Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Prirodno je da je premijum model skuplji, bolji i ima jaču bateriju od svog prethodnika ili od telefona niže klase

Što je nama prirodno, proizvođačima telefona očigledno nije :)

Sent from my Honor 8

Šta je tu neverovatno.. lenovo p2 i lenovo moto Z. 5000mah VS 2600mah

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Džabe pišeš, ljudi i dalje očekuju bateriju od 5100 mah u flagship uređaju i čude se kad izađe 3300mah na G6 (5.7") ili 3500mah na S8+ (6.2").

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Problem je sto bi ljudi veliku bateriju i u isto vreme tanak telefon. E pa ne moze i jare i pare.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Telefoni sa baterijama od 4.000 mah nisu ništa specijalno debeli. Lenovo k6 Note, Asus zenfone Max 3 npr.

Poslato sa telefona

Da, bas je cudno sto mnogi ocekuju tolike baterije u S8/plus s obzirom da su proslogodisnji S7/E imali, u odnosu na velicine ekrana i soc, sjajnih 3000/3600 mAh :)

Što je nama prirodno, proizvođačima telefona očigledno nije :)

Nazalost tako je.
Tesko da ce se nesto menjati, mozda sledece godine Samsung opet iznenadi kao sa sedmicama ali tesko, uglavnom ce svi forsirati kao list tanke vodece modele sa baterijicama i super-brzim punjenjima a velike baterije ce ostati rezervisane uglavnom za mid-rejndzere i poneki bolji cajnadroid.

Poslednja izmena:
Naravno da očekuju, ako se u s7e baterija od 3600 mah dobro pokazala autonomijom i ergonomijom zašto ne bi i u narednom modelu

Poslednja izmena:
Naravno da očekuju, ako se u s7e baterija od 3600 mah dobro pokazala autonomijom i ergonomijom zašto ne bi i u narednom modelu
sad su izgleda smanjili na 3500 mAh. Ali je i stedljiviji cpu..10 nanometara znaci manju disipaciju i potrošnju. ..videćemo

Sent from who gives a shit?

Ili tako su govorili i za s810 na 20nm. Dok je s800 bio 28

017bb4801a3e22225ea3c95431d06be9.jpg

[emoji378] [emoji95] [emoji91]

Problem je sto bi ljudi veliku bateriju i u isto vreme tanak telefon. E pa ne moze i jare i pare.

Evo ja prvi ne bi tanak telefon. Ovaj s7 da je 2mm deblji em bi bio lakši za držnje em bi imao bateriju kao s7e... Naravno time bi bio savršen i ništa se drugo ne bi ni prodavalo :d

I još jedna stvar ljudi, to što je čipset štedljiviji mizerno utiče na povećanje autonomije; zna se koji su potrošači primarni.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo ja prvi ne bi tanak telefon. Ovaj s7 da je 2mm deblji em bi bio lakši za držnje em bi imao bateriju kao s7e... Naravno time bi bio savršen i ništa se drugo ne bi ni prodavalo :d

I još jedna stvar ljudi, to što je čipset štedljiviji mizerno utiče na povećanje autonomije; zna se koji su potrošači primarni.

Ne utiče mizerno, evidentna je razlika izmedju S7 sa s820 i sa exynosom. Naravno da bi baterija od bar 4k mah godila, ali ako vec ne moze, nek bare bude stedljiv SoC.

Gde mizerno .. to sam i ja mislio do pojave s625 :)

Siguran sam da je htio reci da ce biti mizerna razlika u odnosu na proslogodisnji Exynos. Kad svi forsirate pricu i ujedate kad neko pomene SD za nase trziste ne znam sto ga sad pominjete. Ili mozda jos jedno pravdanje i botovanje nekom brendu koji opet sakati model [emoji848]

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Navodno moguće boje. Šteta što nema tamno crvene boje. Nije mi jasno što je svi izbegavaju ...

galaxy-s8-colors-back-scanner-1.jpg

Poslednja izmena:
Ko zna, možda im je i to u kulturi zabranjeno kao i onaj broj (4 ako se ne varam) pa im znači nešto tipa "komšija ti j€bo ženu" ili tako nešto. Glupost ako mene pitaš jer svet vapi za nekom promenom boje pa tako i lepe svakojake dbrand i sl folije, ali kultura i tradicija su tu da se poštuju :D

Ko bre kupuje ovu zlatnu boju ?
Uz belu ubedljivo najružnija na svakom telefonu ...

Gold platinum na S7/E je skroz okej, nije uopste napadna kao na ostalim. Ako ostave takvu nijansu, neka je.

Ko zna, možda im je i to u kulturi zabranjeno kao i onaj broj (4 ako se ne varam) pa im znači nešto tipa "komšija ti j€bo ženu" ili tako nešto. Glupost ako mene pitaš jer svet vapi za nekom promenom boje pa tako i lepe svakojake dbrand i sl folije, ali kultura i tradicija su tu da se poštuju :D
LG G2 je imao neku posebnu crvenu i zlatnu ediciju baš za neki azijski praznik ili tako da ne verujem da je to slučaj...

I dalje imam G2 zlatni.Skroz je okej boja mada i dalje mislim da su crni telefoni najlepsi.

Koliko je istinito ne znam, svakako je moguće da ta tehnologija nije još na nivou sadašnjih senzora, ali mi i dalje nije jasno zašto su ga stavili pored kamere a ne ispod kao i svi.

The Korea Herald objavljuje kako je Samsung zaista imao namjeru Galaxy S8 i S8+ opremiti novim optičkim čitačem otisaka iz Synapticsa integriranim u zaslonsko staklo, no njime jednostavno nisu bili zadovoljni. Rezultati testiranja tog čitača navodno su bili “frustrirajući”, a vremena je bilo sve manje po je Samsung u posljednjem trenutku odlučio klasični čitač otisaka nalijepiti na leđa.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ko bre kupuje ovu zlatnu boju ?
Uz belu ubedljivo najružnija na svakom telefonu ...

Zlatna boja je najprodavanija vec tri generacije, od S6, preko E+, pa j S7. Bar kod nas, ne znam kako je u svetu. Tako da, kupuje se, ne bi ga valjda pravili da se ne kupuje...

Samsung National Bank Galaxy S8 will be equipped with 6GB of memory, and as a contrast, the international version will only be equipped with 4GB of memory.

Počeli su kao LG. Još bežično punjenje da izbace za EU i to je to :)

ma 4gb je vise nego dovoljno

Vrh Dno