nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Prirodno je da je premijum model skuplji, bolji i ima jaču bateriju od svog prethodnika ili od telefona niže klase
Džabe pišeš, ljudi i dalje očekuju bateriju od 5100 mah u flagship uređaju i čude se kad izađe 3300mah na G6 (5.7") ili 3500mah na S8+ (6.2").Šta je tu neverovatno.. lenovo p2 i lenovo moto Z. 5000mah VS 2600mah
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Što je nama prirodno, proizvođačima telefona očigledno nije![]()
sad su izgleda smanjili na 3500 mAh. Ali je i stedljiviji cpu..10 nanometara znaci manju disipaciju i potrošnju. ..videćemoNaravno da očekuju, ako se u s7e baterija od 3600 mah dobro pokazala autonomijom i ergonomijom zašto ne bi i u narednom modelu
Neće valjda i ova?[emoji2] Rekoše da je sada japanski dobavljač i da su odradili mere zaštite i dodatna testiranja.[emoji378] [emoji95] [emoji91]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Evo ja prvi ne bi tanak telefon. Ovaj s7 da je 2mm deblji em bi bio lakši za držnje em bi imao bateriju kao s7e... Naravno time bi bio savršen i ništa se drugo ne bi ni prodavalo :dProblem je sto bi ljudi veliku bateriju i u isto vreme tanak telefon. E pa ne moze i jare i pare.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne utiče mizerno, evidentna je razlika izmedju S7 sa s820 i sa exynosom. Naravno da bi baterija od bar 4k mah godila, ali ako vec ne moze, nek bare bude stedljiv SoC.Evo ja prvi ne bi tanak telefon. Ovaj s7 da je 2mm deblji em bi bio lakši za držnje em bi imao bateriju kao s7e... Naravno time bi bio savršen i ništa se drugo ne bi ni prodavalo :d
I još jedna stvar ljudi, to što je čipset štedljiviji mizerno utiče na povećanje autonomije; zna se koji su potrošači primarni.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
LG G2 je imao neku posebnu crvenu i zlatnu ediciju baš za neki azijski praznik ili tako da ne verujem da je to slučaj...Ko zna, možda im je i to u kulturi zabranjeno kao i onaj broj (4 ako se ne varam) pa im znači nešto tipa "komšija ti j€bo ženu" ili tako nešto. Glupost ako mene pitaš jer svet vapi za nekom promenom boje pa tako i lepe svakojake dbrand i sl folije, ali kultura i tradicija su tu da se poštuju![]()
Zlatna boja je najprodavanija vec tri generacije, od S6, preko E+, pa j S7. Bar kod nas, ne znam kako je u svetu. Tako da, kupuje se, ne bi ga valjda pravili da se ne kupuje...Ko bre kupuje ovu zlatnu boju ?
Uz belu ubedljivo najružnija na svakom telefonu ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari