Proveri u galaxy apps da li si ažurirao sam bixbyDa li vama radi bixby ? Meni izbacuje da moram update software a nema update-a ?
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Ima ima ne trazis na pravom mestu,sve radiNece da mi radi bixby voice, ovo bixby vision radi, i ne nudi mi nikakav update, ni za software niti za bixby
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Aj ako vam nije tesko objasnite nama koji nismo koristili novu sta je to
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Au pa to je extra onda...bukvalno samo zbog toga sam i prešao na novu svojevremeno!! Al neću da radim update, zarekao sam se...obožavam kad mi android system i android os nisu na drugom/trećem mestu po potrošnjiNa ekranu, isto kao na novi.
Ja imam američki T mobile Note 4 i na njemu julski security patch. Prijatno sam iznenađen koliko su ažurni, na S8 bi to moralo još bolje da budeSad vidim 950U u potpisu, to je Tmobile? Verovatno zbog toga nemaš ažuriranja
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ako može screenshoot pošto ja ne nalazim ovo. Biće da sam ćoravOvo je update samo TouchWiz-a u Galaxy apps, a ne celog sistema
Ja isto nemam tu opciju...odakle to? Koki uodate kad nema jos updejta....Zanimljivo, još nisam dobio taj update. Nema ni u galaxy apps, kontam da će uskoro stići.
Inače ovo je prvi telefon koji nisam rutovao istog momenta, ne vidim neku potrebu![]()
![]()
Nema ni kod mene, ali sam skinuo apk sa apkmirrora, i radi superNema ga ni kod mene, samo tri aplikacije iz Galaxy Apps stoje za update
Ja sam presao sa S7 edge duos na S8.Je li neko prešao sa S7E duosa na S8+ duos i kakvi su utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari