Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Stigao update za crvenilo mada ja nemam problema sa tim
Jesu još nešto dodavali?
2ccee39fa2bbbebf2bc20656c2fa6f3a.jpg

GALAXY S8+

Iskreno, gledam ovo i zbunjen sam vrlo. Hocete da mi kazete da menjanje jedne nijanse i dodavanje jednog slajdera tesko po giga??? :zez:

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Stigao update. Meni se i dalje crveni edge ekran. Manje, ali ima.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Naravno da se crveni ,oled menja boju pod određenim uglom. Mada po meni je mnogo bitnije da se ne crvene delovi ravnog ekrana , amoled uglavnom ima i tu boljku. Bela vuče na roze a siva na crnu

Izvinjavam sa ako je već neko odgovorio ali mnogo mi je da čitam 183 strana. Elem, jel S8 iz MTS-a zaključan na njihovu mrežu ili je sim free?

Evo posle updatea od jutros
Mislim da na s7 edge nisam ovoliko izvlačio sa baterijom posle toliko sati razgovora
A nisam koristio Facebook ranije na telefonu
3ca21acf7f899b6f8367b36feb2a86fa.jpg
f8386f72e6c58f09d0852d26732c8721.jpg
6df323302e8a9e9e5a35735b107af80e.jpg

GALAXY S8+

Divno je kad se operativni sistem android i android sistem procesi ne nalaze na prva dva mesta!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nemam pojma šta su mu radili ali dobro su ga uklopili

GALAXY S8+

Ti sa dopunjavanjem baterije par puta mi baš i ne znači

*** vozim po ceo dan i telefon je 2/3 dana na punjacu jer je upjen il yt il tunein

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

U svakom slučaju su problematični servisi dole tako da kontam da je snap verzija u dosta boljoj poziciji po pitanju "draina"

Jel neko u mts-u poslovni korisnik na firmu? Vidim da imaju samo S8+ verziju, danas sam bas trazio ponudu i nema obicne osmice...

Tapatalk

Nit sam to dobio nit microsoft app.
Al imam 2,3 verizon app koje mogu samo da se disable, ostalo je sve uninstall

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Gledam, citam, pratim ispocetka ceo tred i dalje nisam na sigurno oko izbora s8mice. Koristio/m sam 5.5incha telefone mx5 i idol3 6045 i to mi je preveliko u poredjenju sa s4 koji mi ima idealnu dimenziju. Jos uvek nisam otisao da pogledam uzivo telefon (ne smem verovatno bi odmah produzio ugovor) ,ali, po dimenzijama i izgledu, rekao bih da je s8 uza od s4 sto je cini savrsenim telefonom za coveka koji ima male sake, odnosno mene. I dalje branim sebe od svega citajuci sto ruznije kritike i pojave, ali, popustam polako, previse mi se svidja. Da li je dobra kupovina s8 2800din rata u vipu na nova5 ???? (paket koji svakako koristim) Najvise bih se opredelio preko operatera zbog garancije, koja, barem iz mog iskustva se pokazala kao vrh (g2 zuta mrlja, mx5 ekran, idol memorija, itd) Hvala hvala hvala

p.s. ugovor mi istice za 7-8 dana svakako

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Još ako bi nabavio vaučer, eto ti u Vipu malo popusta [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Imaš na KP ljudi prodaju za 2000, 20% na pretplatu, a neko je na forumu poklanjao. Najbolje da vidiš vip temu na forumu [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno