Update![]()
![]()
GALAXY S8+
Stabilan update?
Meni se pojavio sad, kad sam upalio net.
Update![]()
![]()
GALAXY S8+
ajde ako te ne mrzi okaci koji screen shot od par aplikacija da vidim kako to izgleda.Na lg g6 me to izludjivalo i mahom zbog toga sam ga i prodao.
DaStabilan update?
Meni se pojavio sad, kad sam upalio net.
Hvala. Jesu li sve aplikacije 100% razvucene tj prilagodjene ekranu.
Sent from my MX4 using Tapatalk
Ja koliko kapiram postoji dugme da se svaka aplikacija razvuce. To je bilo i pre update-a.Hvala. Jesu li sve aplikacije 100% razvucene tj prilagodjene ekranu.
Na lg g6 razvuce do dugmica i ostane ti skoro 1cm crnila sa sve dugmicima. Ako je samsung ubacio da se moze ukloniti,da li se taj prostor popunjava sa ekranom iz aplikacije?
Extra. Bilo bi jos bolje da gornji bar prati boju svih aplikacija. A ne da bude crn kao na ovim aplikacijama.
Pa to se vidi iz aviona,ali bice da su se ljudi i na to navikli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To sam i ja primetio ali reko možda se tripujem. Ništa gore nego kada amoled nije identičan po celom ekranu , ništa gore od toga
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Za mesec dana ni najmanja ogrebotinica ... 8)Nego kako se drži gg5 posle par meseci korišćenja ? Ima li onih sitnih ogrebotina koje se vide pod uglom na suncu kada je displej ugašen ?
Pitam one koji ga furaju bez nalepnica
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
+ 1Za mesec dana ni najmanja ogrebotinica ... 8)
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Isto ... bledo ... 8(Nakon instalacije novog apdejta izbor boja za navigation bar mi se sveo na sve neke blede.
Je li ovako i kod ostalih?![]()
Sent from my HAL 9000
https://www.sammobile.com/2017/06/1...ons-for-galaxy-s8s-navigation-bar-background/Isto ... bledo ... 8(
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Nikako ne mogu da skontam zasto i za sta bleji ova ikonica ovde???? Hvala
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
E ziv bio, uopste mi nije palo napamet da povezem ikonicu sa data saver-om (idiJot). Hvala najlepse!Data saver. Settings > connections > data usage > data saver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari