Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ok je ringke, ja sam na G5 koristio fusion, sad imam Onyx na ovom telefonu. Možeš pogledati i spigen neo hybrid :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da li mogu ja nekako da ubacim nas softver, kod mene je trenutno za americko trziste, i nema mobile data u notifikacionom baru ?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Da li mogu ja nekako da ubacim nas softver, kod mene je trenutno za americko trziste, i nema mobile data u notifikacionom baru ?

Ne mozes. Mozes samo za U verziju. Mislim jedino ako hoces da ga ubijes.

Koja glupost, koliko me nervira sto moram stalno u setings da palim i gasim net

Je l' preporučljivo uraditi factory reset ili clear cache iz recovery-ja posle update-ovanja softvera? Mislim na regularno update-ovanje, ne flešovanje.

Ako radi kako treba ne vidim razlog - jedino ako imaš problem

GALAXY S8+

Nema problema - tek je kupljen i update-ovao sam softver pa sam mislio dok nema ništa na telefonu da uradim clear cache zbog potencijalnih problema u budućnosti.

Narucila bi ringke fusion i onyx preko ebay-a,kad bi stiglo prema vasem iskustvu? Ili ste drugacije narucivali

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koja glupost, koliko me nervira sto moram stalno u setings da palim i gasim net

Kako, pa imaš u quick toggle opciju. Osim ako ne misliš na promenu između 2g i 3g/4g.

Inače što se tiče baterije i sa uključenim mobilnim netom lagano izdrži do uveče, nema potrebe da se isključuje.

Kako, pa imaš u quick toggle opciju. Osim ako ne misliš na promenu između 2g i 3g/4g.

Inače što se tiče baterije i sa uključenim mobilnim netom lagano izdrži do uveče, nema potrebe da se isključuje.

Nema na "U" :-(

Ne bi ni on nego je dao poslednji dinar i uzeo kredit da bi imao S8, pa se nema para za normalan paket :)

Juce mi stiglo gpel staklo. Ja sam iskreno razocaran. Na zakrivljenim delovima postoje linije koje se vide na beloj pozadini. Osetljivost toucha je mnogo manja, tesko je povuci not bar sa vrha, pola slova promasim tj ne otkucam ih. Za 30e koliko izadje sa postarinom, ne isplati se. I napolju na suncu se vidi matrica stakla. Kao na zamenjenom g2 displeju ako neko zna kako izgleda.

Ja imam gpel i nisam imao tu crticu,staklo je odradilo svoj posao posto sam ga negde udario i puklo je staklo ali je ekran ostao citav bez ijedne tackice na sebi

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vredi li prelaziti na S8+ sa 6s+? Prva opcija mi je U11, ali posto mrtvi mts ima problema sa isporukom za biznis korisnike razmisljam se o Samsungu...

Vredi li prelaziti na S8+ sa 6s+? Prva opcija mi je U11, ali posto mrtvi mts ima problema sa isporukom za biznis korisnike razmisljam se o Samsungu...
Ti hices za konja na magarca? A imas s8+ ako sam dobro razumeo i hoces da menjas.....nije mi jasno ali ajde...

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

NA S8+ SA 6s+ koji trenutno koristim.

Tapatalk

Nazad
Vrh Dno