Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Samsung broke push notifications because of battery paranoia.

http://flip.it/M1PsdR

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima neko da mi pomogne oko dijakritičkih znakova? U languages sam ubacio srpski, ali u layout opcijama ne mogu da uključim alternative characters. Da li postoji način za dodavanje dijakritičkih karaktera na tastaturu bez instalacije druge?
Btw, meni je AOD posrkao skoro 30% baterije preko noći. Ugašen mobile data i wi-fi naravno.

Pola dana sam bio napolju, 3g, gps, osvetljenje na auto, always on display... nije loše uopšte.

7302d6fe36cc875c6d188f0edd730337.jpg
4b13e569581a8fd705de02addf28feae.jpg

@Djilkoš to sam i ja primetio, doduše problem je bio samo sa Gmail aplikacijom. Nisam dirao ništa što se tiče optimizacije baterije samo sam u opcijama aplikacije stavio da me obaveštava za svaki mejl pojedinačno i od tada mi push radi bez problema.

Sent from my HAL 9000

Poslednja izmena:
Mare ovo ima jos od pre, barem sam vidim kod devojke na J5 npr dok nisam stavio Signal da se ne optimizuje uopšte joj nije hteo zvoniti kad je zovem. Sad je malo drugačija putanja, ali suština je ista. Ne znam što su pribegli tome.

I sad mi na tri strane treba da gledamo slike tvoje VRH silikonske futrole.

moj to ne radi...Imaš neki bug..

Sinoc sam odradio HR, i dalje radi ovo. Jedino sto sam postigao je da sam razdesio telefon...
Sad sam bio do radnje, probao 3 S8 i S8+, svaki bicikla kao moj, dakle generalni je problem.
Vi ili ste probavali po pet puta za redom (jer tada radi brzo), ili obmanjujete sebe i druge.
Ovo je ocigledno iz razloga jer Samsung agresivno gasi aplikacije, pa dok search ima u memoriji brzo je, ali ocas posla ga ugasi pa posle malo vremena opet bicikla...

Inace bateriju mi bar vise ne crpi nocu, mislim da sam nasao koja je aplikacija problem (ali telefon ne pokazuje da ta aplikacija crpi bateriju).

S obzirom kako se kreće sve ovo, biće telefon čisto onako tanak koliko baterija bude tanka, a displej će biti oko nje. Fast charge je uhvatilo maha i to je to [emoji4]

Sinoc sam odradio HR, i dalje radi ovo. Jedino sto sam postigao je da sam razdesio telefon...
Sad sam bio do radnje, probao 3 S8 i S8+, svaki bicikla kao moj, dakle generalni je problem.
Vi ili ste probavali po pet puta za redom (jer tada radi brzo), ili obmanjujete sebe i druge.
Ovo je ocigledno iz razloga jer Samsung agresivno gasi aplikacije, pa dok search ima u memoriji brzo je, ali ocas posla ga ugasi pa posle malo vremena opet bicikla...

Inace bateriju mi bar vise ne crpi nocu, mislim da sam nasao koja je aplikacija problem (ali telefon ne pokazuje da ta aplikacija crpi bateriju).

Aj reci šta treba da uradim da probam i ja da vidimo da li je na svim telefonima ...

P.S.

Što se tiče notifikacija budi mi se ekran normalnopojavi se ono pisamce u plavom krugu, razmota se poruka 1sec. smota se u pisamce ponovo i nestane ... za to vreme oko celog telefona milimetar debljine mi je plavo svetlo edge notification koje trči dve sekunde i nestane i ono pa se pojavi led i treperi ... VIDEO

Poslednja izmena:
Aj reci šta treba da uradim da probam i ja da vidimo da li je na svim telefonima ...

P.S.

Što se tiče notifikacija budi mi se ekran normalnopojavi se ono pisamce u plavom krugu, razmota se poruka 1sec. smota se u pisamce ponovo i nestane ... za to vreme oko celog telefona milimetar debljine mi je plavo svetlo edge notification koje trči dve sekunde i nestane i ono pa se pojavi led i treperi ... VIDEO
Pa nista posebno:

https://youtu.be/9achObB6aIA

Da ne bude zabune, iz prvog pokusaja nisam stisno ekran, od drugognse vidi kako "elegantno" i brzo izbacuje tastaturu...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]eAUSeX9IZbw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1hi6m09ZWPo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]CnTuumKNvrI[/YOUTUBE]

Njihov zajednički klip o S8 i G6.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kad ste već spomenuli, Gear Fit radi samo sa Samsung telefonima?
Trebalo bi da radi, ima na play storu aplikacija koja omogućava to. Javim za par dana, pošto drugarica koja uzima od mene ima lenovo neki.
Ne. GF2 radi i sa ostalima. GF1 ne radi ni sa svim samsung telefonima.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Što se tiče gf3, najavljivali su na gsmareni neki gf pro da se radi, trebalo bi da moze da se pliva sa njim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li ima neko iskustva sa dekodiranjem? U ViperShop-u je 2500 din dekodiranje za s8, ali nikada to nisam radio online. Treba u petak da mi stigne s8 iz austrije, zakljucan na njihovoj mrezi (verovatno) posto je preko operatera.

Danas dok sam bio u tehnomaniji kupovao neke gluposti pogledao sam s8+ (valjda) i jel to normalno da duz svake ivice ekrana postoji pink diskoloracija? Ove edge ivice sijaju pink kako pomeras telefon a bome i gore i dole bas se vidi pink linija duz cele ivice.

Sam ekran je ok (minus sto ja vise ne podnosim amoled) ali ove ivice su bas strasno lose.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas dok sam bio u tehnomaniji kupovao neke gluposti pogledao sam s8+ (valjda) i jel to normalno da duz svake ivice ekrana postoji pink diskoloracija? Ove edge ivice sijaju pink kako pomeras telefon a bome i gore i dole bas se vidi pink linija duz cele ivice.

Sam ekran je ok (minus sto ja vise ne podnosim amoled) ali ove ivice su bas strasno lose.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je edge plavkast pod određenim uglom, primećuje se na svetlim pozadinama.

Vrh Dno