Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Je l' preporučljivo uraditi factory reset ili clear cache iz recovery-ja posle update-ovanja softvera? Mislim na regularno update-ovanje, ne flešovanje.
Nema problema - tek je kupljen i update-ovao sam softver pa sam mislio dok nema ništa na telefonu da uradim clear cache zbog potencijalnih problema u budućnosti.
Juce mi stiglo gpel staklo. Ja sam iskreno razocaran. Na zakrivljenim delovima postoje linije koje se vide na beloj pozadini. Osetljivost toucha je mnogo manja, tesko je povuci not bar sa vrha, pola slova promasim tj ne otkucam ih. Za 30e koliko izadje sa postarinom, ne isplati se. I napolju na suncu se vidi matrica stakla. Kao na zamenjenom g2 displeju ako neko zna kako izgleda.
Ja imam gpel i nisam imao tu crticu,staklo je odradilo svoj posao posto sam ga negde udario i puklo je staklo ali je ekran ostao citav bez ijedne tackice na sebi