Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Update
da48bfe92186e18e4e7f07de941bd2ab.jpg

f7ce380e2e8becd8b3ae51a768d70d45.jpg

GALAXY S8+

Stabilan update?

Meni se pojavio sad, kad sam upalio net.

Hvala. Jesu li sve aplikacije 100% razvucene tj prilagodjene ekranu.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Na lg g6 razvuce do dugmica i ostane ti skoro 1cm crnila sa sve dugmicima. Ako je samsung ubacio da se moze ukloniti,da li se taj prostor popunjava sa ekranom iz aplikacije?

Na lg g6 razvuce do dugmica i ostane ti skoro 1cm crnila sa sve dugmicima. Ako je samsung ubacio da se moze ukloniti,da li se taj prostor popunjava sa ekranom iz aplikacije?

Napravio sam par slika sad cu da ubacim. Ne moze na screenshotu to bas lepo da se vidi.

Nema puno aplikacija koje ne mogu da idu na ceo ekran. Skoro sve koje su imale update u zanjih mesec dana to mogu.

Ali i ove koje nisu predvidjene ne izgledaju uopste lose jer crn je samo gore notification bar mozda malo ispod.

Evo kako izgleda prva app je full screen a ove dve su one koje to ne podrzavaju. Meni konkretno uopste ne smeta.
photo_2017-06-14_14-17-00.jpg

photo_2017-06-14_14-16-53.jpg
photo_2017-06-14_14-16-48.jpg

Sta se desava sa ekranom kad se maknu dugmici. To sam pitao. Ako mozes okaci iste aplikacije bez dugmica

Sta se desava sa ekranom kad se maknu dugmici. To sam pitao. Ako mozes okaci iste aplikacije bez dugmica

Sve se razvlace na full screen.

Evo napravio sam slike par aplikacija. Namerno sam stavio neke ove sto ne podrzavaju ovaj aspekt. Osim youtube i intercom .
photo_2017-06-14_14-31-27.jpgphoto_2017-06-14_14-31-11.jpgphoto_2017-06-14_14-31-06.jpgphoto_2017-06-14_14-31-17.jpgphoto_2017-06-14_14-31-23.jpg

Extra. Bilo bi jos bolje da gornji bar prati boju svih aplikacija. A ne da bude crn kao na ovim aplikacijama.

Extra. Bilo bi jos bolje da gornji bar prati boju svih aplikacija. A ne da bude crn kao na ovim aplikacijama.

To je do aplikacije. Developer bira kako ce to da se ponasa. Vidim da sve ove aplikacije koju su skoro updatovane imaju bar u boji aplikacije.

Inace jeste ovo je super resenje prelepo izgleda. Mada ja ne mogu bez nav bara nekako mi je korak vise taj svajp za back. Ali to pokazuje pravu svrhu ovog home dugmeta :D . Moze da se koristi sad bez back samo na home ko iphone :D
Ali navika je navika.

Poslednja izmena:
Ali odusevljavaju me ove aplikacije koje dozvoljavaju da se logujes sa otiskom prsta.

To treba da ima i telenor banka i sve ostale koje traze pin.

Za sada to imam samo na XAPO aplikaciji koja je vrhunska.

To sam i ja primetio ali reko možda se tripujem. Ništa gore nego kada amoled nije identičan po celom ekranu , ništa gore od toga

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa to se vidi iz aviona,ali bice da su se ljudi i na to navikli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa to se vidi iz aviona,ali bice da su se ljudi i na to navikli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To se uzivo golim okom uopste ne primecuje. Ne znam ovde na slici mozda zbog slikanja sta znam. Ali uzivo ekran bar ovaj moj je perfektno beo i isti svuda.

Ovo je nesto od ugla slikanja senka neka ****m li ga. Nije ovako uzivo.

Nego kako se drži gg5 posle par meseci korišćenja ? Ima li onih sitnih ogrebotina koje se vide pod uglom na suncu kada je displej ugašen ?

Pitam one koji ga furaju bez nalepnica :)

Nego kako se drži gg5 posle par meseci korišćenja ? Ima li onih sitnih ogrebotina koje se vide pod uglom na suncu kada je displej ugašen ?

Pitam one koji ga furaju bez nalepnica :)

Za mesec dana ni najmanja ogrebotinica ... 8)

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nakon instalacije novog apdejta izbor boja za navigation bar mi se sveo na sve neke blede.

Je li ovako i kod ostalih?
64a8e087934217f28703c576605467eb.jpg

Sent from my HAL 9000

Vi koji ste instalirali poslednji update radi li sad brže, sporije, isto...?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nikako ne mogu da skontam zasto i za sta bleji ova ikonica ovde???? Hvala
117801e3d2c1259bb3c742dea3604672.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vrh Dno