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Zasto onda izbacuju telefon sa verzijom softvera koja ne radi kako treba?Zato sto ocito nesto ne radi kako treba, cim postoji dostupno azuriranje? I sta tacno znaci "sistem ne divlja"?
Meni jeste na Nexus5-ici, pustili su update koji je utisao zvuk u slusalici ali su ga sledecim vratili na staroPromenio sam dosta Android telefona za ovih 10 godina postojanja Androida i nikad mi ni jedno ažuriranje sistema nije "osakatilo" telefon ili degradiralo njegov rad.
Ne aludiram na namernost, ali za bateriju se desava. Po pitanju baterije bas mislim da je slucajno. I nema potrebe gubiti vreme update-om, za mogucu nervozu, ako vec ne znate da ce nesto bitno poboljsati, pa posle cekati novi update a 2x dnevno puniti telefon...Molim te da ne pricas takve nebuloze, nisi na ovom forumu od juce. Te price iz kuloara kako je neko softversko azuriranje (ne)namerno oskrnavilo vase telefone, tamo nekada davno, nemaju veze sa zivotom, te stoga nemojte da dovodite ljude u zabludu bezveze, mozda vam neko i poveruje.
I ne štiti donji i gornji deo telefona. Zali boze zaštite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari